ReiKaz

God of War 2 (PS2) irasymas

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki! Pas mane yra NuotraukaGod of War 2.iso PS2 virtualke uzimanti 7.8gb, bandziau irasyt i kazkur besimetanti "Acme" DVD+R DL diska per NuotraukaAlcohol 120% vieninteliu leistinu 2.4x greiciu. Taigi Pajungus per PS2 rodo tik juoda ekrana.

Taigi, zaidimas neina del prastos kokybes DL kompakto, ar PS2 isvis neskaito DL ?

Ir ar imanoma kaip nors padaryt, skelt ar ka, kad 7.8gb virtualke irasyt i 2 paprastus DVD kompaktus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Oj kiek man atsimenu problemų buvo su GoW2. Šiaip PS2 DL diskus tikrai skaito, man bent jau skaitė. Tačiau, kai pereinama į kitą sluoksnį labai strigt pradeda ir nebeįmanoma žaist. Pastringa vietoj ties kažkokiu tiltu man rodos. O dėl ko neveikia, tai gal chip'as neskaito DL diskų ar dar kas... Šiaip nesu ekspertas šioj srity. Yra ir vieno disko versija GoW2, bet man ji labai strigo. Taip ir nepabaigiau to žaidimo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na ACME tai tikrai prastos kokybes diskai, i PS2 rekomenduojama rasyt i Verbatim arb TDK diskus, ir seni PS2 neskaito DL disku, gal pas tave per senas PS2...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visu pirma ta god of war 2 iso reik nupatchint su TOXIC ir tada su imgburn rasyt i koki verbatim dvd dl. per google susirask toxic. toxic padeda nuskaityk antra sluoksni kompakto, nes pas daugelius del prastu chipu neskaito antro sluoksnio. beje yra dvieju kompaktu god of war 2 versija padaryta bei netgi vieno, bet ju nelabai gerai zaist, nes reik zinok kokioj vietoj reik pakeist antra kompakta nes pats zaidimas tau to nepasako, o del vieno dvd kompakto versijos tai labai prastos kokybes filmukai. taigi sekmes tau issirasant i dvd dl kompakta :D

Redagavo sniedckus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi god of war 2 i 2 dvd kompaktus rasos. Jei pas tave nera padalinta i dvi dalis tai pats padalyk

tai jei patari padalint i du kompaktus tai nors parasyk kaip tai padaryt...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai jei patari padalint i du kompaktus tai nors parasyk kaip tai padaryt...

tai atsisiusk 2xdvd5 versija ir losk..arba paimk geresni DL diska ir issikepk dar karta,supatchines.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu ka, pagaliau laisvesnis. Siandien nusokau iki Maximos ir parsigabenau "Verbatim" DVD+R DL, bei pasipildziau paprastu Verbatim'o DVD. Pa'Google'inau apie Toxic, parsisiunciau Toxic Dual Layer Image Patcher v1.0, nupatchinau GoW2 virtualke ir iskepiau su Alcohol 120% 4x greciu.

Zaidimas pasileido, jau zaidziu! Aciu ! :D

Tik idomu ar nekils problemu kai pereis skaityti antra sluoksni.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.