scalman

Playstation 4

Rekomenduojami pranešimai

Tas screenas iš Gametrailers video (to pačio, kurį įdėjau). ;) Pagal idėją, tokie saitai turėtų būti nešališki, bet matome kaip yra ištikrūjų...

Žodžiu teisingai Agnusas sako, reikia pačiam testinti ant to pačio TV ir tada matysis tikrasis rezultatas. O tokius video betkuris, daug maž mokantis dirbti su video redagavimo programomis, gali pasidaryti pagal savo skonį ir ištvirkimo lygį :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na kai pasirodys prekyboje PS4 tikrai ji bus geriau įsigyti negu Xbox 720 (nežinau ar jis taip vadinsis). Visu prima patinka nemokamas PS internetas su kuriuo galima daug ką nuveikti nuo paprasto tinklapio atidarymo iki Multiplayer. Antra PlayStation manau tikrai bus geresnis grafikos atkurimu žaidimuose už X720. PS man patinka dar dėl to jog jie daugiau kreipia demėsį į vartotojo žaidimą, o ne į uždarbį ar dar kaip kitaip išnaudoti tą vartotoją. Taigi laukiu nesulaukiu naujojo PS4.

Kaip pasiilgau savo PS3, gaila vasarą aš jį pardaviau, bet rošiuosi nusipirkti rudenį naują!

Sneki visiskas nesamones ;) is kur tu zinai koks tas internetas gali but ant naujojo microsoft kurinio? Gal irgi padarys kaip PS tam kad neatsiliktu nuo konkurentu . O apie grafika isvis uzsvaigai .... Manau kad tas atrodys geriau uz ta .... Ryskiai PS fanboy'us , nes eini uz PS nemates nei to pacio PS kaip atorodo , nei xbox..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Na as turejau abi konsoles, tai didelio skirtumo tarp grafiku nepastebejau...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkaip prie temos nesimato prieraso ... vs XBOX(???) tai kam cia tai kisti?

arba isvis, keliais postais auksciau karai ps3 vs xbox 360

kokia cia betvarke darot su ta tema zmones?

Redagavo shaokan

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Isvis koks tolkas turint tik xbox 360 rasyt Ps3 temoj? Nu skaityt niekas nedraudzia, bet kai ka nors paraso, tai nieko gero nebuna. tas pats Ps3 vartotojuj rasyt X'o temoj, nebent kalbama apie bendra zadima

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kai pasirodys prekyboje PS4 tikrai ji bus geriau įsigyti negu Xbox 720 (nežinau ar jis taip vadinsis). Visu prima patinka nemokamas PS internetas su kuriuo galima daug ką nuveikti nuo paprasto tinklapio atidarymo iki Multiplayer. Antra PlayStation manau tikrai bus geresnis grafikos atkurimu žaidimuose už X720. PS man patinka dar dėl to jog jie daugiau kreipia demėsį į vartotojo žaidimą, o ne į uždarbį ar dar kaip kitaip išnaudoti tą vartotoją. Taigi laukiu nesulaukiu naujojo PS4.

Kaip pasiilgau savo PS3, gaila vasarą aš jį pardaviau, bet rošiuosi nusipirkti rudenį naują!

TROLLED HARD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beje tokia nuomone man apie ps4 susidare,kad pvz as bezaisdamas ant ps3 fifa 10 pagalvojau,kdl negaletu padaryti kai susikuri savo zaideja ir parasai savo varda,kad komentatorius ji sakytu,ar tokia naujove tik ant ps4 susilauksim,ju kfoto savo jau galima deti i fnr 4 arba fifa10:)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Beje tokia nuomone man apie ps4 susidare,kad pvz as bezaisdamas ant ps3 fifa 10 pagalvojau,kdl negaletu padaryti kai susikuri savo zaideja ir parasai savo varda,kad komentatorius ji sakytu,ar tokia naujove tik ant ps4 susilauksim,ju kfoto savo jau galima deti i fnr 4 arba fifa10:)

cia tik programavimo reikalas, gali ir dabar padaryt cia nebutinybe ps4 laukt, tik zinai ta technologija sakymo tokia biski durna kirciuot nelabai moka ir gautus toks durnas pasakymas jis BEGA BEGA aaaa runs SPIRIA YVARTYYYSSS aaa runs PATAIKE :DD

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as manau, kad Playstation 4 , naujas PSN bus jau mokamas kaip ir X Live . siandie PSN pliusas tas, kad nemokamas, o minusas PSN store noredamas kazka isigyt turi jau pirkt kreditus moket tikrus pinigus, deja Trofejai beverciai. o Xbox Live minusas tas, kad mokamas, o pliusas tas, kad Achievements turi verte , surinkes Gamer Points gali tais virtualiais taskais uz dyka gauti ta ka nori is Live DLC, mini games, arcade games. etc..

as geriau sumoku ta metini mokesti bet pirkdamas zaidimus as surenku achievements susirenku didelius kiekius GP ir gaunu dykai ka tik noriu is Live, o PSN noredamas is Store kazka gaut reik moket tikrus pinigus

tai spejimas mano kad PS4 tures mokama PSN , ir bus turbut Trofejai su taskais kurie bus analogiski Achievements.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aiktu nusvaigai... Tie tavo GS irgi nieko neduoda kaip ir trofėjai...nemaišyk game score su ms point.PSN nebūtina pirkt tų kortelių vadinamų gali atsiskaityti banko kortele...Jeigu būtų galima pirkti už GS,tai kam tada pardavinėja MS pointus? a?

