Arbalath

pora klausimu del flashinimo

Rekomenduojami pranešimai

Gera diena,

vienžo, po bano nusilpo mano samsungo ms-28 lazeris, reik keist ko gero arba jį arba dvd - o kaip tyčia mano boxas dar tų laikų kai lite onai nebuvo flašinami juos tik keisdavo, taigi turiu atliekamą lite on dvd, kurį galvoju dabar nusiflašint ir susidėt atgal.

Klausimas - jei teisingai suprantu, extraktintas key iš samsungo turėtų tikti lite-on'ui ir man nereikės extraktinti iš jo? nes jis juk tokiu pačiu būdu išgautas, ar aš nesuprantu esmės. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tiks key... istrauk is to savo seno uzpatchink i liteon fw bet patariu palaukt nebedaug liko iki LT ir istrink is lite ono org fw ir perflashink.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sweiki. Norejau paklausti jeigu kompas flesinamas pirma karta (katik nupirktas), jis nuflesinamas tik kompo pagalba, ar reikia kokiu nors litavimu ar specialiu yrankiu ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu Samsung, BenQ arba Hitachi tada nereikia jokios įrangos išskyrus PC su SATA lizdu (ir tinkamu chipu), jeigu LiteOn'as tai reikia papildomos įrangos pirmą kart flašinant, sekantį kartą bus galima flašinti kaip ir senesnius DVD-ROM'us.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.