nenius

Y ka pirmiausiai reikia atkreipt demesi perkant Xbox360?

Rekomenduojami pranešimai

sveiki. noreciau suzinot ar tie xboksai visi vienodi ar reikia y kazka atkreipti demesi perkant? siuo metu esu airijoj ir galvoju nusipirkti, ale nekazinka teismanau apie tos zaidimus. buvau nuvykes y zaidimu prekybos centra ir maciau reklama, tipo rugpjucio 24 pasirodys naujas xbox360, jau nebe 20gb bet 120gb atmintine ir dar kazkas buvo prirasyta, tai galvoju gal palaukti kol atsiras, nors ytariu kaina nemaza bus... xboxs 360 cia kainuoja 250euru,bet maciau dauguma yra virs 400euru turbut 4 ar 5 zaidimai priedo ir dar gal kanors duoda nezinau. tai va jei galit paaiskinkit man dar zaliam geimeriui (: dekui!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dubline maciau visuose games shopose reklamos iskabinetos

na jau gal iri uzsisakyt bet tai reikia pagalvot ar reikia tokio hardo ar gal gerai ir premium yra nes siaip niekuo per daug nesiskiria

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gerai: kaip gali nereikt hardo, jei naudosi kaip media centra? Dar kart paklausiu zinanciu: tai tas HDD kuri turi uzlipdyta ant konsoles ir yra visas tavo hardas ar imanoma ikist vidini HDD, kaip pas pirma xbox'a? Ar gal per USB'a pajungt isorini?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai gerai: kaip gali nereikt hardo, jei naudosi kaip media centra? Dar kart paklausiu zinanciu: tai tas HDD kuri turi uzlipdyta ant konsoles ir yra visas tavo hardas ar imanoma ikist vidini HDD, kaip pas pirma xbox'a? Ar gal per USB'a pajungt isorini?

vidinio tai neidesi

prasom,cia apie usb hdd

http://www.llamma.com/xbox360/mods/USB%20H...0Drive%20Mod.ht

bet geriausia kad butent is USB HDD tu gali uzsikrauti viska,ko negali padaryt is gamyklinio xbox360 hdd

o del media centro tai nzn nes xbox360 nepaleidzia avi failu tik mp4 kol kas kiek zinau,tai reiskia savo avi kolekciju neisimesi i boxa

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Linkas neveikia.

Tai biski š**** jei .avi nepaleidzia... Man ziauriai patinka pirmas Xbox'as kaip mediacentras. Vien tam ji ir turiu, zaist nezaidziu... :D Isimetes as i ji 250GB HDD ir visi mano filmai ir muzika ten.

Ir tikrai noreciau ji pakeisti 360-tu. Pilnavertiskai pakeisti. Plius zaidimai, aisku.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Linkas neveikia.

Tai biski š**** jei .avi nepaleidzia... Man ziauriai patinka pirmas Xbox'as kaip mediacentras. Vien tam ji ir turiu, zaist nezaidziu... :D Isimetes as i ji 250GB HDD ir visi mano filmai ir muzika ten.

Ir tikrai noreciau ji pakeisti 360-tu. Pilnavertiskai pakeisti. Plius zaidimai, aisku.

gerai o kaip tu i ji filmus sumeti juk vistiek meti is disku,as tai harde filmu mazai laikau,visai gerai paziuriu ir online dauguma filmu ypac senesniu tai ir kokybe gera buna,na tu is to linko istrink tada gala ir veiks pats tik ka bandziau istrink gala iki mods,nu faktas kad galima pajungti usb harda bet turi buti FAT32 formatu,o sitas formatas teoriskai gali buti iki 2 TB talpos hardas,,o va video standartu tai ne visus palaiko boxas,bet as tai del to maziausiai pergyvenu,jei geras filmas tai stengiuosi gauti vistiek dvd gera irasa,o ant boxo gal uzsimanysiu ir HD filmu paziuret,siaip laptopas atstoja visa media centra,ir be to juo geriausiai naudotis internetu,ir palaiko visus imanomus video standartus,siaip boxas sitas jau duoda labai gera live paslauga su daugybe siuntimu ir narsymu,tai veikti yra ir taip ka,tikrai as nekelciau i ji savo muzikos ir filmu,ir siaip juk ka perkalausai ir perziuri tai nera idomu klausyti daygybe kartu,o jei ir norisi tai daug geriau tam pasitarnauja internetas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, ne is disku. Sujungtas jis su kompu per cross'inta kabeli ir PC ji mato kaip FTP. Tam reikalinga kokia nors FTP programa (Total Commander, FlashFXP ir t.t).

