toxishkas

Del rrod

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki! Esu naujokas xbox 360 srityje. Turiu xbox 360 gana sena gavau is draugo (2006-10 atrodo). Taigi jis "parejo" gavo visu taip nekenciama rrod :first: . Taigi as noreciau pasiteirauti kiek gali kainuoti ji pataisyti darant ne x-clamp o kazkoki perlytavima? Girdejau kad yra toks konsoliu meistras Dima kiek pas ji tokia paslauga gali kainuoti? Dekoju uz atsakymus!!!! :thumbup:

Redagavo toxishkas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki! Esu naujokas xbox 360 srityje. Turiu xbox 360 gana sena gavau is draugo (2006-10 atrodo). Taigi jis "parejo" gavo visu taip nekenciama rrod :) . Taigi as noreciau pasiteirauti kiek gali kainuoti ji pataisyti darant ne x-clamp o kazkoki perlytavima? Girdejau kad yra toks konsoliu meistras Dima kiek pas ji tokia paslauga gali kainuoti? Dekoju uz atsakymus!!!! :D

visų pirmą, kam reikėjo kurti atskirą temą, kai yra kategorija, kur net aklas pamatys kad ji yra skirtą žmonėms su RROD.

visų antrą, toje temoje ir rasi visus atsakymus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki! Esu naujokas xbox 360 srityje. Turiu xbox 360 gana sena gavau is draugo (2006-10 atrodo). Taigi jis "parejo" gavo visu taip nekenciama rrod :thumbsup4: . Taigi as noreciau pasiteirauti kiek gali kainuoti ji pataisyti darant ne x-clamp o kazkoki perlytavima? Girdejau kad yra toks konsoliu meistras Dima kiek pas ji tokia paslauga gali kainuoti? Dekoju uz atsakymus!!!! :blink:

rrod remontas su garantija nuo 100lt (mano nuomone),kur taiso po 40-50lt speju deda x-clamp arba isvis i ranksluoscius susuka perkaitine atiduoda,veikia keilas dienas,po to vel tas pats ....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.