majacas

Final Fantasy VIII nepasileidzia :( padekit!

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki turiu problemele su Final Fantasy VIII kaskodel nepasileidzia. Parsisiunciau pilna 2.06gb zaidima visi cd vienam faile.

Insimetu i mem. stick'a paspaudziu paleisti ir pasidaro tamsus vaizdas. Bandziau daryti panasiai kaip su kitais psx zaidimais bet nieko neisejo. Na zodziu gal kas zinot ka daryti kad pasileistu?

Mano psp versija yra 5.50gen-A(full).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki turiu problemele su Final Fantasy VIII kaskodel nepasileidzia. Parsisiunciau pilna 2.06gb zaidima visi cd vienam faile.

Insimetu i mem. stick'a paspaudziu paleisti ir pasidaro tamsus vaizdas. Bandziau daryti panasiai kaip su kitais psx zaidimais bet nieko neisejo. Na zodziu gal kas zinot ka daryti kad pasileistu?

Mano psp versija yra 5.50gen-A(full).

pirma pasidaryk GEN-B ,nes su gen-a manau veiks.

antra ar isikeles pops pluginus ? butent FFVIII reikia naudot 3.90 POPS kad gauti full speed is zaidimo ,taciau per fmv reikia naudot 3.80/3.72/3.71 versijas..su jom galima ir zaisti bet tada fmv gali lagint arba uzfreezint zaidimas...reikia isimest pilna POPS pluginu packa ir tada pries zaidima visada pasirinkt ta kurio reikia..skirtingiem psx zaidimam reikia skirtingu versiju POPS siaip..

http://www.psp-hacks.com/file/1752

sita popsloaderi parsisiusk ,isimesk i pluginus...ir pries paleidziant psx zaidima laikyk R ,tada pasirinksi versija kurios reikia ir paleisi zaidima

Nuotrauka

http://www.psp-hacks.com/2009/06/18/popslo...gen-a-released/ cia gidas kaip pasidaryt kad viskas veiktu

nors apats tiesiog isimeciau POPS is anksciau ir viskas veikia..

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ok aciu labai aciu uz pagalba :D. Ta gida zinau as tikrai geras as su juo wakar gen-a pasidariau is gen-D2 ^^ . Na zodziu vistiek aciu jai atsiras kokia problema parasysiu :D

ok aciu labai aciu uz pagalba :D. Ta gida zinau as tikrai geras as su juo wakar gen-a pasidariau is gen-D2 ^^ . Na zodziu vistiek aciu jai atsiras kokia problema parasysiu :D

nu wa ir problemele man iskart 1 issoko neina man su tuo hell cats flasher restore padaryti nors darau su gidu ir neina critical error gal kas zinot ka daryt ? :D

jau pasidariau 5.50Gen-B ir insimeciau ta popsloader parenku 3.90 ta versija ir neveikia ka daryti ???

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ok aciu labai aciu uz pagalba :). Ta gida zinau as tikrai geras as su juo wakar gen-a pasidariau is gen-D2 ^^ . Na zodziu vistiek aciu jai atsiras kokia problema parasysiu :)

ok aciu labai aciu uz pagalba :). Ta gida zinau as tikrai geras as su juo wakar gen-a pasidariau is gen-D2 ^^ . Na zodziu vistiek aciu jai atsiras kokia problema parasysiu ;)

nu wa ir problemele man iskart 1 issoko neina man su tuo hell cats flasher restore padaryti nors darau su gidu ir neina critical error gal kas zinot ka daryt ? ;)

jau pasidariau 5.50Gen-B ir insimeciau ta popsloader parenku 3.90 ta versija ir neveikia ka daryti ???

negerai padarytas FFVIII ,nu bent jau ne tai versijai gal...megink per visas versijas pereit gal eis su kitom..dauguma eina su 4.01 siaip...bet krc ismegink nu kitas versijas,siaip tas FFVIII turi buti dar PAL .nes su NTSC problemu yra...taciau is ten is kur siuntei pasiieskok info...as losiau paprastai sukonevertinta FFVIII nu ne vieno disko o multi disku.tai man viskas ejo ..pats losiau ant psp ji..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.