Kamis

PS2 filmai

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki! Gal kas zinot kokia programa naudoti, kad galeciau susikurti dvd diska prikimsta avi filmu. Aisku dauguma sakys: "Kvaily, pasimk nero, spausk make data dvd ir rasyk! Tai bent lama!! Nudokis SMS!!!" :lol: ir panasiai... Bet as noriu sukurt dvd diska su visais meniu (kaip, kad iprasti dvd) ir, kad nereiketu jokiu SMS. Tas pats nero turi tokia funkcija, tik jis "talpa" skaiciuoja laiku (valandos, minutes, sekundes :-) ) Tad i viena dvd man tilptu apie viena filma nepriklausont nuo jo talpos mb ar gb. Tad man reiktu programos kuri skaiciuotu talpa mb, o ne laiku. Kas zino kaip tai padaryti manau suprato sia mano keverzone dekui! ;)

Redagavo Kamis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na nemanau kad tau iseis nors tu ir padarysi ta kazkaip bet vistiek avi yra avi ir tau vistiek reiks SMS.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

AVI rodymas PS2, be SMS playerio nesudarinami dalykai. Be SMS'o tau nieko neišeis. Naudokis SMS gidu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galima .avi failus i DVD konvertuot. Tada nereikia jokiu papildomu dalyku, PS2 toki diska supras kaip paprasta DVD. Taciau, kad konvertuojant .avi failas neissiplestu, tai tokiu nelabai zinau... Dazniausiai i DVD diska telpa 1 filmas, kartais 2.

As pats tik zinau, bet nelabai naudojuosi tokiais dalykais (kazkaip poreikio nera...). Va pora programu ta daranciu:

ConvertXtoDVD

#1 Video Converter

Redagavo auron

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

... Dazniausiai i DVD diska telpa 1 filmas, kartais 2.

...

nors ir desimt. Standartinis gero DVD originalaus bitreitas yra ~7-9 MB/sek. Teorinis gali siekti iki 15 Mb/sek. Piratai pardavineja labai sumazinto bitreto filmus - sudeda 10-14 filmu i viena dvd (vienasluoksni dvd5). Veidu beveik nesimato. Bet telpa daug.

Verciant is MPEG4 (avi/divx/xvid) i MPEG2 geresnes kokybes jau nebegausi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nors ir desimt. Standartinis gero DVD originalaus bitreitas yra ~7-9 MB/sek. Teorinis gali siekti iki 15 Mb/sek. Piratai pardavineja labai sumazinto bitreto filmus - sudeda 10-14 filmu i viena dvd (vienasluoksni dvd5). Veidu beveik nesimato. Bet telpa daug.

Verciant is MPEG4 (avi/divx/xvid) i MPEG2 geresnes kokybes jau nebegausi...

Oi, tai cia jau drastiskai butu... As kalbejau apie tai, kad DVDrip'o kokybes nekeiciant, paliekant kokia yra. Kad nepagerinsi, tai irgi manau visiems aisku...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki! Gal kas zinot kokia programa naudoti, kad galeciau susikurti dvd diska prikimsta avi filmu. Aisku dauguma sakys: "Kvaily, pasimk nero, spausk make data dvd ir rasyk! Tai bent lama!! Nudokis SMS!!!" :) ir panasiai... Bet as noriu sukurt dvd diska su visais meniu (kaip, kad iprasti dvd) ir, kad nereiketu jokiu SMS. Tas pats nero turi tokia funkcija, tik jis "talpa" skaiciuoja laiku (valandos, minutes, sekundes :-) ) Tad i viena dvd man tilptu apie viena filma nepriklausont nuo jo talpos mb ar gb. Tad man reiktu programos kuri skaiciuotu talpa mb, o ne laiku. Kas zino kaip tai padaryti manau suprato sia mano keverzone dekui! ;)

O kam tau reikia to dvd meniu, isirasai 5filmus i dvd paprasta su sms playeriu ir ziuri viska puikiai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...Verciant is MPEG4 (avi/divx/xvid) i MPEG2 geresnes kokybes jau nebegausi...

Manau, kad dar vienas svarbus aspektas, kad ne tik negausi geresnės kokybės, o kad ir teks naudoti didesnį bitreitą, nes MPEGui 4am reikalingas mažesnis bitreitas palaikyti tai pačiai kokybei, kaip ir MPEGui 2am. Taip sakant, jei AVI turi 1200kbps bitreitą, tau MPEGui reiks bent 2000.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu ps2, cipas Matrix. Jau 2 dvd-r sugadinau, neiseina ziuret .avi filmu. Atminties kortoj irasiau SMS, programa veikia, tik nenuskaido DVD turinio. Gidus apie SMS perskaiciau, tik labai neaiskus jie. Kaip jus irasote kelis .avi formato filmus i DVD ir juos ziurit per PS2?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pats kaltas , kad skaityti nemoki, aishkiau parasyti neimanoma. tik aisqiau suprasti tikrai imanoma - ta tau ir reiktu padaryti.

beto "Kaip jus irasote kelis .avi formato filmus i DVD ir juos ziurit per PS2?" YRA SMS GIDE, dar toks klausimas kuris yra atsakytas pradesi rinkti ispejimus, gerbiamasis. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va ConvertXtoDVD tikrai gera programa as pats ja naudojuos.

Jei nori kad kokybe nenukentetu tai padaryk taip:

apskaiciuok kiek filmu tau tilps i 1 DVD pvz turi 4 filmus po 700mb tai susumuoji ir jei yra apie 4gb tai gerai vaizdas nenukentes. Ir tuos filmus nutempi i ConvertXtoDVD programa ir konvertuoji. Fsio!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu mano necipuotas ps2 ir uztenka man pasigamint viena filma i dvd kad rodytu per kompa. puikiai nero tam tinka :P keista kad nepasidarai su cipuotu kompu keliu filmu i wiena dvd :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.