Impaler

"Full Auto 2: Battlelines" išskirtinai PS3 konsole

Rekomenduojami pranešimai

"Sega" praneša, kad "Full Auto 2: Battlelines" bus skirtas išskirtinai Sony PS3 konsolei. Kaip ir žaidimo pirmojoje dalyje, skirtoje X360 konsolei, žaidėjai sės už ginkluoto automobilio vairo. Žadama, kad žaidime bus dar daugiau automobilių, ginklų ir žaidimo režimų.

Viena iš svarbesnių žaidimo dalių bus aplinkos naikinimas. Tai bus ne tik įspūdinga, bet ir strategiškai būtina, ypač keleto žaidėjų režime.

Neskelbiama kada žaidimas bus išleistas, tačiau kaip jis atrodys bus galima išvysti jau E3 parodos metu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Svečias slash

Zaidziau pirma sio geimo daly ant XBOX 360 ,tai man jis jokio yspudzio tikrai nepaliko na nebent kokia valanda buvo ydomu paziuret kaip viskas dusta o visa kita tai bent jau man tai tikrai labai greit nusibodo ,nu vienu zodziu man asmeniskai tai praktiskai visi SEGOS geimai kazkokie tustoki ir perdaug jauciasi tas toks jausmas lyk zaistum ne ant konsoles o ant ARCADE aparato ,sis geimas Burnout Serijai tikrai neprilyksta (mano nuomone).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nelabai mėgstu tokių "arkadinių" tipų tai ir geriau apsimesiu, kad nesužinojau, kad toks game egzistuoja :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nelaibai man paliko ispudi , didele makaline gaunas kai pradedi piskint i kaire desine raketas , aplinka griuna lusta kas cool bet .sitie visi saudimai yra skirti nesunaikinti priesa o sulaikiti ,bet kotais taip neiseina :D

5/10

Redagavo bondas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.