Skeith

RETRO žaidimų paieška ir atpažinimas

Rekomenduojami pranešimai

Žodžiu, aš ieškau vieno žaidimo ZILITONO emuliatoriaus žaidimo.

Aprašymas:

esu kažkas panašaus į merginą, kuri pasiverčia lėktuvu (vos pradėjus žaisti, iš karto lėtuvu būnu), pereinu lygį, paskui ji pavirsta žmogumi, galiu vaikščioti po visiškai kitą žemėlapį. Tas žemėlapis suskirstytas langeliais ir kiekvieną kartą, kai įžengiu į langelį, vaizdas pereina į tą langelį. Kartais atsiranda ir monstrai joje. Mergaitė gali šaudyti, teleportuotis į kitą vietą, jeigu ji turi tam tikrą raktą (simbolį), leidžiantį persikelti į kitą vietą. Na, žaidimas tęsiamas, atsidaro kvadratas (čia, kai jau pasiruošęs žaisti toliau), įeinu į jį, vėl pasiverčia lėktuvu, vėl šaudau ir taip kartojasi.

Ką atsimenu iš to žaidimo (dar): yra ginklas, kuris pakenkia visiems priešams, esanties tame langelyje (tipo, saulės smūgis). Galbūt taip ir vadinasi. Viename lygyje viename langelyje yra mini bosas - saulė. Yra bosas skraidymo metu (lėktuvas), kuris šaudo raudonais lazeriais, atsiskiria detalės, jeigu pakankamai "sužaloju".

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=pmh6056U0Nw

Tikriausiai

Guardian Legend

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip sitas, dekui :D Tik pas mane vadindavosi final mision

Žinomas kaip:

Final Mission - JAP (sunkiausia žaidimo versija)

S.C.A.T. (Super Cybernetics Attack Team) - USA versija (skiriasi labai)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano žaidimas nebus ten segų laikų, aš jį žaidžiau ant PC kažkada senai.

pamenu lygi, kad pirma tu būni toks žmogus, jis turi sugebėjimą, kad jei krenti iš aukštai, išsiskleist parašiutuką ir gražiai nusileist, ten įveiki priešus ir tada toks bosas buvo. tada kai nugali visus tu valdai kažkokį šunį, varžiuoji su mašina ir šaudai visus. :) vėliau jau peškom su šuniu lakstai. paaiškinimas gal ir nekoks, bet aš šį žaidimą žaidžiau kai pienas nenudžiuvęs dar buvo ir nedaug pamenu detalių. žaidimas gali būt, kad apie 2000tų, ar 2001ų, manau kažkas tokio.. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano žaidimas nebus ten segų laikų, aš jį žaidžiau ant PC kažkada senai.

pamenu lygi, kad pirma tu būni toks žmogus, jis turi sugebėjimą, kad jei krenti iš aukštai, išsiskleist parašiutuką ir gražiai nusileist, ten įveiki priešus ir tada toks bosas buvo. tada kai nugali visus tu valdai kažkokį šunį, varžiuoji su mašina ir šaudai visus. :D vėliau jau peškom su šuniu lakstai. paaiškinimas gal ir nekoks, bet aš šį žaidimą žaidžiau kai pienas nenudžiuvęs dar buvo ir nedaug pamenu detalių. žaidimas gali būt, kad apie 2000tų, ar 2001ų, manau kažkas tokio.. :thumbsup4:

tikriausiai kalbi apie MDK2

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=wKlraJVq2ac

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Velniava, nepamenu to NES "zilitoninio" zaidimo pavadinimo, turejau diskete ir buvau perejes. Kiek pamenu zaidimo veikejas buvo apsirenges oranzine spalva ir turejo kaktoj tris skyles, lygtai. Is tos kaktos ir saudydavo, jis labai panasus i Dragon Ball Z veikeja Krilina, bet atrodo zaidimas ne DBZ. Padekit jei ka prisimenat.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Velniava, nepamenu to NES "zilitoninio" zaidimo pavadinimo, turejau diskete ir buvau perejes. Kiek pamenu zaidimo veikejas buvo apsirenges oranzine spalva ir turejo kaktoj tris skyles, lygtai. Is tos kaktos ir saudydavo, jis labai panasus i Dragon Ball Z veikeja Krilina, bet atrodo zaidimas ne DBZ. Padekit jei ka prisimenat.

as sita ir esu zaides. Nepamenu pavadinom tik

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Three Eyes

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Three Eyes

Three Eyes Story

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atrodo sitas zaidimas buvo isleista tik japonioj, nes Three Eyes romo nelabai radau, tik japonisku pavadinimu "Mitsume ga Tooru". Dekui, nors ir informacija kuria atsiminiau nelabai buvo tiksli.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau, kad losiau ant psx, buvo toke 3D kaip ir saudykle su dinozaurais. Pamenu buvau dziunglese ir mane vijos toks didelis didelis dino. Jy nulest reikejo pasovus i akmenis ant skardzio, lygtais.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau, kad losiau ant psx, buvo toke 3D kaip ir saudykle su dinozaurais. Pamenu buvau dziunglese ir mane vijos toks didelis didelis dino. Jy nulest reikejo pasovus i akmenis ant skardzio, lygtais.

Pirmo ar trečio asmens?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.