scalman

Playstation 4

Rekomenduojami pranešimai

Nežinau kaip jums , bet man į galva netelpa. Kaip atrodys sekanti karta?

O dėl PS4, tai jaučiu viskas priklausys nuo konkurentų veiksmų. Nors ir Sony pažadėjo ilga PS3 gyvenima. Bet kas žino kaip ten bus.

Va butent kad priklausys nuo konkurentu veiksmu , arba jie imsis pirmi judesio , nes man juoka kelia cia kai kuriu snekejimai apie pazadus ilgai gyvuot tuomet kai buvo isleista konsole ;) Jeigu wii kaip maciau jau zada 12 gal metais isleist wii2 tai nemanau kad sony teses pazadus ir lauks kol praeis tam tikras laiko tarpas , o mes duos atsakoma smugi ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Hm nespejo isleisti ps3 slim jau galvoja apie ps4 nelogiska :)

Visalaik apie tokius dalykus jau i prieki galvoja, tu ka galvoji cia tau per menesi sukurs konsole ir isleis ja ? :DDD pvz. kai 2004 isleido ps2 slim jau buvo kuriamas ps3 ir mazdaug po metu buvo jo prototipas :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turejau aumeny nu kad neseniai isleistas ps3 slimas jau galvoja apie jo pakaitala ps4 :)

Redagavo IxtremeLT

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

"PlayStation 4" - tolima ateitis

Vyksta daug diskusijų naujojo PlayStation kūrimo tema, tačiau į visas šias spekuliacijas paneigė Jack'as Tretton'as. Jis teigia, jog "PlayStation 4" mes dar ilgai neišvysime.

"Sony Computer Entertainment America" kompanijos vadovas Jack'as Tretton'as išsklaidė visus gandus, kurie teigė, jog "PlayStation 4" jau kuriamas. Kaip mano pats Jack'as, "PlayStation 3" palikuonio sulauksime dar tikrai negreit.

Kompanijos vadovas mano, jog "PlayStation 3" konsolė dabar yra pasiekusi kažkur nuo 25% iki 30% savo gyvavimo laiko. Tai tikrai turėtų paskatinti tuos, kurie būgštauja pirkti "PlayStation 3", nes greitai pasirodys dar naujesnė konsolė.

"Sakyčiau, kad esame pakeliui į "PlayStation 3" galimybių viršūnę. Neseniai šiai konsolei sukako 3 metai, tad jau greitai prasidės era, kai ji taps dar geresnė. Mes nemanome, jog mums reikia naujos konsolės. Šiai dienai, mes net neįsivaizduojame, kaip turėtų atrodyti "Playstation 3" palikuonis. Aš dažnai išgirstu klausimą "Kada mes pamatysime "PlayStation 4?". Turiu nuliūdinti visus, kurie tikisi, jog tai įvyks greitai. Mes nežadame leisti naujos konsolės tol, kol "PS3" yra naudinga. Kam kurti naują konsolę, jei mes dar tik pradedame išnaudoti šią?" - kalbėjo Jack'as Tretton'as.

Jis taip pat pabrėžė, jog "Heavy Rain" pre-order skaičius buvo didesnis nei jie numatė. Be to, greit išvysime daugelio mylimą bei laukiamą "God of War 3", kuris žada labai daug.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kai pasirodys prekyboje PS4 tikrai ji bus geriau įsigyti negu Xbox 720 (nežinau ar jis taip vadinsis). Visu prima patinka nemokamas PS internetas su kuriuo galima daug ką nuveikti nuo paprasto tinklapio atidarymo iki Multiplayer. Antra PlayStation manau tikrai bus geresnis grafikos atkurimu žaidimuose už X720. PS man patinka dar dėl to jog jie daugiau kreipia demėsį į vartotojo žaidimą, o ne į uždarbį ar dar kaip kitaip išnaudoti tą vartotoją. Taigi laukiu nesulaukiu naujojo PS4.

Kaip pasiilgau savo PS3, gaila vasarą aš jį pardaviau, bet rošiuosi nusipirkti rudenį naują!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kai pasirodys prekyboje PS4 tikrai ji bus geriau įsigyti negu Xbox 720 (nežinau ar jis taip vadinsis). Visu prima patinka nemokamas PS internetas su kuriuo galima daug ką nuveikti nuo paprasto tinklapio atidarymo iki Multiplayer. Antra PlayStation manau tikrai bus geresnis grafikos atkurimu žaidimuose už X720. PS man patinka dar dėl to jog jie daugiau kreipia demėsį į vartotojo žaidimą, o ne į uždarbį ar dar kaip kitaip išnaudoti tą vartotoją. Taigi laukiu nesulaukiu naujojo PS4.

Kaip pasiilgau savo PS3, gaila vasarą aš jį pardaviau, bet rošiuosi nusipirkti rudenį naują!

Ko tik rudeni? Pirk dabar!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar apie ta ps4 manau gali nepradet svajot, kad paskui nenusisvajotum ,nes ps 4 dar negreit zadmas ,ir isvis nemanau kad cia reiktu pradet diskutuot apie grafikas kai tu konsoliu veikenciu nematei.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dar apie ta ps4 manau gali nepradet svajot, kad paskui nenusisvajotum ,nes ps 4 dar negreit zadmas ,ir isvis nemanau kad cia reiktu pradet diskutuot apie grafikas kai tu konsoliu veikenciu nematei.

Apie grafikas galima diskutuoti. Aš sakau, kad galima manyti, nes dabar lyginant PS3 grafika su Xbox 360, PS3 geresnė. ;)

O koks skirtumas, kad negreit? Uždrausi svajoti? Nors aš jau planuoju, kai atsiras ją nusipirkti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie grafikas galima diskutuoti. Aš sakau, kad galima manyti, nes dabar lyginant PS3 grafika su Xbox 360, PS3 geresnė. ;)

O koks skirtumas, kad negreit? Uždrausi svajoti? Nors aš jau planuoju, kai atsiras ją nusipirkti.

Gal galetum numesti koki linka kur parodo grafiku zaidimu palyginimus???jai kalbam apie ps3 visus uncharched ir mgs taip ps3 geriau,jai apie visus kurie skirti ir tai ir tai konsolei xbox geriau,klystu?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik nepradėkit čia Xbox vs PS ;) O dėl tų "grafikų palyginimų", man užteko pamatyti Wolverine žaidimo palyginimą, kad suprasti jog visi tie "palyginimai" - tik akių dūmimas.

Ne į temą

Nuotrauka

Video (~0:46):

Redagavo SudraSkytaS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tik nepradėkit čia Xbox vs PS :) O dėl tų "grafikų palyginimų", man užteko pamatyti Wolverine žaidimo palyginimą, kad suprasti jog visi tie "palyginimai" - tik akių dūmimas.

Ne į temą

Nuotrauka

Video (~0:46):

as irgi sakau kad tie palyginimai akiu dumimas,neturi zmones ka veikti,ir lygina ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Jeigu jau lygint tai reikia pačiam turėti abi konsoles ir paleisti tą patį žaidimą ant abiejų, ir tada jau tikras būsi kas kaip iš tiesų yra, nes čia iš screen spręsti kuriuos nežinia kuris fanbojus įmetė tai.... visi meta pagal save/savo skonį, kuris nori pabloginti priešingos konsolės vaizdą ir taip suklaidinti žmones. ;)
Redagavo Agnusas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.