TomasFBR

PSN Ban

Rekomenduojami pranešimai

Taigis. Po kelių dienų nežaidimo(buvau ligoninėje) su PS3 įsijungiu ir ka matau- You cannot use Playstatio@Network with this account. (8002A231). Pirma mintis - banas. Blin už ka? Pamasčiau pamasčiau ir prisiminiau, kad prieš keleta dienų bandžiau iš PSP pasijungti į PSN Store. Tai banas greičiausiai už tai. Bandant prie savo acc prisijungti per PC naršyklę rašo- Account suspended. Kiti Acc (JAP,USA) veikia.

Dabar būtų įdomu sužinot ar ilgam tas banas. Pagooglinęs teradau vieną užuominą, kad galbūt tik savaitei, bet galbūt. Gal kas nors yra su tuom susidūręs ar info kokios matęs.

P.S. Plem Acc walet'e dar 41 svaras buvo ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pas mane irgi taspats nuo spalio 14 :D rasiau is psn uk, kad paaiskintu kodel man banas parejo tai parase tel numeri, kad paskambinciau asmeniskai, kiek skaiciau tai daugelis kas skambino tai po 30min snekedavo ar laugdavo kol issiaiskins ;) , o i anglija tai nera pigu tiek sneket, tai ir laukiu gal kada atbanins beje zaidziau killzone2 su mikrofonu gal kas ir raportavo karta kita, vis tenka nusikeikti :) ir 15svaru buvo saskaitoj.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pas mane irgi taspats nuo spalio 14 :rolleyes: rasiau is psn uk, kad paaiskintu kodel man banas parejo tai parase tel numeri, kad paskambinciau asmeniskai, kiek skaiciau tai daugelis kas skambino tai po 30min snekedavo ar laugdavo kol issiaiskins :( , o i anglija tai nera pigu tiek sneket, tai ir laukiu gal kada atbanins beje zaidziau killzone2 su mikrofonu gal kas ir raportavo karta kita, vis tenka nusikeikti :( ir 15svaru buvo saskaitoj.

Už keiksmus gauni tik perspejimą blogiausių atvėjų. BAN negausi, nebent jeigu po perspejimo piktybiškai darysi tą patį. BAN dažniausiai tikrai gauna už piratinę įrangą. Beje kaip nekeista draugelis gavo BAN už SuSe Linux PowerPC naudojima ant savo PS3. (4 menesiai jau ir neatbanina - gal ir permanent)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na jei kam įdomu - tai pratesiu savo istoriją :) Pasirodo PSP čia niekuom dėtas. Kaip atrašė Sony Customer Service - a"s the below wallet topup has been charged back by you bank". Draugas buvo įkalbėjęs pasipildyti PSN saskaitą per skelbimus : pvz. už 100Lt gauni 50 svarų. Tereikia konkrečiam žmogui pervest pinigus ir duot savo PSN accounto duomenis. Na tvarkingai papildė, džiaugiausi "papigiai" gavęs PSN kreditų :) Leist neskubėjau, laukiau žaidimų add'onų tad tebuvau išleidęs 9 svarus kai gavau baną. Matyt PSN saskaita buvo papildyta iš vogtų kortelių ar kokiu kitu nelegaliu būdu. Tad bankas susigražino pinigus, o man banas :/ . Na, kaip sakoma, iš klaidų mokomasi, tad perspėju ir kitus - nepildykit sąskaitu neaiškiais būdais arba pildykit ne pagrindinį savo acc ir paskubėkit išleist pinigus. Tai vat tokia liūdna istorija :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

M$ ziaurus, bet Sony ziauresni, jeigu uz toki dalyka dead ban.
Seip liudna, na ka kurkis kita acc ir per nauja rink trofejus :) Beje PSN Geimu jau neatgausi ar gali susigrazint?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

M$ ziaurus, bet Sony ziauresni, jeigu uz toki dalyka dead ban.
Seip liudna, na ka kurkis kita acc ir per nauja rink trofejus :) Beje PSN Geimu jau neatgausi ar gali susigrazint?

Kad dar net nėra žinoma ar čia visam laikui ar kažkuriam tai laikui ir tu jau "smerki"... Nors už tokius dalykus manau visam banina (spėju)

Dėl PSN geimu tai manau ką nusipirkai tą ir turi nebent dar ir tuos atskirai ištrynė ar ką padarė kad neveiktų. Aš buvau irgi sykį susidomėjęs tokiais papildymais, gerai kad ir nesipildžiau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiaip pinigai dzin - man svarbiausiai trofėjai buvo, nemažai laiko prie jų praledau. Na kas buvo tame acc tai viskas ir išliko. Spėju, kad Ban visam laikui. Nor bandau tartis su Sony , gal atbanins laikinai ir galėsiu sąskaitą su PSN Card iš Shopto.net papyldyti.

Redagavo TomasFBR

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi lygiai taipat papildziau saskaita uz 50lt - 25£ gavau, bet neilgam gal kokiu 10 dienu ir banas, nieko nebuna na xaliavu, teko kurt nauja acaunta

PS. Papildima padare reklama netoleruojama, aferistas is Panevezio cia irgi skelbesi.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Oho nežinojau kad išvis egzistuoja tokie dalykai kaip PSN banai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi lygiai taipat papildziau saskaita uz 50lt - 25£ gavau, bet neilgam gal kokiu 10 dienu ir banas, nieko nebuna na xaliavu, teko kurt nauja acaunta

PS. Papildima padare reklama netoleruojama, aferistas is Panevezio cia irgi skelbesi.

Ne į temą

tai pala, tas "reklama netoleruojama" tau papilde wogtu neaiskiu papildymu? as apie ji geriau maniau..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o susikurti pries leidziant vogtus pinigus nauja accounta nedasilo,as tokiem visam laikui deciau bana ir ne accountui o paciai konsolei,va tada sutaupytu daug <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.