aivaras19

Unreadable disc

Rekomenduojami pranešimai

Idejus diska (betkoki) ismeta unreadable disc. Manau kad x360 kazkas yra nes ant kito kompo veikia normaliai. Kame galetu but beda?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man atrodo pas tave reik system update, patchini zaidimus??? koks frimware?

jo patchinu zaidimus, pas mane 1.5 FW. Bet buna uzeida ir veikia vienas ar kitas zaidimas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Simtus gaimui siraes esu, tad naujoku nepavadinciau saves. Bet susiduriau su beda. LM yra Red Dead Redemption, ir

jau keturis DVD nepavyksta irasyti. Naudoju Lifestar DVD+R DL (kaip ir visada). o bedos tame, kad img burnas irasho viska normaliai, verify'ina irgi viskas ok, bet idejus ixboxa, vyksta keistumai.

1. IMGburn- irasinejant zaidiam i hdd ismeta kad jis subraizytas

2. IMGburn - irasinejant i HDD vel meta kad jis subraiytas, bet vis skirtinguose procentuose.

3. IMGburn - idejus dvd net nemato to DVD (rasho open tray)

4. CloneCD - kaip ir pirmas ir antras DVD, niekam neiraso i hdd.

Naudojau naujausia imgburn.

Tiesa pries tai buvo karta tokia nesamone su verbatim disku kai irgi nenorejo isirasyti i HDD.

Poto eje keletas sekmingu irashymu ir stai dabar Alan Wake is antro karto irashiau tik, o RDR - nepavyko net is keturiu.

patarimu?

Mano DVD rom yra Samsung'as TSST crop TS-L632M ATA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Simtus gaimui siraes esu, tad naujoku nepavadinciau saves. Bet susiduriau su beda. LM yra Red Dead Redemption, ir

jau keturis DVD nepavyksta irasyti. Naudoju Lifestar DVD+R DL (kaip ir visada). o bedos tame, kad img burnas irasho viska normaliai, verify'ina irgi viskas ok, bet idejus ixboxa, vyksta keistumai.

2. IMGburn - irasinejant i HDD vel meta kad jis subraiytas, bet vis skirtinguose procentuose.

Tiesa pries tai buvo karta tokia nesamone su verbatim disku kai irgi nenorejo isirasyti i HDD.

Poto eje keletas sekmingu irashymu ir stai dabar Alan Wake is antro karto irashiau tik, o RDR - nepavyko net is keturiu.

patarimu?

gal nuo irasymu jau tavo DVD parejo? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane ir manasiai, porta dvd suvariau jau su alan wake pirmu realyzu, pirmas neisrase nes uzstrigo ant antro sluoksnio, o kitas isirase tvarkoj, idejau i xboxa, atpazino zaidima dashborde, bet ijejus juodas ekrnas ir freez.

pabandysiu antra realyza atsisiust, jei ir jis taip pat, reiks kazka su dvdromu daryt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

patarimu?

patarimas pirmas,jei taip vyksta pabandyk naudot valoma lazerio disca-man tiko acme su 5 ar 6 staciais sepeteliais,antra jei ismete errora keliant i hdd,visada atidaryk dvd roma ir bandyk is naujo,jei ir tai nepadeda bandyk perkraut x,jei vel nepadejo pradek nuo pirmo,ir nemetykit pinigu ant discu,jei normaliai isirase ir x surado,kad zaidimas yr,ilgiau pasikankinus tikrai pavyks ykelt i hdd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

100% pc dvd rom parėjo nuo šimto žaidimų ;D

Mano pirmasis dvd romas užsilenkė gal tik 20 inrašęs :DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.