SweetDreamS

Kaip manote, ar PS3 bus nulaužtas?

Rekomenduojami pranešimai

o nemanote kad ps3 jau nebepansus i konsole,o grynas pc,su tais atnaujinimais tai man kaskaip ir labai nesamonyngai skamba daukmas atsisiunciu naujus windausus,dar nenustepciau jei atsirastu ant ps3 ivairus virusai kurie suestu visa ta programine yranga...mano manimu kad kaskaip ps3 jau nusivaziavo...

na gerai jei jungsi ji prie intero,o jei as nejungsiu,gal neketinu lost online ir niekoman nereikia is intero,as ja skirsiu tik zaisti,nusiperki ir zaidi,jokiu interu man nereikia daleiskim,tai kaip ir virusu tada neprisidaudysiu,nebent bus butina kakza is to intero siust

o del ps3 nulauzimo,tai manau bent jau taip kad jei jau ps3 tiek daug visko krausis is programu,tai kodel jo tiesiog ir nenulauzus programos deka,atsisiunti kokia programa ir losi piratinius zaidimus,pvz nori lost ps2 zaidimus,parsisiunti tam skirta programa kad eitu visokie piratiniai ir losi,but gerai taip 8)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vot jus cia porinat apie nulauzhima, ir man taip klausimas galvoi sukas :roll:

Narshau sau po BlackCats saita ir ziuriu yra PS3 geimu, bet vot galvoju :? a kaip juos paleidzia ant to PS3??? Jei galima palesiti partemptus geimus vadinas arba nulauzhta, arba yra kazhkokiu cracku, arba dar kokis biesas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vot jus cia porinat apie nulauzhima, ir man taip klausimas galvoi sukas :roll:

Narshau sau po BlackCats saita ir ziuriu yra PS3 geimu, bet vot galvoju :? a kaip juos paleidzia ant to PS3??? Jei galima palesiti partemptus geimus vadinas arba nulauzhta, arba yra kazhkokiu cracku, arba dar kokis biesas :)

Dar tikrai ps3 niekas nenulauze , o Black-Cats uploadina ps3 zaidimus ateiciai, kai bus isleistas iso loaderis ... Siaip daug kas tikejosi , kad PDX isleis iso loaderi po ps3 europinio starto, bet taip ir neisleido ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:) sklando gandai apie ISOLoaderi jis tipo kuriamas net ne kuriamas o beta testuojamas jau

:) cia tipo bus tipo programele kuri ant ps3 uzkrauna zaidimu imidzus :) net nereikia BD disku :) atsisiunti i pc imidza .. ir per lan kabeli perrashai i ps3 hdd ir volia..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:) sklando gandai apie ISOLoaderi jis tipo kuriamas net ne kuriamas o beta testuojamas jau

:) cia tipo bus tipo programele kuri ant ps3 uzkrauna zaidimu imidzus :) net nereikia BD disku :) atsisiunti i pc imidza .. ir per lan kabeli perrashai i ps3 hdd ir volia..

Gandai apie iso loaderi labai seni , atrodo visi jau zino kaip tai veiks , bet dar niekas veikiancio loaderio nesukuria , bet aisku cia tik laiko klausimas ... Isorinis hardas geresnis sprendimas, nei kimsti paties ps3 harda ... Kaikurie ps3 zaidimai uzima iki 15gb , ateity pamatysim ir po 30Gb, tik va siustis juos tai laiko tikrai uzims ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip jai ka siais laikais nera nieko neimanomo, jai kas stipriai panores tai tikrai nulauz ta konsole 20 kartu ir visi busim laimingi kaip ir su ps2 :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano manymu piratinis zaidimas kainuos koki 150lt, vien blue ray diskas, dar jo net nemaciau pirkti lietuvoje, ir blue ray irassytuvas, kiek maciau 3000-5000$ taj abejoju ar kas leis tokius pinigus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano manymu piratinis zaidimas kainuos koki 150lt, vien blue ray diskas, dar jo net nemaciau pirkti lietuvoje, ir blue ray irassytuvas, kiek maciau 3000-5000$ taj abejoju ar kas leis tokius pinigus

Turbut nelabai nutuoki kokiu keliu dabar einama, kad nulauzti ps3 ... Bus softas per kuri leis zaidimu iso , o su irasanciu blue-ray apsirikai, jis kainuoja zymiai pigiau ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pasidomek pirmiau tikrom kainom, pries rasydamas tokias lempas...

Blue-Ray diskai (pirmas pasitaikes puslapis is google paieskos) :

http://www.sisneta.lt/lt/catalog/list/?id=284 Taip, kad apie 50 litu.

Blue-Ray rasytuvas (taip pat is google paieskos) :

http://www.gerakaina.lt/catalog/index.php?cPath=85_224_329 Taip, kad apie 3000 litu.

Va taip va...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kad ps3 bus nulauztas tai bus,kada,manau jau dabar yra nulauztas,tik niekaip dar iki galo viskas nesutvarkoma,o kokiu budu tai manau tuo paciu keliu kaip ir psp

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.