vadas95

padekit neuzleidzia zaido

Rekomenduojami pranešimai

As bandau uzleisti gears of war 2. Idetu kompaktu uzleidzia ir kai reikia spausti ten start pasioje pradzioje man uztringa vaizdas ir reikia isjungti xbox ir taip daug kartu bandziau uzleist bet visad uztringa. As zaidima galiu israsyti be problemu i xbox360 bet uzleisti niekaip. Gal zinot kas gali buti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Lauk RROD arba E74

Nenusišnekėk, gi kitus užleidžia tai gal blogai inrašytas ? ;) Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi atsiprasau, perskaiciau jog visu zaidimu neskaito. Tai perasyk zaidima ir bandyk, turetu veikti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Oi atsiprasau, perskaiciau jog visu zaidimu neskaito. Tai perasyk zaidima ir bandyk, turetu veikti.

Gerai gal reikias pabandyti perasyti. Bet as nesuprantu kaip gali zaidimas isirasyti i xbox bet jo neuzleisti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasiimk verbatima normalu, irashyk kuo leciau ir dar gerai butu kad kai rashysi, kad ishjungtum antivirusa ir kitas nesamones kur yra prie laikrodzio... (man seniau budavo jei ka nors veiki prie kompo ar ivairios programos ijungtos tai isirashydavo, bet paskui vietom READ ERROR mesdavo ant xbox360 geimu, tai db stengiuos irashinet kuo maziau kompa apkraunant.. ;) tikiuos pades :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pasiimk verbatima normalu, irashyk kuo leciau ir dar gerai butu kad kai rashysi, kad ishjungtum antivirusa ir kitas nesamones kur yra prie laikrodzio... (man seniau budavo jei ka nors veiki prie kompo ar ivairios programos ijungtos tai isirashydavo, bet paskui vietom READ ERROR mesdavo ant xbox360 geimu, tai db stengiuos irashinet kuo maziau kompa apkraunant.. :) tikiuos pades :)

as ankciau buvau zaidziau sita zaida ir veikia gerai o viena diena pradejo neuzleisti galvojai kad kompaktas blogas bet peraciau ir tas pat. kas gali buti jei visus kitus zaidus uzleidzia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ankciau buvau zaidziau sita zaida ir veikia gerai o viena diena pradejo neuzleisti galvojai kad kompaktas blogas bet peraciau ir tas pat. kas gali buti jei visus kitus zaidus uzleidzia

kokius kompaktus naudoji? galbut pasitaike brokuotas kompaktas arba seip irase blogai. pabandyk kita diska/kitos firmos diska. gal pades

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokius kompaktus naudoji? galbut pasitaike brokuotas kompaktas arba seip irase blogai. pabandyk kita diska/kitos firmos diska. gal pades

gi raso zmogus kad ta pati kompakta anksciau uzleisdavo o dabar kazkas atsitiko ir nebepasileidzia, galvok dar karta

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gi raso zmogus kad ta pati kompakta anksciau uzleisdavo o dabar kazkas atsitiko ir nebepasileidzia, galvok dar karta

jo jis teisus man ankciau uzleisdavo o dabar ne nors ir peraciau i kompakta nauja ir rasau i gerus verbatim

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo jis teisus man ankciau uzleisdavo o dabar ne nors ir peraciau i kompakta nauja ir rasau i gerus verbatim

nu tai lazeris jau pasedes gal, pabandyk instaliuot i hdd.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

man irgi anksciau paleisdavo dirt2, po to pradejo metyt clean CD. persirasiau dar karta i acme isimeciau i HDD ir naudojau pirmaji diska tada vel.

o seip tai manau viperis tiesa sako.

Redagavo kiler01

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.