Dzozas

Singularity

Rekomenduojami pranešimai

Sitas jau yra idetas i xbox-sky tracker'i, neuzilgo ir Linkomanijoj bus. As jau siunciu, nes sitas jauciu panasus i naujausia wolfenstein, nes tie patys kurejai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu va, pats išbandžiau, nenusivyliau, toks tikrai biški siaubo elementų turi, kažkaip kol to galingo daikto neturi tai nesaugiai jauties. Pasirinkau ant Hard, ir gailiuosi, nes tikrai labai sunku, bet kaip nors :)

Redagavo drake345

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tikrai nesitikejau, kad bus toks geras :D Tikrai vertas demesio zaidimas :D Man atrodo cia mzdg zaidimo principas, kaip Metro 2033, savaime aisku viskas skiriasi, bet itraukia zymiai labiau cia mano atzvilgiu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Perėjau, smagus žaidimas, kažkaip tik iš pradžių ant hard pasirodė sunku, paskui įvaldžius visas galias ir ant sunkiausio lygio gali varyt kaip nemirtingas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikrai labai geras geimas,toks Bioshock ir Metro misinys manyciau,kaip kurejai sake 50% galvosukiu ir 50% saudymo,taigi saudymo nera per daug,bet ir ne per mazai.svarbiausia velgi istorija.o cia ji tikrai idomi man pasirode.na pasirodo jie gali ir diomius FPS kurt. ne tik MP skirtus pasisaudymus.labai geras zaidimas visais atzvilgiais.Bioshock 1,2 , Metro 2033, Singularity, idomus,kazkuom panasus ,ir daug kuo skirtingi zaidimai,bet atmosfera gera visu,itraukia irgi labai gerai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiandien užbaigiau Singularity, nusotabus žaidimas, ypač istorija, jei lygint su Bioshock ir Metro, tai man jis geriausias iš šių trijų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

iskilo problema su traukinio monstru.nieko sunkaus tas bosas gal ,bet naudot reikia tik saunamus ginklus,na ir ka daryt jei nueini iki jo tik su shotgunu ir snaiperiniu,ir dar soviniu mazai.ir jie baigias besikaunant dar priedo.cia viskas butu ok jei buciau atsineses autocanon.bet tai is kur cia gali zinot.man labiau patinka snaiperinis is toli,bei shotgunas kolidoriuose.ir seivas yra tik vienas kur tave paleidzia nuo paskutinio save pointo.tai wtf..pointus ginklu upgreidinimui jau isnaudojau pries tai.taigi kazkaip biski stuck in here.. ka visa geima is naujo pradet del sito vieno dabar??...sudiniausia su tuo autosave.nera kitu seivu. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

iskilo problema su traukinio monstru.nieko sunkaus tas bosas gal ,bet naudot reikia tik saunamus ginklus,na ir ka daryt jei nueini iki jo tik su shotgunu ir snaiperiniu,ir dar soviniu mazai.ir jie baigias besikaunant dar priedo.cia viskas butu ok jei buciau atsineses autocanon.bet tai is kur cia gali zinot.man labiau patinka snaiperinis is toli,bei shotgunas kolidoriuose.ir seivas yra tik vienas kur tave paleidzia nuo paskutinio save pointo.tai wtf..pointus ginklu upgreidinimui jau isnaudojau pries tai.taigi kazkaip biski stuck in here.. ka visa geima is naujo pradet del sito vieno dabar??...sudiniausia su tuo autosave.nera kitu seivu. :)

o tai kur tave paleidžia? tipo traukinyje nerandi ginklu? o.O?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.