KITT

xbox360 elite nbeeskaito kompaktu

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

Vakar zaidziau zaidimus skaite kuo puikiausiai kompakta, sekancios dienos ryte nebeskaito jokio kompakto, kazkokia mistika. Ideda komapta atsiranda uzrasas "Open try". Gali but kad kazkaipper nakti nusprogo lazeris? ar kazkaskito gali but ? Bejeneskaito jokio kompakto, nei zaidimu nei filmu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kelintu metu xbox ? ar kai idedi kompakta i xbox jis skleidzia nemalonu garsa ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kelintu metu xbox ? ar kai idedi kompakta i xbox jis skleidzia nemalonu garsa ?

siais metais kova ar vasari pirktas. Garsu tai jokiu neskleidzia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o pats xbox kelintais pagamintas, ar nauja pirkai is parduotuves ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o pats xbox kelintais pagamintas, ar nauja pirkai is parduotuves ?

Priest tai turejau kita toki pati, jis man pagedo, garantija dar buvo nepasibaigus tai man pakeite i visiskai nauja (bms'e), zinoma paskui cipavau as ji pas meistra. jeigu pagaminimo data kazka pasakytu tai galeciau paziuret, tik nezinau kaip :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Priest tai turejau kita toki pati, jis man pagedo, garantija dar buvo nepasibaigus tai man pakeite i visiskai nauja (bms'e), zinoma paskui cipavau as ji pas meistra. jeigu pagaminimo data kazka pasakytu tai galeciau paziuret, tik nezinau kaip :D

Greiciausiai sprogo lazeris kaip tu sakai :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Greiciausiai sprogo lazeris kaip tu sakai :D

as ir taip galvociau, bet keista viena diena viskas veike kuop uikiausiai o po nakties nebe. Bigudukai gal kokie sugadino :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man snd buvo lygiai tas pats. Toks Prisisikesi kelnes sedejau. Idedu kompakta po kompakto, Open Tray. Galvoju WTF???!!?? Ymetu DVD diska su filmais (avi formato) ziuriu skaito, ydedu batmana, veikia :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man snd buvo lygiai tas pats. Toks Prisisikesi kelnes sedejau. Idedu kompakta po kompakto, Open Tray. Galvoju WTF???!!?? Ymetu DVD diska su filmais (avi formato) ziuriu skaito, ydedu batmana, veikia :D

nu o man deje vistiek neveikia, ka tik isbandziau. :/

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tokiu metu jau buvo Lite on, neturetu sis dvd romas sugest... bet tai daznas senesniu dvd rom gedimas kaip RROD arba e74, zodziu jei nekreivos rankos, ardyk xbox ir ieskok kur yra problema. Nuimk dvd rom virsu ir idek diska ir ji paleisk, paziurek kaip suka diska kaip sviecia lazeris ir t.t.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki,

Vakar zaidziau zaidimus skaite kuo puikiausiai kompakta, sekancios dienos ryte nebeskaito jokio kompakto, kazkokia mistika. Ideda komapta atsiranda uzrasas "Open try". Gali but kad kazkaipper nakti nusprogo lazeris? ar kazkaskito gali but ? Bejeneskaito jokio kompakto, nei zaidimu nei filmu.

Gal kam bus idomu. Issiardziau xbox'a, nuemiau dvd-rom'o virsutini dangteli ir bandziau kompakta det, kaip kad LFXiksas sake. lazeris normaliai sviete o ir varikliukas kompakta suka, uzdejau dvd-rom'o dangteli, idejau kompakta - skaito, viskas veikia. Tiesa, dvd-rom'as manufactured august 2008, Philips & Lite-on. Taigi, kaip galvojau lazerio problema tikrai atkrenta, tai manau bus arba varikliukas arba virsutinio dangtelio plasmase, prie kurios prisispaudzia kompaktas kai varikliukas pakyla. Ta plastmase labai jau tabaluojasi (zinau kad turi ji laisvai vaiksciot, buvau ardes PC dvd-rom), bet manau gal kiek per laisvai arba ne :D. Idomu dabar kiek laiko vel veiks, gal nereiks kiekviena diena ardyt xbox'o.

