zip79

meistras apgavikas su istorija (atnaujinta 2010 01 11)!

Rekomenduojami pranešimai

Yra toks meistas kuris apgauna ir blogai net labai blogai daro taiso cipina konsoles xbox360 ps2 wii ir t.t. taigi noriu perspeti.

jo skelbimas idetas i sk3lbiu3lt jo skelbime foto skeletas degantis

el pastas cunami prasideda vardas zenia rusas m vilnius nr prasideda 86994

ziurekit jokiu budu nepatekit i pinkles jo.

prasau temos netrinti perspeju

visus.

Turiu playstation 2 slim 77004 naujas pirtkas uz 220lt ispazistamo nucipinau pries metus modbo matrix infinity cipu zaidimus losiu tik verbatin irasineju 4x laikunt begant kazkur po 8 menesiu zaidimai pradejau strigineti ant intarpu video ilgiau krauti poto viena karta ps2 mano nukrito ir poto karto neveike nei vienas ps2 piratinis zaidimas kada idedinejau piratini zaidima rase no da ar ba pls insert original cd ,originalus zaidimai veike piratine muzika ir originali veike . poto karto paimiau isardziau ps2 iki chipo ziuriu atsijunge du laidukai nuo chipo. bet kada ijungi ps2 tai matrix infinity v1.93 uzrasas yra pasirodo visada. nunesiau pas zenia ta jis man po dienos paskanbino sako du laidai atsikabine jis juos uzlitavo sako vistiek zaidimai neveikia bande pratrinti lazeri vistiek neveikia sako reikia keisti lazeri (bet lazeris buvo naujas sony panaudotas tik apie 1metus) jis pakeite man lazeri i kiniska SVR 802w. kaina 100LT. gerai toliau atsinesiau namo ijungiu zaidimus piratinius traukia viskas ok zaidziant juos ps2 konsole labai labai stipriai cirskia labai net stypriai cirskia ir cirskia neimanoma nakti zaisti ir tas tas dalykas ant kurio prikabinamas dvd zaidimas krevai vaiksto tas prasme kada sukasi dvd jis virsun zemyn eina ir taip sukasi ir braizo dvd zaidimus poto lazeris liecia metaliuka ps2 zeme ta metaline irgi braizo ir del to iki dar labaiu burzga garsai. be to lazeris kiniskas. Nunesiau pas dima jis pasake kad lazeris senas panaudotas jis tau blogai viska padare nesk jam atgal tegu daro gerai arba atiduoda pinigus. sako jeigu veike originalus zaidimai reiskia problema buvo tik del laiduku kur atsikabino. lazeris buvo geras sako jis tave apgavo ir dar ikisio kiniska lazeri!!!!!!!!!

papildomai atnaujinta !!!!!!!!!