Taip kad už dyką ir ant Xbox'o nieko negausi...

Trofėjai ir achievement'ai skirti kad galėtai surinkt viską ką tau duoda žaidimas ir t.t O ne pirkt už juos Dlc,ir visą kitą..

Redagavo Klubas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as manau, kad Playstation 4 , naujas PSN bus jau mokamas kaip ir X Live . siandie PSN pliusas tas, kad nemokamas, o minusas PSN store noredamas kazka isigyt turi jau pirkt kreditus moket tikrus pinigus, deja Trofejai beverciai. o Xbox Live minusas tas, kad mokamas, o pliusas tas, kad Achievements turi verte , surinkes Gamer Points gali tais virtualiais taskais uz dyka gauti ta ka nori is Live DLC, mini games, arcade games. etc..

as geriau sumoku ta metini mokesti bet pirkdamas zaidimus as surenku achievements susirenku didelius kiekius GP ir gaunu dykai ka tik noriu is Live, o PSN noredamas is Store kazka gaut reik moket tikrus pinigus

tai spejimas mano kad PS4 tures mokama PSN , ir bus turbut Trofejai su taskais kurie bus analogiski Achievements.

Tu gali ir klyst, gal MS kaip tik paseks SONY pavyzdziu ir kai iseis nauja konsole, nores pritraukt daugiau zaideju i savo puse ir padarys tik dali apmokamu live paslaugu. Gal mpl lost galesi nemokamai, o moket reiks tik uz visokius papildymus. Cia kaip viskas ateity pasisukt gali niekas siai dienai nezino.

Redagavo Kalelas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jeigu jau lygint tai reikia pačiam turėti abi konsoles ir paleisti tą patį žaidimą ant abiejų, ir tada jau tikras būsi kas kaip iš tiesų yra, nes čia iš screen spręsti kuriuos nežinia kuris fanbojus įmetė tai.... visi meta pagal save/savo skonį, kuris nori pabloginti priešingos konsolės vaizdą ir taip suklaidinti žmones. :)
buvo proga ant dienu ta padaryti,su full hd tv,hdmi kabeliu abiejomis konsolemis,ir 4 tokeis pat zaidimais,kam idomu i privata galit parasyti,nes cia truputi ne prie ko rasau,galiu tik pamineti kad vienodai atrodo zaidimai,jokio skirtumo nera,isskyrus vienam zaidui - gta4...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sneki visiskas nesamones :D is kur tu zinai koks tas internetas gali but ant naujojo microsoft kurinio? Gal irgi padarys kaip PS tam kad neatsiliktu nuo konkurentu . O apie grafika isvis uzsvaigai .... Manau kad tas atrodys geriau uz ta .... Ryskiai PS fanboy'us , nes eini uz PS nemates nei to pacio PS kaip atorodo , nei xbox..

Tu išviso patylėtum... Turėjau PS1, PS2, PS3 40GB (pardaviau), Xbox 360 20GB (RRoD gavo), dabar turiu PSP 1004 ir 3003.

O apie grafika tikrai nenusisvaigau, nes PS3 Blue-ray CDRom'as pripažintas geriausiu tarp Blue-ray grotuvų. Beje neesu PS fanboy'us kaip tu sakei... Man patinka PlayStation, nes tai pati pirma mano konsole neskaitant SEGA ar Zilitono.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tu išviso patylėtum... Turėjau PS1, PS2, PS3 40GB (pardaviau), Xbox 360 20GB (RRoD gavo), dabar turiu PSP 1004 ir 3003.

O apie grafika tikrai nenusisvaigau, nes PS3 Blue-ray CDRom'as pripažintas geriausiu tarp Blue-ray grotuvų. Beje neesu PS fanboy'us kaip tu sakei... Man patinka PlayStation, nes tai pati pirma mano konsole neskaitant SEGA ar Zilitono.

Apie grafika nenusvaigai , nes PS3 Blue-ray CDRom'as pripazintas geriausiu ? :) tai gal xbox grafika bus neprilygstama nes pas ji bus tarkim 3 usb lizdai ? Na zinai nesuprantu kodel jo grafika gera del BDrom...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie grafika nenusvaigai , nes PS3 Blue-ray CDRom'as pripazintas geriausiu ? :) tai gal xbox grafika bus neprilygstama nes pas ji bus tarkim 3 usb lizdai ? Na zinai nesuprantu kodel jo grafika gera del BDrom...

Ne į temą

Gal dėl to, kad nereikia "spaust" tekstūrų?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.