razilxas

Ar isleista?

Rekomenduojami pranešimai

ar isleista ant PS2 saudikliu tokiu kaip Serious sam ???

na yra kokia 40 fps gal daugiau,nueik i Gamespot ar kur kitur ir pasiziurek,ten su visais ivertinimais ir aprasymais

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ant PS2 šaudyklių gana mažokai.. pats tik KillZone, Quake teturiu, paklausyk bičo patarimo ir nueik į www.gamespot.com ten visada geriausia informacija gausi.. o jei tikrai DAUG šaudyklių nori tai čia jau reiktų kreiptis į xbox360, nes dauguma jo žaidimų nukopinti nuo PC.. o juk žinai kiek PC šaudyklių turi.

Pats galėčiau parekomenduoti tokią fantastinę šaudyklę - Turok.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo turok pats turejau idomu pasaudyt i dinozaurus. dar yra red faction ir red faction 2 pirma zaidziau tai labai geras bet nera autosave funkcijos tai uzmuse kai buvau nemazai perejas ir ne karto neuzseivines tai uzsinervavau ir nebezaidziau. beje yra turok ir turok: evolution ar vien tik turok evoltion??

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pilna tų turok tik ant PS2 jaučiu yra Turok: Evolution, ir yra žadamas kurti naujas Turok ant ps3.

Žodžiu, temos kūrėjau, jeigu tau patinka šaudyklės paremtos fantastinėmis įdėjomis tai tau tikrai turėtų patikti Turok:Evolution.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Aš nesuprantu, kaip jūs galite žaisti tuos FPS. Turiu ir išbandžiau Call of Duty ir Black žaidimus ant PS2 - nu negaliu pataikyt į taikynį, jei kokia 20 sekundžių nesitaikau. Man tas dalykas apskritai neįmanomas atrodo. Ar apskritai galima priprasti FPS taip pat, kaip prie PC su pelyte?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ant PS2 šaudyklių gana mažokai.. pats tik KillZone, Quake teturiu, paklausyk bičo patarimo ir nueik į www.gamespot.com ten visada geriausia informacija gausi.. o jei tikrai DAUG šaudyklių nori tai čia jau reiktų kreiptis į xbox360, nes dauguma jo žaidimų nukopinti nuo PC.. o juk žinai kiek PC šaudyklių turi.

Pats galėčiau parekomenduoti tokią fantastinę šaudyklę - Turok.

kas mazokai fps ? taigi sakau virs 40 yra, ar cia mazai jum ? xbox 360 tikrai neturi daugiau,na geru irgi yra nemazai jei gali priprats prie tokio valdymo tai visai gerai zaidziasi,o siaip dauguma saudykliu nelebai kopina nuo pc o kuria iskart multiplatformines, tai nera kopinimas

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, nežinau.. aš ant ps2 per daugiausiai fps nesu matęs..

O, kad apie fps ant ps2 valdymą tai jis man visai normalus atrodo kai būna invert nustatyta, viskas gerai - pataikai.. aišku geriau nešaudysi už pc, bet čia gal reik būt daug žaidus ps2, kad jau tikrai gerai pavarytum.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, nežinau.. aš ant ps2 per daugiausiai fps nesu matęs..

O, kad apie fps ant ps2 valdymą tai jis man visai normalus atrodo kai būna invert nustatyta, viskas gerai - pataikai.. aišku geriau nešaudysi už pc, bet čia gal reik būt daug žaidus ps2, kad jau tikrai gerai pavarytum.

nesi mates daug,tai nueik i bet kur IGN ar Gamespot ir pasiziurek i ps2 fps sarasiuka,as pats turiu apie 20 fps

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man lb patinka call of duty 3 beweik wisa perejau... :D o kjp su taikiniu tj 20 sec taikytis nereik :P , saudai kur papuole splink priesa ir wiskas.. :P . kulku truksta? :P nukalk sawa.... kjp per kill zone.... :P:P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.