SweetDreamS

Kaip manote, ar PS3 bus nulaužtas?

Rekomenduojami pranešimai

Paprasciausias variantas manau bus siustis is neto zaidima ir isikelti i HDD. 8)

Pamiršti dar vieną smulkmeną - paprasto (single-layer) Blu-ray disko talpa 25 GB :( 1) Reikės turėti nemažą PC HDD, 2) Į geresnį PS3 variantą tilps tik du single-layer BD žaidimai.

Na manau, kad bus tikrai koks USB per kuri galesi prijunkt isorini HDD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sendie per pietus buvau TOPO centre ant baikes uzsukes. Ir vot pamaciau pirmuosius PS3 zaidimukus (kainos po 250lt), guli kamputyje uzishti tokie...

Ir paciai konsolkei jokios reklamos, padeta gilumoj lentynoj, krc jokio PS3 pristatymo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu kaune akropoly nesenej atidarytam jau maceu ps3.. yra galimybe ishbandyti bet pacanai 5-6metu wisa diena uzsisede ;D bandykit laime gal pavyks prisest =]

nu man sejp tajp pavyko wiena pacana numetus nuo ps3.. jausmas tikraj geras... nu ir del to numesto mazgio ir ps3 malonumo... o del nulauzimo jauciu koxia firewear padarys ir galesi su pc y harda kilnotis informacija tixleu zajdimus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik ka grizau is Akropolio ir Elektromarkt'e zaidziau su PS3 kazkoki FPS.

Pultas labai patiko. Beveik nesiskiria nuo PS2, tik analogai zymiai jautresni, tikrai geri.

O pats zaidimas tai fainas, grazus, detalus. Bet kazko ipatingo ner...

Vienu zodziu, tas pats PS2, su tikslesniu valdymu ir geresne grafika...

Anksti dar... Ner zaidimu geru...

Vat kol nulaus, kaip tik ir prikepe gal jau normalesniu bus!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik ka grizau is Akropolio ir Elektromarkt'e zaidziau su PS3 kazkoki FPS.

Pultas labai patiko. Beveik nesiskiria nuo PS2, tik analogai zymiai jautresni, tikrai geri.

O pats zaidimas tai fainas, grazus, detalus. Bet kazko ipatingo ner...

Vienu zodziu, tas pats PS2, su tikslesniu valdymu ir geresne grafika...

Anksti dar... Ner zaidimu geru...

Vat kol nulaus, kaip tik ir prikepe gal jau normalesniu bus!

Tikriausiai losei Resistance : Fall of Man , siaip neblogas zaidimelis , bet dabar vienas is ispudingiausiu tai Motorstorm , grafika tikrai pakerejo , fizikos variklis nuostabiai veikia , gameplejus taipat geras , per online palost tikrai butu idomu , o siaip zaidimu dar truksta ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nera ten jokiu pacanu nuejom palose keli 20 metu isbande atisedom palosem fall off man grafika kaip hl2 seip nieko. tik ps3 sunkokas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kuo trukdo tau tas svoris? Taigi cia ne PSP, ar tu ji nesiotis su teliku ir pora akumu ruosiesi...? :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

buvau va kauno akropoli,ten elektromarke buvo ps3 ,xbox360 ir dar kazkokia konsole pajungta,tik kad visad buvo uzimtos,bet tai pazejau ka zaidzia,kaip atrodo,ant ps3 zaide fps kazkoki,na tai pazejau,na grazu,grazu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vot jus cia porinat apie nulauzhima, ir man taip klausimas galvoi sukas :roll:

Narshau sau po BlackCats saita ir ziuriu yra PS3 geimu, bet vot galvoju :? a kaip juos paleidzia ant to PS3??? Jei galima palesiti partemptus geimus vadinas arba nulauzhta, arba yra kazhkokiu cracku, arba dar kokis biesas :D

Dar tikrai ps3 niekas nenulauze , o Black-Cats uploadina ps3 zaidimus ateiciai, kai bus isleistas iso loaderis ... Siaip daug kas tikejosi , kad PDX isleis iso loaderi po ps3 europinio starto, bet taip ir neisleido ...

................................................................................

..................

:D sklando gandai apie ISOLoaderi jis tipo kuriamas net ne kuriamas o beta testuojamas jau

:D cia tipo bus tipo programele kuri ant ps3 uzkrauna zaidimu imidzus :D net nereikia BD disku :D atsisiunti i pc imidza .. ir per lan kabeli perrashai i ps3 hdd ir volia..

Gandai apie iso loaderi labai seni , atrodo visi jau zino kaip tai veiks , bet dar niekas veikiancio loaderio nesukuria , bet aisku cia tik laiko klausimas ... Isorinis hardas geresnis sprendimas, nei kimsti paties ps3 harda ... Kaikurie ps3 zaidimai uzima iki 15gb , ateity pamatysim ir po 30Gb, tik va siustis juos tai laiko tikrai uzims ...

................................................................................

.......................

Na stai jums tiesioginis atsakymas kam reikalingas imidzas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai tai iseina, kad jau, padare?! :twisted:

Bet cia tik man taip pasirode, ar lagas buvo gana didelis?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.