scalman

Playstation 4

Rekomenduojami pranešimai

As irgi taip manau jog Microsoft'as neturi geru eklskiulizu,bent jau nepalyginsi su Sony (Resistance,GT,Daxter,MGS4,motorstorm ir daug kitu.) bet as ne is tokiu zmoniu kur pirkciau zaidimus kad ir po pidisa nepirkciau,man uztektu visiskai xbox'o,beto xbox'o (ATI) Gpu yra galingesnis neigu PS3 (Nvideo) taigi galima pamatyti grafikos skirtumus :rolleyes: ir as galeciau sedeti su xbox'u nors ir jau PS4 butu isejas...man nesvarbu,svarbu yra ka zaisti. Beto kaip visada PS3 turetojai lieka ant ledo left4dead,doom4,mass effect 2 ir daugelis kitu kurie iseja ar dar iseis. Taigi tikrai galiu apseiti bet exkliuzivu ir sedeti su Xbox 360.

Redagavo taliz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip, M$ su savo Banais viska susiko. Jie galejo melst pinigus tik is senu vartotoju, o dabar kai 1mln isbanino, tai 75% perejo prie PS3, o kiti toliau lauzo savo dezes. Tiesiog M$ issiseme, ir viskas. Ka jie gero pasiulo? Nieko. Gow? Just a fucking shooter, Halo? isvis nesamone. Ai dar Forza yra, nu cia toks laikinas dalykas iki GT.... Lyg ir viskas, visus kitus jo "excluzivus" po 6men gali ant PC pereit, o po 12men ant Ps3. Tai cia exckluzivai? Fuck them....

Mano manymu, jog M$ tuoj prades kurt nauja konsole, o Sony sakys "Rofl, amercans have lost, we won again!" O kol M$ kurs nauja xdeze, PS3 toliau rodys puikius excluzivus ir puikia grafika. X'a verta turet tik del Multiplatforminiu geimu, kuriuos gali gaut uz 5lt.

Kaip tikras nevykelis rasai. kam cia tas "M$"? turi PS3 - tavo pasirinkimas, ir tavo dziaugsmas. Kiti pasirinko Xbox'a ir ne ka maziau laimingi. ir nerasineja visokiu P"shit"3 ir panasiai. Tiesiog zaidzia ir megaujasi. Sutinku, kad PS turi geru eksliuzyvu - kaip GT5 (GT serijos Forza nepralenke), ar GOW, na gal Heavy Rain (vizualiai jis atrodo nepriekaistingai, bet ar gameplay bus ydomus, neaisku). Bet Xbox irgi turi savo ekskliuzyvu: GTA papildymai, Alan Wake, Splinter Cell: Conviction, Forza, GOW, Halo (pastaruju as nemegstu, tu, panasu, irgi, bet daug kas juos dievina, taip kad nesamonem ju vadint negalima). Taip kad, kiek viena konsole turi savo pliusu ir minusu ir nehuj cia sneket, kad vienas nuostabus, o kitas jau triperis. ir kad Xbox pralose tai cia tik tavo sapaliones. Realiai tai xbox'ai pigesni yra, o ir nenusileidzia grafika kolkas PS. O rimciausias xbox pranasumas - dzoystick'as. Pazaidus su xbox, PS dzoystikas pasidaro labai nepatogus. Na, bet nespjaunu ir i PS. si kart pasirinkau Microsofto produkta, bet kaip bus ateity nezinau. Patarciau ir tau baigt lievas sapaliones, o santuriau sneket. nes ner tas xbox prastas, bet kai turbut nezaidei tai ir nusneki :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

shockas gavo bana tai ir piktas :rolleyes:

bet jau cia taip nebeitema varot chebra kad ka as zinau. kaip ps3 ar x360 lyginimai susije su playstation 4 tema?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, M$ su savo Banais viska susiko. Jie galejo melst pinigus tik is senu vartotoju, o dabar kai 1mln isbanino, tai 75% perejo prie PS3, o kiti toliau lauzo savo dezes. Tiesiog M$ issiseme, ir viskas. Ka jie gero pasiulo? Nieko. Gow? Just a fucking shooter, Halo? isvis nesamone. Ai dar Forza yra, nu cia toks laikinas dalykas iki GT.... Lyg ir viskas, visus kitus jo "excluzivus" po 6men gali ant PC pereit, o po 12men ant Ps3. Tai cia exckluzivai? Fuck them....

