Roolis

Wii. Ar grafika nebus tragiška?

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

taigi sumasčiau kaip nors gauti Wii ;].

Bet prieš tai man labai įdomu ar nebus grafika labai bloga ant senuko "FINLUX'o" (foto įdėsiu vėliau :D).

TV senas, kažkodėl su NOKIA pulteliu :D. Modelio nežinau, bet toks stooras, raiška tikriausiai bus 640xkažkiek.

Gal kas žaidžia ant tokio TV su Wii?

Ačiū.

P.S. TV foto įmesiu paskui :D.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sveiki,

taigi sumasčiau kaip nors gauti Wii ;].

Bet prieš tai man labai įdomu ar nebus grafika labai bloga ant senuko "FINLUX'o" (foto įdėsiu vėliau :D).

TV senas, kažkodėl su NOKIA pulteliu :D. Modelio nežinau, bet toks stooras, raiška tikriausiai bus 640xkažkiek.

Gal kas žaidžia ant tokio TV su Wii?

Ačiū.

P.S. TV foto įmesiu paskui :D.

Pacio wii grafika nera viena is geriausiu, nieko panasaus i xbox 360 ar PS3 todel telikas manau labai dideles itakos nedarys , tik jeigu labai mazas tai zaist bus nepatogu su wii...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pacio wii grafika nera viena is geriausiu, nieko panasaus i xbox 360 ar PS3 todel telikas manau labai dideles itakos nedarys , tik jeigu labai mazas tai zaist bus nepatogu su wii...

Telikas man rodos 85cm ar kažkas panašaus...

Ok ačiū, nuraminai :D.

Laukiu dar nuomonių :D.

Redagavo Roolis

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiek zinau yra lygtais, o komponentiniam laidui uzhtenka paprasto tv? ar reikia jau LCD ar dar ten kokio nors?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai komponentine ir tulpes ne taspats? Nes mano xboxas irgi komponentiniais laidais per tulpiu angas pajungtas. Nebent kazka maisau..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai komponentine ir tulpes ne taspats? Nes mano xboxas irgi komponentiniais laidais per tulpiu angas pajungtas. Nebent kazka maisau..

Tai kad pasižiūrėjau komponentinis, tai su 5 kištukais.

Tulpės su 3?

Ar aš klystų? Tokiuose reikaluose nelabai susigaudau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi komponentinis kabelis HD vaizdui... Del to ir kistuku daugiau nei 3

Nu, o mano TV senukas ir jokio HD neturi :D.

Tai, atsiras tokių, kurie lošė/lošia ant seno TV su Wii?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai buvau kaime nusitempiau Xboxa o ten senas tv, bet tulpes yra. Zinau komponentiniam yra daugiau tulpiu bet as ikisau 3 pagrindines ir viskas puikiai veike.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

krc nusisnekat.

standartiniam kabeli kuri gausi yra 3 tulpes video ir stereo audio ty l r audio raudona balta geltona

componentas hd telikam eina 5 tulpes melyna geltona ir zalia atrodo ir dar tos pacios audio 2

tau tokiam tv reik paprasto, beto su componentu nk gero visvien wii nepalaiko hd. tik sd.

grafika ten priklauso nuo game, daugiausia ju slamstas, jei nori paziurek ka MAX nesa tai ziurek conduit, ir kitus high voltage zaidimus beabejo resident evil the darkside chronicles, o siaip yra daug geru game ir beto gc palaikymas gerai.

o as pats irgi zaidziu namie pora patrankiniu storu tv ir taspats...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

krc nusisnekat.

standartiniam kabeli kuri gausi yra 3 tulpes video ir stereo audio ty l r audio raudona balta geltona

componentas hd telikam eina 5 tulpes melyna geltona ir zalia atrodo ir dar tos pacios audio 2

tau tokiam tv reik paprasto, beto su componentu nk gero visvien wii nepalaiko hd. tik sd.

grafika ten priklauso nuo game, daugiausia ju slamstas, jei nori paziurek ka MAX nesa tai ziurek conduit, ir kitus high voltage zaidimus beabejo resident evil the darkside chronicles, o siaip yra daug geru game ir beto gc palaikymas gerai.

o as pats irgi zaidziu namie pora patrankiniu storu tv ir taspats...

Ne į temą

Dėkoju už nepievinį atsakymą :D, nes žiūriu pievas rašo žmonės kaip reikalas :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.