Redagavo KITT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sveiki mane uzpuole panasi problema reiktu patarimu protingu tai vat flesintas xboxas elitas viduj lite onas FW ix1.6 pats flashinau viskas be problemu (flashinimas)

ir vat tokia beda:

idedi zaidima ir ji nuskaito o po kiek laiko pazaidus ismeta kad clean the disc ir kad diskas unreadable isjungi ijungi ir iskart meta kad unreadable idedi kita geima vel tas pats kai kuriu geimu net nenuskaito is karto kompas naujas pirktas menuo atgal bet zaistas mazai kompaktai tiktais werbatimai visi o siaip viskas dirba normaliai ir nesuprantu kur gali buti beda gal kas koki patarima dekui :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Naujausios temos

• Naujausi pranešimai

• Suprantu tavo ironija, bet tikrai galiu pasakyti pasižiūrėjus ar man patinka ką matau ar ne. Palygink su Witcher IV anons treileriu ir viskas bus aišku.
    • @WirmiS, mintys išsakytos neblogos. Gal būt tai bus ateitis, į kurią mus visus taip stumia, bet tai tikrai tinka nevisiems. Taip man patinka Netflix ir aš turiu ne tik jo, bet ir beveik visų stramingų prenumerata, bet neturiu Gamepass (PS+ turiu dėl onlaino). Žiūrėti filmą ir žaisti yra pramoga, bet visgi nėra tapatus dalykai. Aš žaidžiu tik tuos žaidimus, kurie man TIKRAI patinka, nes tai reikalauja laisvo laiko, kurio su amžiumi (iki tam tikros ribos) darosi vis mažaiu. Todėl aš labai smarkia pasirenku kam man skirti tą laisvaaikio laiką. Nepatikėsi, bet dar per kelis metus nesu paleidęs ne vieno PS+ gaunamų žaidimų, nes ko man reika praktiškai viską nusiperku. T. p. turiu ir gan nemenka fizinių movie diskų kolekcija tais pačiais sumetimais. Nežinau gal tai amžius, gal old school, bet aš nenoriu tik įjungti TV su įmontuotu Gamepasu ir kažką tai streamingu pažaist. Noriu turėti fizinę konsole, nupirkta žaidimą (nebūtinai fizinį diską), bet mano asmenynę licenciją. Kažakaip taip.
    • Na xbox po truputi tampa ne konsoline, servisu. o kaip zinia kompanijos pinigus uzdirba butent is parduodamo softo bei zaidimu, o ne is gelezies. microsoftas susipirko developerius ir dabar tampa vienu is stambiausiu leideju. xbox tampa prieinamas visur: telefone, tv, amazon fire stick. bet kas kas turi prieiga prie interneto tampa xbox. zaidimu biblioteka? kokia jei beveik visi zaidimai skaitmeniniai. diskai tampa tik kaip raktas, kad galetum atsisiust zaidima. diske dabar tik dalis zaidimo arba tokia jo versija kurios be patcho nepazaisi. baigsis zaidimo licenzija, jis dings is online parduotuviu ir tas diskas taps bevertis. Kitas dalykas del gamepass. cia gi tas pats netflix tik skirtas zaidima. tai stabilios pinigines iplaukos microsoftui. vien kaip padidejo prenumeratoriu skaicius isejus naujam COD. plius MS nepamirso ir konsoliu, nors tai jau nera prioritetas. MS dirba ties kazkokiu nintendo switch "konkurentu". kas del series s. taip visi supranta, kad tai sioks toks stabdis, bet vistiek zaidimai ganetinai gerai sukas ant jo. didziausia problema, kad si konsoliu karta lyginant su praejusia yra labai labai silpna. tiek hardwaro patobulejimu tiek exlusivu atzvilgiu. tas pats ps5 kiek jau jis gavo tu exlusivu? tikru, o ne ps4 remasteriu? sony beveik nebeturi jokiu pranasumu tik savo varda ir zaideju prisirisima. tas pats sony zingsnis i PC rinka. tai labiau desperacija norint uzdirbti. playstationui 30 metu ir jie niekad neleido zaidimu ant pc. o dabar kaip viskas pasikeite. atsirado gamepass analogas, zaidimai ant pc. beveik nera exlusivu. o dar prisiminkim kaip visais budais sony stengesi pamaisyti MS isigyti Activision. kiek teismu, apeliaciju.... o paziurim i zaidimu kieki kuris iseis is MS.. ir jie iseis ant visu konsoliu. MS jau ruosias kastuveliu pinigeliam srebti.. ir kaip patys ms sneka, tai dar ne pabaiga su developeriu pirkimais... p.s. sorry, bet nenaudoju as lietuvisku raidziu
    • ne nu aisku paziurejus traileri iskart gi galima pasakyt ar zaidimas bus hitas ar failas
  • 32 Dizainas

1. 1. Ar patinka naujasis PlayManija.lt dizainas?

• Taip
      • Ne
    2. 2. Kurį dizainą nuo šiol naudosite?

• PlayManija.lt 4.0
      • PlayManija.lt 3.5 Reboot
      • RetroManija
      • Laukiu PlayManija.lt 4.0 „dark mode“

• Naujausios viktorinos