taliz

PSP Saudykles

Rekomenduojami pranešimai

Na kagi labai mekstu taskyti :) taigi esu izbandes nemazai saudikliu tokiu kaip:resistece retribucion,guns showdown ir kitokiu geru (kaikurios pavadinimus gal ir blogai parasiau) tad siulykit :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na kagi labai mekstu taskyti :) taigi esu izbandes nemazai saudikliu tokiu kaip:resistece retribucion,guns showdown ir kitokiu geru (kaikurios pavadinimus gal ir blogai parasiau) tad siulykit :)

Pabandyk pazaist Undead knights(zjbs zaidimas), medal of honor(nera lbj tok geras bet yra 3 dalys ant psp), call of duty roads to victory(gera WW2 pirmojo asmens saudykle) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali bandyt pasiziuret syphon filter logans shadows, star wars neblogu daliu yra, killzone liberation dar koki medal of honor nu daugiau neprisimenu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Taigi atnaujinsiu tema, syphon filter logans shadows turiu geras visai. Medal of honor heroes 2 perejau visa. Killzone liberation irgi turiu taip pat pora star wars'u daliu turiu. Na pasiulikyt dar kokiu nors tai saudykliu negi nieks nezaidzia ? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tai kad psp nelabai turi tu saudykliu yra dar toks socom team bent ten strateginis labiau, dar homebrew kokiu paziuret gali pvz half life koki :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man hunt tikrai neblogas, nevisai saudykle bet ir pasaudyt reikia :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na manhunt 2 esu bandes visai nieko bet ne saudykle,metal gear solid reiks ismegint.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na manhunt 2 esu bandes visai nieko bet ne saudykle,metal gear solid reiks ismegint.

Šiaip MGS irgi ne šaudyklė, o Stealth Action (tiesa Tactical Espionage Action)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Call of duty,medal of honour heroes 1 ir 2,resistance retribution,2 dalys syphon filter, rainbow six last vegas, army of 40th day.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.