SilenceR

Xbox 360, i1.61, the disc is unreadable, kame bedos?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki gyvi, nesenai nusipirkau xbox'a, tad esu naujokas, nusipirkus buvo 1.5 versija, jokiu zaidimu neturejau ir zinojau kad naujausi nepasileis, tai pats upgradinau i 1.61(benq dvd), ir beda tame kad sunkiai skaito zaidimus, filmus ir visa kita is kompakto skaito sauniai, bet su zaidimais jau bedele... Naudoju LiveStar kompaktus(gal juose ir beda? idomu kaip kitiem skaito juos su benq), viena zaidima paleidzia kuo puikiausiai bet jis kraunantis pakimba, o kiti nepasileidzia, sugadinau jau 5 kompaktus, ir tik vienas bando pasileist, o bandat paleist kitus ismeta the disc is unreadable...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Spėju bėda bus su PC DVD rom`u(arba x`o lazeris nusėdes), pats turiu X360 su BenQ romu ir pakankamai daug LiveStar diskų, visi be problemų veikia.

Reikėtu tau pas kitą žmogų išbandyt savo diskus ir tuo pačiu jo diskus ant savo išbandyt, pažiūrėsi kame bėda

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esme tame kad anksciau su tuo paciu savo LG DVD draugui rasydavau zaidimus ,bet i verbatima, ir jam skaitydavo kuo puikiausiai, tik gaila kad jis nebe Lietuvoj tai negaliu pasibandyt pas save, o daugiau nieko nepazystu kas xboxa turi tai va tokioj situacijoj ir esu, labiausiai bijau kad xboxo dvd romas nebutu mires...bet b***** dvd, muzika ir t.t. skaito.. Keista labai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nezinau kaip kitiems bet as su livestar irgi turejau problemu pora kartu ji tenaudojau ir daugiau nenaudosiu viena geima bandziau zaisti is disko NBA 2k9 bet man ten laaabai sunkiai skaite nustodavo skaityt greitis kisdavo labai daznai, kartais ismesdavo disc is unreadable, siulau tau negailet tu poros litu ir pabandyti rimtus DVD diskus - Verbatim. Su tais LiveStar nebent jeigu i harda rasai tada nieko baisaus jei is disko tai lazeri mano manymu labai greit pribaigsi.

P.S pas mane Lite on buvo.

Redagavo tautvas12

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reikes nusipirkt verbatimo kompaktu ir pabandyt, bet keista situacija, pas vienus skaito viska kuo puikiausiai, pas kitus ne, reiks dar lazeriuka prasivalyt, gal jis apsineses

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi nusipirkau siandien verbatimo DVD ir viskas veikia kuo puikiausiai! :D Dekui visiem padejusiam. Galima rakinti tema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.