paemes pas ji ps2 su pakeistu lazeriu pasakiau dar jam ar viskas gerai veikia jis pasake jo viskas tipo ok tariau jam jeigu blogai kas veiks tu man ant lazerio duosi garantija 30dienu jis pasake gerai taip, (be to jis man net nedave jokio garantinio lapuko) nuneses namo iskarto pastebejau dideli cirskima ta pacia diena. Po 3 savaiciu paskambinau jam sakiau kad cirska jis pasake gerai atnesk paziuresiu taigi nunesiau jam paaiskinau situacija kad cirska ir kompaktas kreivai vaiksto taigi jis pasake gerai pataisysiu( bet tai dar kainos Litu jis pasake ) WTF uz ka dar litai??? as sutikau galvoju tekto tegu nors pataiso palauksiu palikau savo numeri jam mob . praejo 3 savaites jis man ne nepaskambino !!! as jam paskambinau ir pasakiau ar padarei mano ps2 jis atsako kad atseit uzimtas neturi laiko paziureti as neislaikiau nervu , nuvaziavau pas ji su draugu. Pasakiau jam- per tiek laiko net 3 savaites, o tu net nepadarei kas per wtf ? jis atsako nu neturejau laiko ir detaliu kad veiktu gerai as jam sakau nu tai taigi tu cia blogai padarei dar jeigu lazerio korpusas liecia ps2 tuo labiau tavo darbas o jis atsako man , reikejo atseit nesti iskarto ps2 ta pacia diena ir tada patikrinciau gal padaryciau. Poto as jam nera ka man veikti kad paciam savo konsole gadinti jis man atsako ,o gal pas tave buvo nukritusi ir panasiai atseit kad as ja sulauziau pats konsole ps2 prisikabino. As jam pasakiau nu gerai jeigu as buciau atvezes tau po kokios 1 dienos poto kada pastebejau kad cirskia jis atsake ! gal ir padaryciau netgi uznemokamai, (bet suskambejo zodis gal ) nu ka as jau buvau pasiruoses su draugu duodi tam bezdzionei su ilgais plaukais i galva uz tokius dalykus, bet susivaldziau nes ten buvo jo tevas ir dar kazkas(galvojau butum tu vienas tau butu sakis vietoj). Pagalvojau duosiu jam ir tevui poto su mentais problemu turesiu vienu zodziu .... Pasakiau jam kad istatei man kiniska ir dar panaudota lazeri jis atsake cia geras naujas uz 50lt pirktas is uzsienio supiko ten kazka pasake tai as jam pasakiau tai grazink mano 100lt ir pasimk savo ta kiniska lazeri jis man atsake nieko tau negrazinsiu !!!tipo reikejo tau iskarto nesti kada isgirdai cirskejima. as jam pasakiau taigi cia del lazerio cirska kad uzsikabina apacia ps2 tu gi man ant menesio davei garantija ant lazerio, o jis vel savo .. reikejo iskarto nesti .... supikes ir stypriai trenktelejes duris as isejau .....taigi kad galiu pasakyti jeigu norite tai neskite pas ji savo kompus remontuoti cipuoti ir pan. bet kas turite galvas neneskite jam jokiu budu jokiu budu geriau palaukite menesi ar pora savaiciu ir nuneskite dima arba kitam tik islinkomanijos reklamuotam meistrui. tai tiek ( kas uz ji tai as jus skaitau arba uz vaikus kuriems yra tikrai mazai metu gal iki 16 )ir man jusu tada labai gaila nepykit bet tai grina tiesa, o nuo tiesos niekada gyvenime nepabegsi kai ir kaip noretum....

Redagavo zip79

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O tu negali iš kito numerio jam paskambint ir apsimesk kitu žmogus ir sakyt kad atvaši konsolę pačipuot, o atvežus išsiaiškint, jei jis tave apgavo?

Redagavo paladinaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Laukiam istorijos apie jį. Smulkiai papasakok kas ir kaip buvo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na skelbima tai http://www.skelbiu.lt/6639668.html atradau :D bet kiek pamenu tas cunami norm darbuojasi gal pati "auka" yra kvailas zmogelis , neismanelis.. kaskada cia dar snekejau skype su draugeliu jai taspats tai jis rusas su tevu darbuojasi .. ir gana kokybiskai. Na papasakok istorija , kas kaip bet manau problemos iskilo del pacio tavo kaltes :). O jai kas blogai manau nunesk jam ir sutvarkys nes jis jau senai darbuojasi ir manau jam neapsimoka apgaudinet zmones nes kitaip jam verslas kentetu.

Redagavo Nourishing

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko jis nepapasakos. Jam tas meistras nepatinka ir tiek. Tai nori apsmeisti.

