Regisz

Doom 4

Rekomenduojami pranešimai

nieko naujo kad dabar tokie dalykai į DLC įeina ir moki kokius 4£ ar daugiau :) nelabai kreipiu dėmesį į tai   
@Dwėsk

Išbandžiau Doom MP visai smagiai, tik FPS 60 lock, map nėra dideli greit galima įsiminti, aišku nėra toks greitas kaip koks Quake :)
Bet man Doom visada buvo kaip SP žaidimas o ne MP, aišku žaisdavom kaip buvom jauni MP Doom per LAN ir tikrai buvo smagu, bet smagiau būdavo SP žaisti  

Grafikos nustatimus nelabai ką pakeisi , reza gali pakeisti, vsync, ir AA

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Įspūdžiai nekažką...

MP gavno , o su SP ateity bus matyt. Old School žaidėjai mėgstantys MP gali nesivargint , nes ir taip nieko doro nėra. Senieji arena shooter'iai pamatę iškart grabuose apsiverstų. MP gameplay lėtas ir nelabai įtraukia , nes neatidirbtas ir sėdėta prie niekučių , trumpai tariant - eilinis shooteris. Kokias 4h prakapojom su chebra ir trynėm iš hardų , nors pradžioje pamačius prastus userbase atsiliepimus nesinorėjo tuo tikėti. DLC su cosmetic items neverti pirkimo ir kūrėjams tikrai nepadidins žaidimo pardavimų , nebent įkiš į juos map editor. Su ginklais , armorais ir customization nesąmonės - kas iš to customization , jei tu save geriausiu atveju pamatysi tik ištaškytą mėsom?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo MP tai tikrai gavno, pats iš hardo ištryniau (lėtas labai man labiau toks Halo užneša su daug kraujo) customization tai išvis lempa ne Doom skirta, čia kaip sakoma ne CS:GO ar koks COD su tais customization

Aš preorder padariau DOOM Collector's Edition, bet imiau vien tik dėl statulėlės ir SP

DOOMCollectorsEditionContents.jpg

keista kad joje session pass nėra, bet jo ir nereik nes vistiek jis labiau bus skirtas MP o ne SP

Redagavo narkata

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Atsisiunčiau ir aš nepastebėjęs reikalavimų, užteko panaršyt po menių su 5fps... Ačiū gaming laptop :DD PS Open beta dar atviras, kas norit galit eit išbandyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gerai kad dave prasibandyt mp beta, nes jau norejau pirkt. Zaidimas letas ir ganetinai eilinis, tokio tipo saudykliu yra sociai ir Free To Play.

Iki Quake arba Unreal toli grazu dar jam. SP turetu but neblogas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.