O patogumas tas, kad jis pas mane stovi prie teliko, pajungtas per komponentini kabeli, garsas prie garso sistemos. Turiu distancini. Labai patogu.

Notebook'o taip prirakint prie vienos vietos nenoriu, nes ji visur nesiojiesi po buta. O isigijau xbox'a tada, kai jau buvo pribrendes laikas pirkti isorini HDD.

O dabar ruosiuosi pirkti 360-ta, tai vat ir domiuosi ar seno xbox'o bus galima atsisakyt ar ne.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, ne is disku. Sujungtas jis su kompu per cross'inta kabeli ir PC ji mato kaip FTP. Tam reikalinga kokia nors FTP programa (Total Commander, FlashFXP ir t.t).

O patogumas tas, kad jis pas mane stovi prie teliko, pajungtas per komponentini kabeli, garsas prie garso sistemos. Turiu distancini. Labai patogu.

Notebook'o taip prirakint prie vienos vietos nenoriu, nes ji visur nesiojiesi po buta. O isigijau xbox'a tada, kai jau buvo pribrendes laikas pirkti isorini HDD.

O dabar ruosiuosi pirkti 360-ta, tai vat ir domiuosi ar seno xbox'o bus galima atsisakyt ar ne.

jo tai saunia aparatura ten buvai surinkes,bet as neziuriu filmu beveik is hardo ir muzikos neklausau tuo labiau is esanciu irasu beveik,na nebent savo megstamus mp3,bet juos pasiklausau dabar per psp,nes jis dabar tapo kaip ir pc distancinis media playeris,mp3,filmai,zaidimai,viska laikau pc paleidziu per psp kad ir kur namie buciau galiu pasileist bet ka,na isskyrus avi filmus,tai ko dar reikia,as kazkaip ir nekaupiu filmu harde jie pas mane visi keliauja i diskus ir buna istrinami,nejau ziuresi 10 kartu :D ,man tai xbox 360 zinau kam bus skirtas,visu pirma ir savrbiausia tai zaidimam,man visai nesvarbu koks bus hardas jame nes jis man paleidines zaidimus pagrinde

siaip yra budu per xbox 360 paleidineti divx filmus bet jie tures but pc harde o boxas juos tik paleis,ir yra budas kai boxas divx filmus dekoduoja realiu laiku ir is karto paleidzia,bet kiek zinau kol kas nei vienas budas neleidzia divx paleisti tiesiai is jo paties hardo,bet su laiku gal atsiras dar manau

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuaik i Argosa ir nusipirk

core- 300 euru

full - 400 euru

elite - 500 euru

Patarciau pirkti Full sistema o jei turi pinigu aisku pirk elitine :)

Atsimink skupas moka 2 kartus - neskubek ir nesusigundyk core sistemos kaina

joje gausi tik koncole , joistika tulpini av kabely , maitiniko bloka ir paskaitymui knygu :/ kad zaisti zaidimus teks pirkti papildomai hdd arba kortele..

Kur geriau sumoket 100euru brangiau ir gauti belaidy joistika, hdd, visus laidus, headseta ir daugiau vertu aksesuaru vertu 150 euru :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai aisku... visi tas Cores perka vien del kainos... neapsimoka

siaip apsimoketu jei imt naudota su daugybe priedu,bet nauja tai tikrai neverta taupyt ant to dalyko,is premium gausi max kiek gali gaut is xbox360,is elite dar gausi daugiau vietos harde+HDMI laida

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

va vakar nusipirkau elite tai esu visai patenkintas :) turbut daugmaz visur kaina vienoda, va airijoj tai tikrai kiek maciau tokia pat 459 euru sakyciau nebrangiai. turbut nereikia kreip demesio kurioje salyje pagaminta :) paziurejau kad mano boksas made in china, bet turbut jokio skirtumo svarbu kad normaliai eitu, beto cia 3 metus garantijos duoda...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nenius airioje pirkai ? visos concoles made in chine mano ps 3 irgi in chine ir visi ixboxsai ir ps 3

made in chine ten pigi darbo jega

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.