aivaras19

Unreadable disc

Rekomenduojami pranešimai

Idejus diska (betkoki) ismeta unreadable disc. Manau kad x360 kazkas yra nes ant kito kompo veikia normaliai. Kame galetu but beda?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Simtus gaimui siraes esu, tad naujoku nepavadinciau saves. Bet susiduriau su beda. LM yra Red Dead Redemption, ir

jau keturis DVD nepavyksta irasyti. Naudoju Lifestar DVD+R DL (kaip ir visada). o bedos tame, kad img burnas irasho viska normaliai, verify'ina irgi viskas ok, bet idejus ixboxa, vyksta keistumai.

1. IMGburn- irasinejant zaidiam i hdd ismeta kad jis subraizytas

2. IMGburn - irasinejant i HDD vel meta kad jis subraiytas, bet vis skirtinguose procentuose.

3. IMGburn - idejus dvd net nemato to DVD (rasho open tray)

4. CloneCD - kaip ir pirmas ir antras DVD, niekam neiraso i hdd.

Naudojau naujausia imgburn.

Tiesa pries tai buvo karta tokia nesamone su verbatim disku kai irgi nenorejo isirasyti i HDD.

Poto eje keletas sekmingu irashymu ir stai dabar Alan Wake is antro karto irashiau tik, o RDR - nepavyko net is keturiu.

patarimu?

Mano DVD rom yra Samsung'as TSST crop TS-L632M ATA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  marchiusm parašė:

Simtus gaimui siraes esu, tad naujoku nepavadinciau saves. Bet susiduriau su beda. LM yra Red Dead Redemption, ir

jau keturis DVD nepavyksta irasyti. Naudoju Lifestar DVD+R DL (kaip ir visada). o bedos tame, kad img burnas irasho viska normaliai, verify'ina irgi viskas ok, bet idejus ixboxa, vyksta keistumai.

2. IMGburn - irasinejant i HDD vel meta kad jis subraiytas, bet vis skirtinguose procentuose.

Tiesa pries tai buvo karta tokia nesamone su verbatim disku kai irgi nenorejo isirasyti i HDD.

Poto eje keletas sekmingu irashymu ir stai dabar Alan Wake is antro karto irashiau tik, o RDR - nepavyko net is keturiu.

patarimu?

Skaityti daugiau  
gal nuo irasymu jau tavo DVD parejo? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane ir manasiai, porta dvd suvariau jau su alan wake pirmu realyzu, pirmas neisrase nes uzstrigo ant antro sluoksnio, o kitas isirase tvarkoj, idejau i xboxa, atpazino zaidima dashborde, bet ijejus juodas ekrnas ir freez.

pabandysiu antra realyza atsisiust, jei ir jis taip pat, reiks kazka su dvdromu daryt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  marchiusm parašė:

patarimu?

Skaityti daugiau  
patarimas pirmas,jei taip vyksta pabandyk naudot valoma lazerio disca-man tiko acme su 5 ar 6 staciais sepeteliais,antra jei ismete errora keliant i hdd,visada atidaryk dvd roma ir bandyk is naujo,jei ir tai nepadeda bandyk perkraut x,jei vel nepadejo pradek nuo pirmo,ir nemetykit pinigu ant discu,jei normaliai isirase ir x surado,kad zaidimas yr,ilgiau pasikankinus tikrai pavyks ykelt i hdd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

100% pc dvd rom parėjo nuo šimto žaidimų ;D

Mano pirmasis dvd romas užsilenkė gal tik 20 inrašęs :DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.