whiskis

ps 3 rusiskos versijos

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,nusprendziau prisijugt prie jusu klano :dance:pradzia buvo su Ps1.

Yra problema su anglu kalba,zaidziant reiketu suprasti,bent jau maloniau paciam butu,nei ziureti paveiksliukus ir suprasti kas antra zodi.kokios galimybes butu gaut zaidimu su rusu kalba?gal kas zinote?ir kur ju ieskoti?nejau viena iseitis siustis is rusu,nors nelabai jie siustu i lietuva.patarkit.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,nusprendziau prisijugt prie jusu klano :dance:pradzia buvo su Ps1.

Yra problema su anglu kalba,zaidziant reiketu suprasti,bent jau maloniau paciam butu,nei ziureti paveiksliukus ir suprasti kas antra zodi.kokios galimybes butu gaut zaidimu su rusu kalba?gal kas zinote?ir kur ju ieskoti?nejau viena iseitis siustis is rusu,nors nelabai jie siustu i lietuva.patarkit.

o isvis ar leidziamos ps3 zaidimu versijos rusu kalboj?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o isvis ar leidziamos ps3 zaidimu versijos rusu kalboj?

Leidziamos. Reikia ieškoti europinių versijų, bet ne UK versijos. Aš kažkada pirkau žaidimus iš Amsterdamo oro uosto, tai visuose buvo rusų, vokiečių ir kitų kalbų (net lenkų :D ). O kai perki iš UK online parduotuvės, tai dažniausiai būna tik angliškai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek pirkau žaidimų, kurie išleisti kaip multilanguage, tai tik vieninteliam Uncharted 2 UK versijoj nebuvo rusų. Visokie Killzone, Infamous ir t.t. buvo su rusų.

Bet yra žaidimų versijos, kurios leidžiamos rusų kalba tik Rusijoje (MW2 (ATSARGIAI - rusiška versija CENZŪRUOTA), Fallout 3, Dragon age, ir t.t.) Tai vat šitas versijas labai sunku gauti. Labai mažai yra internetinių parduotuvių, kurios siųstų į Lietuvą, o kurios siunčia, tose pirkti nerizikuočiau..... Patys rusai su ebajum nelabai draugauja, tai ir ebajuje surasti rusišką versiją praktiškai nerealu... Galima bandyt pirkt iš latvių http://www.1cmb.lv, bet kainos gana didokos. Galima susitart su žaidimų prekeiviais turguose (Vilniuje - Kalvarijų,Gariūnų (dėl kitų miestų nežinau)), bet kainos irgi gaunasi nemažos, nes jiems patiems užsakant vieną vienetą nelabai pigiai gaunasi + užsidirbt reikia.

Apibendrinimui: jei pasiryžęs permokėti už rusų kalbą kokių 50lt (ar daugiau) tai gauti žaidimą - įmanoma. Aš pvz.: už rusišką Uncharted 2 permokėjau apie 40lt, bet visiškai nesigailiu. dar permokėčiau už Dragon Age, nes ten tikrai nemažai reikia skaityti ir suprasti, bet dar neapsisprendžiu pirkt jį ar ne... :) O vat kokio MW2 man pilnai užtenka ir angliško, nors siužeto ir neįkertu, bet man dzin, nes tie visi COD siužetai manęs neveža (per daug politikos :) ). Svarbiausia - linksmai pasišaudyt atsipalaidavimui.. :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki, gal kas yra kur uzmates HEAVY RAIN rusu kalba? Tevas nores paloshti, bet anglu kalba sunku butu jam ;/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek žinau, Heavy Rain bus multilanguage, kaip buvo Killzone 2 ar Infamous, tad rusų kalba bus ir iš UK pirktoje versijoje. Beabejo 100% to tvirtint negaliu (kad nebūtų kaip su Uncharted 2), bet jei tau labai nedega gauti žaidimą vos jam išėjus - palauk kol aš gausiu savo (jau preordinau) ir aš tau pasakysiu tiksliai kaip ten yra su kalbom. Jei jau pasirodys, kad UK tik anglų, tada teks abiems ieškoti rusiškos versijos :thumbsup4:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek žinau, Heavy Rain bus multilanguage, kaip buvo Killzone 2 ar Infamous, tad rusų kalba bus ir iš UK pirktoje versijoje. Beabejo 100% to tvirtint negaliu (kad nebūtų kaip su Uncharted 2), bet jei tau labai nedega gauti žaidimą vos jam išėjus - palauk kol aš gausiu savo (jau preordinau) ir aš tau pasakysiu tiksliai kaip ten yra su kalbom. Jei jau pasirodys, kad UK tik anglų, tada teks abiems ieškoti rusiškos versijos :)

Ok, dekui uz info :thumbsup4: laukiam laukiam :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sutinku su SudraSkytaS kad man ir butu gerai kad kalba butu Heavy Rain RU ,nes vistiek ten bazaro daug bus ,o kai rusu labai gerai suprantu negu EN ,bet aisku jei nebus RU tai losiu ir EN kalba

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

narkata, kad žaidimas bus rusų kalba tai čia faktas :thumbsup4: Klausimas tik kaip ją gauti reikės. Jei UK versija bus multilanguage, tai jokių problemų, o jei bus taip kaip su Uncharted 2 (kad net Europoj buvo minimum 4 skirtingos žaidimo versijos su skirtingų kalbų komplektais :) ), tai gal reikės užsakinėti per lenkus (kaina kiek didesnė negu UK). Blogiausias variantas bus, jei bus išleista atskira rusiška versija Rusijai (kaip pvz.: Dragon Age: Origins - 5(!) regionas) tada reikės pakloti nemažą sumą, kad ją gauti (DAO man kainavo 250lt :)...).

Žodžiu kam labai reikės rusiško Heavy Rain, tai žinokit, kad gauti įmanoma. :) Tikėsimės, kad bus viskas kaip su Killzone - be jokių parkių :) Ir greitai ir pigiai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikesimes geriausio varijanto :thumbsup4: Pre-order 21 days to go!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va neperseniausei zaidziau Demo Heavy Rain , tai setingose buvo galima keist garso takelio kalba ir buvo RU galima ir titrus uzsidet ir meniu keist ,Tai manau kad ant pilnos versijos bus viskas gerai su RU kalba :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Būtent taip pat buvo ir ant Uncharted 2 ;) Demo versijoje buvo berods apie 11 skirtingų kalbų, bet pilnoje žaidimo versijoje, pirktoje UK, buvo TIK anglų kalba.... Tad dar neaišku kaip bus su Heavy Rain....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu kaip sakoma tik siandien zaidziau demo Uncharted 2

Tai man kas kaip ir nereikalingas buvo RU kalba ant jo, tai net nesidomejau tuo, aisku su laiku nusipirksiu as ji,

kas kaip man dabar labiau butu Heavy Rain kaip ten bus su tom kalbom ,

Nes kaip zaidziau pradziai EN kalba tai visai nieko buvo , bet paskui pasirinkau RU kalba tai net idomu buvo zaist taip gerai verciamas ,net paska man buvo :whistling:

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žodžiu, jau rašiau temoje apie Heavy Rain, bet dar parašysiu čia, kaip žadėjau...

Heavy Rain UK versijoje yra TIK viena ANGLŲ kalba.... Pasikartojo ta pati istorija kaip ir su Uncharted 2.... ;( ;(

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.