simaoo

wii rasymas

Rekomenduojami pranešimai

ziurekit, manau viska darau kaip raso forumo gidas regionas pal irasau su imgburn bet kai idedu zaidima bandau jungt raso disc could not be reader ar disc error. nesuprantu kur problemos. gal cia kai galima per regionfrii pasirinkt pal regiona ten 2parinktys yra 2pal tai ten gal kuri nors reik pasirinkt ar kaip? padekit (pas mane programuotas wii o ne cipintas)

Redagavo simaoo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

programuotu wii nebuna, buna soft modas jei soft modas per disk channel nepaleisi reikia per backup loaderi leist krc cia vargsam padaryti kad knistusi ir bricka gautu kurie neistengia isigyt chipo, o siaip jei ciosai surasyti ir yra backup launcheris hbc'e tai isirasai dvd ant 4x i dvd-r zinoma kad.. beto jei su backup loaderiu loadini tau nereik ten nk keitinet ten tik pasiturintiem tie visi softai zmonem visi brick blockeriai ir region frii, nes launcheris padarytas ant gecko os pagrindo ir jis keicia pats regionus ir update skipina taigi.

1. irasai diska

2. idedi i wii

3. pasileidi hbc

4. pasileidi backup launcher

5. susiconfigini kad regiona loadintu i pal

6. launch backup ar kazkas tokio ten turetu but parasyta.

jei neveikia keitineji parametrus, jei hbc nera nezinai kas tai ieskok gido kaip suinstaliuot ji, tuomet boot mii tau butinas kad bricka jei gautum isigelbet, ant boot 2 irasytas suprasi jei ieskosi, irasyt cios revision naujausia by waninkoko ir tuomet jau backup launcher kuris be cios neveiks...

daugiau i klausymus kaip irasyt ar ka padaryt neatsakineju yra gidai internete tavo tema atsakyta...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as zinau kur kas yra as spaudziu per backup loader launch game bet man ismeta disc error ir nezinau kaip cia elgtis. ziurejau as tu gidu daug viskas taip pat man rodos

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu as zinau kur kas yra as spaudziu per backup loader launch game bet man ismeta disc error ir nezinau kaip cia elgtis. ziurejau as tu gidu daug viskas taip pat man rodos

tau rodo wii nesirodo, koks error ?

ir koks game beto ?

Redagavo redcat

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu irasyta viskas nebandziau kito launcher sita irase man sita ir bandau (cia gal kad nera sd card bet tai cia vapse ne prieko kad raso disc read eror

Redagavo simaoo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kzn nu as to game nestartuoju tik isijungiu ta launcher ir spaudziu tiesiog launch game tada ten readina kompakta ir ismeta disc read error

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.