G1edrius

Halo Reach

Rekomenduojami pranešimai

Gaila, pries pat reach demo isleidima sugedo mano hdd :D

Pries pat isleidima ? :D Kada demo isleidimo data numatoma ?

Redagavo blufas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Halo Reach Legendary Edition

Nuotrauka

With a price of $149.99, the Halo Reach Legendary Edition is one of the pricier collector's editions we've seen, but it certainly isn't without reason. There's not mini-plastic cat helmet inside this box. Instead, Bungie commissioned McFarlane Toys to create a 10 inch tall, 10 pound diorama statue featuring the members of Noble Team, the stars of the game.

As if that weren't enough, the Legendary Edition also comes with a flaming Spartan helmet for multiplayer, as well as all of the contents of the Limited Edition, all packed inside a striking UNSC-themed custom box.

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na tai kas losia beta? ka gero galit pasakyt?

man paciam buvo siek tiek sunku priprast prie miele mygtuko kitoj vietoj ir tu visu "powers". Pradejau zaisti jau kita diena po islidimo kai dar visi tokie buvo nepriprate, bet kai diena nelosiau, prisijungiau ir buvau nemaloniai nustebintas kad kapoja mane ziauriai :weep: na bet cia pirmas kelias dienas.

db jau kazkaip norm viskas, atsirado vakar naujas Invasion modas, su visais tankais ir taip toliau, nes jau buvo pabode team slayer kapot pastoviai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Invasion vakar tik vos vos isbandziau - patiko labai vien del to kad zmones pradejo labiau zaisti kaip viena komanda. Be Komunikacijos bus labai sunku laimeti, pirma kart gal per halo match'a zmones pradejo rimtai zaisti ir pasakineti kur Elite's buvo, ar kur spartan's gyne reactorius ir buvo daug lengviau jous 'flankinti' ar apgynti. Zodziu so far labai linksma ir idomu.

O del valdymo pakeitimu man buvo kaskaip lengviau priprasti nes halo3 valdyma buvau seniai pamirses ir nezaides, ir pabandes po to zaisti h3 man reach valdymas buvo labiau prie sirdies, patogesnis ir naturalus.

Zodziu kolkas viskas tik i gera puse, nors ir skeptiskai ziurejau i tuos jetpacks ir t.t visdelto viskas vistiek islieka fun :thumbup:

Edit:

Halo 3 and Reach compared

Redagavo GorDo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki kaip suprasti kad reisk ods disko kad galetum zaisti halo reach ?

dar kvailesni klausima negalejai paklaust? cia apie BETA eina kalba, o ne apie stand alone versija.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.