Invasion

Dėl Video

Rekomenduojami pranešimai

Taigi, Noriu žiūrėti filmus, tačiau meta erora: Status Code 51-c00df236

Gal yra šansų kaip tą update gauti be Xlive, nes gausiu baną iškart prisijungęs.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

NĖRA. Nesusisgribai anksčiau susitvarkyt. Dabar su rizika gauti baną teks bandyt gauti updeitą.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turėjau anksčiau. Bet prisižaidžiau ir nebeliko.

Iš LM parsisiunčiau žaidimų updeitus, kur reikia įdėti Į Part3 Caches. Prisijungiau HDD prie PC. Iįdėjau papkę visą, failai neatsirado. padarė Dumpingą kažkokį. Prijungiau HDD prie Xo: nebeliko nei Accounto nei updeito to filmams.

o backupo nedariau..

Aj ždž.. :X

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek aš žinau, tai norint žiūrėti filmus, visada reikia būti prisijungus prie XLive, nes kiekvieną kartą siunčia tuos kodekus ir jie nepasilieka Xbox`e. Čia jau prieš piratavimą vienas iš žingsnių.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kiek aš žinau, tai norint žiūrėti filmus, visada reikia būti prisijungus prie XLive, nes kiekvieną kartą siunčia tuos kodekus ir jie nepasilieka Xbox`e. Čia jau prieš piratavimą vienas iš žingsnių.

Nereikia visa laika buti live, parsisiunti ir viskas. Gali ziuret, kad tu ir ofline ir online busi.

Redagavo medionaz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai sansu dabar nelabai yra gauti updeitus kazkokiu kitokiu budu? ;)

Tai matyt, kad nelabai. Aš kai klausiau dėl šio dalyko, tai man pasiūlė sulaukti iXtreme LT ir tiek. Manau, kad čia vienintelis būdas dabar. Nebent ten kažkaip su profiliais reikia pabandyt. Kažkaip pasikeist profilį ir tada prisijungt prie intiko, nors aš čia tiksliai nieko nežinau... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai matyt, kad nelabai. Aš kai klausiau dėl šio dalyko, tai man pasiūlė sulaukti iXtreme LT ir tiek. Manau, kad čia vienintelis būdas dabar. Nebent ten kažkaip su profiliais reikia pabandyt. Kažkaip pasikeist profilį ir tada prisijungt prie intiko, nors aš čia tiksliai nieko nežinau... ;)

Ne į temą

Tai as nesuprantu jei tu tiksliai nezinai tai kam isvis kazka bandai patart tu tik daugiau klausimu iskeli nei duodi atsakymu tas kazkas kazkur nieko nesako.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Tai as nesuprantu jei tu tiksliai nezinai tai kam isvis kazka bandai patart tu tik daugiau klausimu iskeli nei duodi atsakymu tas kazkas kazkur nieko nesako.

Na, aš užsienio forumuose skaičiau, kad online veikė video, o offline vėl neveikė, todėl čia taip ir parašiau. Nežinau, ką ten tie užsieniečiai rašinėja, bet taip buvau radęs, tik dabar nelabai galiu surasti tą forumų susirašinėjimą. Sorry, kad suklaidinau.

Bet tai kaip ten dėl tų profilių pakeitimo ir tada jungimosi prie interneto? Ar čia kažkas įmanoma, ar ne ta ausim išgirdau kažką..? :notworthy:

Redagavo MadLinas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko tie profiliai nepades, jeigu uzflagintas Xboxas tai viskas. O seip be XBL negausi jokiu kodeku, reikejo gaudyt kol buvo "saugu". Dabar sekmes reikalas, nubegt ir greit parsipust tuos kodekus, negavus ban.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nieko tie profiliai nepades, jeigu uzflagintas Xboxas tai viskas. O seip be XBL negausi jokiu kodeku, reikejo gaudyt kol buvo "saugu". Dabar sekmes reikalas, nubegt ir greit parsipust tuos kodekus, negavus ban.

nera jokio "sekmes reikalo" pasijungs ir iskarto pareik!. vsio teks be kodeku pasedet

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nevisi flaginti buna, kaikurie prisijungia palosia, isjungia geima ir tik tada gauna (like me).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.