Robbit

Xbox 360 cdrom

Rekomenduojami pranešimai

Taiva turiu tokia beda, nusipirkau deveta xbox, na jis atrodo kai visiskai naujas bet buvo kazkiek devetas matyt, dziaugiaus dziaugiaus ir nepraejus nei menesio pastebejau viena fakta, kad jai nusiperku nauja cd jokiu problemu, bet jai naudota, nors truputi ibrezta, jo tiesiog nepaleidzia, cia pirmas mano xboxa ir neturejas esu jokiu kitu consoliu tik pc, todel prasau kalbeti man suprantama kalba as speju kad beda lazeri ir klausimas butu kokias iseitis as turiu? nesti pas meistra keisti lazeri? o gal cd roma? o gal pavalyti imanoma paciam? p.s labai pigiai gavau xboxa, siule garantija bet paprase dar 50 svaru tai atsisakiau, man atrodo dabar ir gailesiuos del sito taupumo :D aciu is anksto gal yra kokiu slaptu burtu kaip paleisti tuos cd?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taiva turiu tokia beda, nusipirkau deveta xbox, na jis atrodo kai visiskai naujas bet buvo kazkiek devetas matyt, dziaugiaus dziaugiaus ir nepraejus nei menesio pastebejau viena fakta, kad jai nusiperku nauja cd jokiu problemu, bet jai naudota, nors truputi ibrezta, jo tiesiog nepaleidzia, cia pirmas mano xboxa ir neturejas esu jokiu kitu consoliu tik pc, todel prasau kalbeti man suprantama kalba as speju kad beda lazeri ir klausimas butu kokias iseitis as turiu? nesti pas meistra keisti lazeri? o gal cd roma? o gal pavalyti imanoma paciam? p.s labai pigiai gavau xboxa, siule garantija bet paprase dar 50 svaru tai atsisakiau, man atrodo dabar ir gailesiuos del sito taupumo :D aciu is anksto gal yra kokiu slaptu burtu kaip paleisti tuos cd?

patariu nenaudot jokiu lazeriu valymo priemoniu jos dar labiau sukrush lazeri . o seip tai dvd rom pasikeisk ,pigiai eina jie pardavime tiek flashinti tiek neflashinti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

50 svaru uz garantini? cia tu kokioj skylej pirkai ta xboxa? dar tokiu bajeriu nesu girdejes kad uz garantija vos ne 200lt prashytu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip geriau tau lazeriuka pakeisti nes cd rumai yra priristi raktu tokiu unikaliu kiekvienam xboxui tai jeigu jo neturi tai tada xboxas buna brangus dvd grotuvas o ji gali isgauti gali tik cd ruma pajungus prie pc ir per tam tikras programs tai tau butu sunkiau ji isgauti negu pakeisti lazeriuka i nauja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenorėjau kurt naujos temos tai čia ir parašiau, nes temo pavadinimas Xbox360 CdRom, tai norėjau paklausti koks Cd Romas būna Xbox 360 Elite konsolėse.

Ačiū už atsakymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenorėjau kurt naujos temos tai čia ir parašiau, nes temo pavadinimas Xbox360 CdRom, tai norėjau paklausti koks Cd Romas būna Xbox 360 Elite konsolėse.

Ačiū už atsakymus

Labai nekonkretus klausmas, nes dabar galiu atsakyti:

* Juodas, Raudonas

* Geras, Blogas, Siaip sau

* Devetas, Naujas

* Lite-on, Benq, SMG.

;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai nekonkretus klausmas, nes dabar galiu atsakyti:

* Juodas, Raudonas

* Geras, Blogas, Siaip sau

* Devetas, Naujas

* Lite-on, Benq, SMG.

;)

Aš kalbu apie tai , koks Xbox 360 Elite konsolėse DVD-ROM'as, t.y. benq, lite-on, samsung ir t.t., tai koks. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va tame ir esmė, kad aš dar to X'o neturiu, tai dėl to ir klausiu, nes kažkur girdėjau, kad juose Benq yra. :)

benq buvo senesniuose modeliuose.

dabar visuose gaminamuose xbox'ose dedami liteon. skiriasi tik revisijos ju.

naujausi lygtais nuo rugsejo eina lite-on 93450c

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

benq buvo senesniuose modeliuose.

dabar visuose gaminamuose xbox'ose dedami liteon. skiriasi tik revisijos ju.

naujausi lygtais nuo rugsejo eina lite-on 93450c

Ačiū.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.