Nesu su tuo meistru susidures bet manau tikrai normalus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi cia cunamis.. Teko is jo pirkt kaika, tai nepastebejau polinkio i apgaudinejima ir t.t

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kagi, jei nesulauksim paaiskinimo, tema skirs lauk.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Gal čia biški ne i tama , bet papasakosiu kaip buvo man su PS2. Veiksmas vyko Vilniuje Gariūnuose. Čipavausi ten konsole ir paaiškino man kaip pasileisti DVD filmus. Parėjęs namuose bandžiau ir nieko neišėjo. vėliau nunešiau konsole ir paprašiau , kad jie parodytu. Man sako palik konsole mes išsiaiškinsim, ateik ryt. kai atėjau kita diena man sako , kad šis čipas negali paleisti DVD filmu ir pasiūlė keisti kitą už 100LT. spjoviau ir išėjau. Ta pačią dieną žiurinėjau PS2 žaidimus kitoj vietoj. Ir paklause manes kas konsolei nutiko. Ten esančiam meistrui viską papasakojau. Jis pasakė , kad tai visiška nesamonė ir parodė man kaip paleisti DVD filmus. Dėl ko aš lenkiu prieš jį žemai galva. Anie "meistrai" to tiesiog nežinojo!

P.S. taigi kiekvienoje srityje yra savi niuansai kuriuos žino tik gerai patyre meistrai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Gal čia biški ne i tama , bet papasakosiu kaip buvo man su PS2. Veiksmas vyko Vilniuje Gariūnuose. Čipavausi ten konsole ir paaiškino man kaip pasileisti DVD filmus. Parėjęs namuose bandžiau ir nieko neišėjo. vėliau nunešiau konsole ir paprašiau , kad jie parodytu. Man sako palik konsole mes išsiaiškinsim, ateik ryt. kai atėjau kita diena man sako , kad šis čipas negali paleisti DVD filmu ir pasiūlė keisti kitą už 100LT. spjoviau ir išėjau. Ta pačią dieną žiurinėjau PS2 žaidimus kitoj vietoj. Ir paklause manes kas konsolei nutiko. Ten esančiam meistrui viską papasakojau. Jis pasakė , kad tai visiška nesamonė ir parodė man kaip paleisti DVD filmus. Dėl ko aš lenkiu prieš jį žemai galva. Anie "meistrai" to tiesiog nežinojo!

P.S. taigi kiekvienoje srityje yra savi niuansai kuriuos žino tik gerai patyre meistrai.

Ne į temą

Arba tiesiog norejo, kad primoketum 100 LT, uz ale nauja chip'a, kad galetum DVD ziuret. Gal isdurt norejo trumpiau sakant.
Redagavo Azotas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Ne į temą

nebutinai kad nezinojo,gal tiesiog norejo bapkiu nulupt ir palikt su tuo paciu chipu.

yra buve man senai panasus atvejis turguj panevezyje perkant zaidimus dar ps2 konsolej. katik pasirode tada RE4 nuvariau ir man sako ''20lt nepilna zaidimo versija ir 30lt pilna...'' wtf galvoju, kas cia per pievos... na ir ka ir paemiau 'tipo ta pilna' .

kita kart pirkau shadow of the colosus,tai vel jie su tuo paciu klausimu man,pilna ar nepilna. sakau nepilna,nes jau zinojau kad tiesiog bando uz ta pati geima ispest daugiau pinigu. o geimas buvo normalus,nes ps2 laikais nebudavo ten nieko panasaus pilnas ar nepilnas (pvz db su forza 3 imanomas toks variantas) tiesiog sukciai bando istraukt kuo daugiau pinigu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neklausykyt tuo zomogaus pirkau pas ji xbox 360 atsirisineju pas ji ir retkarciais koki game perku dar ir nuolaidas padaro . Gerai nusimano xbox'e

O cia tesiog konkurentas kazkoks parase.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O cia tesiog konkurentas kazkoks parase.

Teks mesti į šiukšlyną nes prasidės kaip per skelbiu lt rašo prie visų skelbimų vaisoki š.

Ne į temą

Gal dabar apšnekėkim koks aš geras ? :thumbsup4:
Redagavo Lukrin

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.