lucosius

Dėl paleidimo iš USB rako

Rekomenduojami pranešimai

sveiki,

Norėjau paklausti ar gali būti, jog mano ps2 nesugeba perskaityti informacijos iš usb rakto? Jeigu taip tai kodėl? Aš įsirašiau Impaler komplektą ir restartintu. Dar nepasirodžius Sony screen spaudžiu R1 ir nieko neužkrauna.

Taigi rašykit savo variantus.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Įsirašei tą mano sukurtą 10 in 1. Ir kur tu susirašei? Nesakyk, kad parsiųstą archyvą susikėlei į USB Flash'ą?? Jei ką jį įrašyti į diską reikia. Prie ko čia boot'inimas? Gi su R1 triuku boot'inama yra iš MC, o ne iš USB Flash'o. Žodžiu išmok detaliau paaiškint kas tau yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo :) Susikėliau į flash'ą. Tuomet norėčiau informacijos kaip paleisti kad ir tą uLaunchELF iš usb flash'o. Ar yra tokia galimybė? Noriu, kad tas tavo rinkinukas veiktų iš usb flash'o. tai ką man reikia padaryti?

P.S. Mano čipas neskaito iš MC :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tu juokus baik kr4sti ir stebinti progtingumu. :)

Image'ą kepk į CD. Kadangi MC neskaito koks tolkas kelti į USB? Į USB gali nebent emuliatoriams geimų primest, arba leisti programas, kurių nėra CD. Keistas kažkox tu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal aš kažką ne taip supratau ar dar kas nors, bet tai tipo aš negaliu pvz. SMS Media Player pasijungti per USB raktą?

Redagavo lucosius

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu tu juokus baik kr4sti ir stebinti progtingumu. :)

Image'ą kepk į CD. Kadangi MC neskaito koks tolkas kelti į USB? Į USB gali nebent emuliatoriams geimų primest, arba leisti programas, kurių nėra CD. Keistas kažkox tu :)

Nu pvz sms playri naudoji ir uzmiega cipas po pirmo paleidimo :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal aš kažką ne taip supratau ar dar kas nors, bet tai tipo aš negaliu pvz. SMS Media Player pasijungti per USB raktą?

Zinoma gali :rolleyes: ash pvz pats kraunuosi naujausia sms ish flasho BET Pirmas |Bootas turi eiti iš CD/DVD draivo - taip PS2 suprojektuotas.

vienintelė alternatyva (kiek sugalvoju) DMS4 chipo ToxicOS. iš jos gali elf failus paleidineti - o kur tie failai dzina ar rakte ar cd/dvd.Zinoma jei taco chipas neturi tokios funkcijos kad pats per savo bios/os/firmware plaeistu tiesiogiai homebrew programs belieka tik CD/dvd

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias
Ši tema yra užrakinta ir joje nebegalima rašyti naujų pranešimų.