pliauska

psp atrisimas

Rekomenduojami pranešimai

Nezinau ar butina buvo kurti tokia tema bet sukuriau. Taigi narsant forume susiuko galva tarp visu gidu. Jau net nezinau ko griebtis. Taigi noriu konkreciau jusu paklausti visu.

Turiu 2 psp vienas fat su 5.00 m33-6 ir kita slim su 5.03 gen-b (slim atrisamas) abieju psp baterijos orginalios. As noriu atsiristi pilnai slim'a ir man reikia mms ir pandora baterijos. Ar galit man konkreciau pasakyti nuo ko pradet ir ka daryt?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nezinau ar butina buvo kurti tokia tema bet sukuriau. Taigi narsant forume susiuko galva tarp visu gidu. Jau net nezinau ko griebtis. Taigi noriu konkreciau jusu paklausti visu.

Turiu 2 psp vienas fat su 5.00 m33-6 ir kita slim su 5.03 gen-b (slim atrisamas) abieju psp baterijos orginalios. As noriu atsiristi pilnai slim'a ir man reikia mms ir pandora baterijos. Ar galit man konkreciau pasakyti nuo ko pradet ir ka daryt?

Pagal viską pas tave abu atrišti. Tau pandora nereikalinga - tu tik atsinaujink į naujausią CFW versiją abu PSP.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

po baterija DATE CODE ir tada skaicius su raide turi but, kokie? cia apie slima.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kadangi slim su 5.03 GEN-B, tai sprendžiu, jog jis su nauju motherboard'u, todėl jam pandoros nepadarysi. O gen-b yra naujausia CFW naujiem mb.

Na o phat'as pas tave jau atrištas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susitvarkiau viska. Is fato baterijos pasidariau pandora per recovery meniu (nes ant slimo baterijos nejo) ir su pandora atsirisau slima..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.