kratos

PSP neisijungia.

Rekomenduojami pranešimai

jai ka nors ismanai tai isardyk psp ir paziurek gal kas blogai arba ijunges laikyk kad issikrautu pilnai baterija poto vel pakrauk man tai padejo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

elfas cia semi brickas recovery sake veikia, kam jam ardyt.

Krc, daryk pirma eik i recovery meniu, advanced settings ir restore settings and format flash 1, jei nepadeda atsisiunti fw failus, ikeli i recovery papke pajungus psp prie pc per recovery usb menu, is recovery menu spaudi run program at /psp/recovery/eboot,pbp, aisq i ten ir keli firmware faila. ir persiflashinsi nebeda ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

elfas cia semi brickas recovery sake veikia, kam jam ardyt.

Krc, daryk pirma eik i recovery meniu, advanced settings ir restore settings and format flash 1, jei nepadeda atsisiunti fw failus, ikeli i recovery papke pajungus psp prie pc per recovery usb menu, is recovery menu spaudi run program at /psp/recovery/eboot,pbp, aisq i ten ir keli firmware faila. ir persiflashinsi nebeda ;]

mmm aisku aciu kad pasakiak dekoju.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane tas pats buvo, as nunesiau pas meistra ir man keite moterine plokshte i at88v3 ir mano psp tapo neatrisamas...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane tas pats buvo, as nunesiau pas meistra ir man keite moterine plokshte i at88v3 ir mano psp tapo neatrisamas...

jei butum ka nors nusimanes ir tau taip buvo tai tave pagaidino ir apgavo, beto moterines nera plokstes, ant jos papai neauga... eik pasiskaityk apie hw pavadinimus ;DD blyn geras pavadinimas ;DD moterine, ko tik vaikai neprisigalvoja siais laikasi ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galit padet ?Kai ijiungiu psp jis pradeda jungtis,bet iki galo neisijungia(recovery meniu galima paleist).Patarkit. :nunchuks:

SVEIKINU TU KATIK NUBRIKINAI SAVO PSP... Jieskok kaip atbrikint per youtube

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.