Coxas

xbox 360 belaidis pultelis

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, kame pas mane beda ? gavau su xbox arcade belaidi pulteli ir kai zaidziu isijungias vibratoriu man daznai atsijungineja pultelis nuo xbox. issiungus vibratoriu neatsijungia. kas cia blogai ? baterijos yra naujos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki, kame pas mane beda ? gavau su xbox arcade belaidi pulteli ir kai zaidziu isijungias vibratoriu man daznai atsijungineja pultelis nuo xbox. issiungus vibratoriu neatsijungia. kas cia blogai ? baterijos yra naujos.

Labai panasu i itampos nepakankamuma. Tu pamegink su vibratoriumi ir ant laido pulteli pajungti.

* jei neiszijugs tai, stabiliai kazkas su baterijos negerai, nes itampos nepalaiko reikiamos.

* jei issijungs, tai kazkas su elektronika (trumpina ?)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ar geriau butu nusipirgti akomuletoriu kur dedasi vietoj bateriju ?

Labai panasu i itampos nepakankamuma. Tu pamegink su vibratoriumi ir ant laido pulteli pajungti.

* jei neiszijugs tai, stabiliai kazkas su baterijos negerai, nes itampos nepalaiko reikiamos.

* jei issijungs, tai kazkas su elektronika (trumpina ?)

tame ir beda. as prie pultelio laido negavau. nors pirktas naujas uz 599LT is bms.

Redagavo Coxas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ar man reikia pirkti xbox pultelio akumuletoriu ? kur vietoj bateriju dedasi ?

tame ir beda. as prie pultelio laido negavau. nors pirktas naujas uz 599LT is bms.

Gal kokiu sustru duracell ar pan. bateriju reikalauja? Jei ne, tai eini i garantini ir viskas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kokiu sustru duracell ar pan. bateriju reikalauja? Jei ne, tai eini i garantini ir viskas.

paprastai jei baterijos silpnos tai ant pultelio x zenkiuko ratu sukasi svieseles.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

paprastai jei baterijos silpnos tai ant pultelio x zenkiuko ratu sukasi svieseles.

taip sukasi :thumbsup4: kol buvo orginalios xbox baterijos tol gerai buvo.

Ačiū už pagalba :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.