Mano manymu, jog M$ tuoj prades kurt nauja konsole, o Sony sakys "Rofl, amercans have lost, we won again!" O kol M$ kurs nauja xdeze, PS3 toliau rodys puikius excluzivus ir puikia grafika. X'a verta turet tik del Multiplatforminiu geimu, kuriuos gali gaut uz 5lt.

va cia ir yra,kad visus zaidimus gaunam uz 5lt-neliko ka lost,tik dar nevyk x y medy,kai isseis nauja deze ir tu uz 5 negausi

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jo as pries pusantru metu nusipirkes ji esu, bet nesu loses..... Nu wow. Na seip nesakau jog Xbox yra sh kruva, bet sie 4metai buvo xboxo, dabar jau Ps3 ima virsu, o ypac po banu. Na, as xboxa laikau tik del multiplatforminiu geimu, nes is exkluzivu tai nieko gero nera. Nes visi "exckluzivai ant Pc yra, arba po puses metu iseina, o ant galo ir ant ps3"...

P.S. Gal jau baigiam?

Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na gerai varom i tema,as manau jog ir microsoft'as tikrai nestoves ir neziures kaip sony klesti su savo PS4,manau jog irgi duos koki tai atkirti. Juk jie rengia Natal projekta,ta PS3 lazdele pries natal kaip... na supratot taigi turetu isleisti ir koki tai Xbox 780 (cia tik fantazuoju) taigi ir xbox'as turi buti tikrai galingas,gal ir ekskliuzivu geresniu isleis ir viso kito. Taigi negalvokit kad vien sony zada kazka geroooo :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

taliz tai neturi nuomones stopudovai. Vis "pliotkino" , kad ps3 best noriu ps3, ps3 svajone dbr stumia. Pagal dabartine situacija PS3 geresnis (nekalbu apie Lietuvius, apskritai cia) .

PS4 dar ilgai nebus, bet kai bus ir xbox'as ruos projekta, visgi nauja karta paleist reikia :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Gal cia tau taip atrodo kad nuomuones neturiu,nebijok tikrai turiu. Na tiesiog neperdaugiausiai anksciau buvau domejasis x360 ir dar kai kas pristete savo PS3 tai as jo ir uzsinorejau. Bet suzinojus kad PS3 joystikas g*****,GPU silpnesnis nei x360,tai ir noras praejo nebent pirkciau del ekskliuzivu bet ir jie kainuos taigi geriau jau pabusiu su pora ekskliuzivu ir daug multiplatformeriu nei simtus litu ant zaidimu leisiu. Beto tam yra PS3 vs. x360 tema ten ir galim "kariaut" :rolleyes:
Redagavo taliz

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

valdymas kastruotas, bet bent patogu laikyti x_X . GPU silpnesnis, bet vistiek SPEC'ai geresni. O toliau jau tipinis lietuvis esi :/ ka cia ir pasakysi

PS4 bus Zveris, net neisivaizduoju kokius zaidimus turesime po 3-4 metu :/ (x'as irgi bus zveris)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Leisk paklausk kiek esi turejas ps3 zaidimu ?

Na pritariu pasiziurejus i x'o Natal'a tai ziauru,maciau kaip kalba su zmonemis tenais,kaip dauzosi. Tiesiog ziauru,bet bijau kad nebebus joystiku...to tai nenoreciau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Leisk paklausk kiek esi turejas ps3 zaidimu ?

Na pritariu pasiziurejus i x'o Natal'a tai ziauru,maciau kaip kalba su zmonemis tenais,kaip dauzosi. Tiesiog ziauru,bet bijau kad nebebus joystiku...to tai nenoreciau.

Kai ziurejau E3 press konferencijas pirma buvo M$ taia natal paliko yspudi , bet kita diena pamachiau sony press confa kai jie parode savo (magic wand) motion control man daug labiau paliko yspudi.

Nu bet laikas parodys.

Del exclusivu tai shie metai tikrai ps3 metai kai konsole tikrai suzibejo ir apie tai shneka visas netas :D

Ps4? Years years away :D

Redagavo padlavader

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man regis M$, pazejo filma GAmer, ir bando kazka panasaus. Na gal iseis kazkas gero, bet man dizn jau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man regis M$, pazejo filma GAmer, ir bando kazka panasaus. Na gal iseis kazkas gero, bet man dizn jau.

Ne į temą

Kuo tavo postas susijes su ps4?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.