sniperys

PS3 PSN Lietuva

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki!!! Butu malonu sulaukti geru zaideju savo draugu liste,esu trofeju medziotojas ir zaidziu VISUS zaidimus taip pat ilgai prie vieno neuzsisedu,patvarkau metu i sona imu kita ir t.t. Jaigu esi aktyvus medzioji trofejus ir tavo lygis ne mazesnis negu 8 , tai kvieskit mane :) Dzionis_

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

šiaip turiu MAX PAYNE 3, COD WAW, AC visas dalis. čia tai kas yra žaidžiama online. neesu super šaudyklėse bet ant AC REV ar broth stengiaus būti visad pirmas. ;D šone nick

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ieskau zaideju losianciu bf3 ir turinciu mikrofonus ir daznai losiancius.Mano psn nicka matot sone

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nera tolko vardinti konkretu zaidima ka jus db losiat,nes nezinia kada koks svecias paskaitys jusu komentara,jau gal seniai nebelosit jus jo :) uztenka parasyt ka megstat ir pns, o man viskas eina ir turiu siuo metu 58 zaidimus tai ka man ir db rasyt ka as zaidziu?:D Uztenka pasakyt zanra,o mano zanras zaidziu beleka del trofeju isskyrus futbola ir call of duty :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.