dudeperfect

Jusu PS2 TOP 5

Rekomenduojami pranešimai

NE IŠ EILĖS! :D

Smackdown! Here Comes The Pain - Geresnio tokio tipo žaidimo nesu žaidęs ir nemanau ar teks.

Grand Theft Auto: San Andreas - Tiesiog nesveikas žaidimas.

God of War I & II - Kam nepatinka Kratos? Kam nepatinka daug žiaurumo ir pan? NIEKAM! :D

Tekken 5 - Labai geras gameplay, puiki grafika. Smagus žaidimas.

Bully - GTA, tik vietoj mašinos dviratis/riedlentė, vietoj ginklų ragatkės ir vietoj prostitučių moksleivės mergaitės. :D

The Godfather - Daug boom, graži grafika. Story nepatiko, bet velniškai smagus žaidimas.

FIFA Street 2 - Šiaip fulė man nelabai, bet šis žaidimas labai patiko.

NBA Street V3 - Man, kaip krepšinio fanui, visi kašio žaidimai patinka, tad šis ne išimtis.

Freedom Fighters - Vienas geriausių žaistų. Taip įtraukė, kad vienu prisėdimu visa perėjau. :D

Smackdown! vs. Raw 2011 - Pats nebūčiau pagalvojęs, kad man patiks naujas SvR, bet kai pradėjau žaist, tai jau beveik visą RTW perėjau (liko tik Jericho) ir va parašau šitą postą, ir einu baigt RTW ir dar pradėsiu tą.. Pamiršau pavadinimą. :D Kur yra tvarkaraštis ir tipo kaip iš tikro viskas.

P.S. NE IŠ EILĖS! :D

Yra ir daugiau gerų žaidimų ant PS2, bet juos žaidžiau ant PC, tai jie jau patektų į PC topą. ;)

Šiaip mano pusbroliui nepatinka GOW

O šiaip mano topas yra toks:

1. Medal of Honor: Rising Sun - Primas mano žaidimas žaistas ant ps2 ir tuo pačiu liko geriausiu

2. Tekken 5

3. GTA San Anreas

4. Tony Hawk's American Wasteland - Nusipirkau šį žaidimą kai buvau Anglijoje ir jis man patiko ir dabar kai pamastau tai atrodo, kad originalius žaidimus žaisti yra linksmiau, bet kišenė retai išgali įpirkti originalius žaidimus

5. Smackdown! vs. Raw 2009 - Na nežinau, gal kokių 11 metų šis žaidimas įdomesnis, bet tai yra paskutinis Smackdown! vs. Raw žaidimas žaistas ant ps2

Šiaip dar norėdamas patvirtini parašytą pranešimą susidūriau su mano galva durnu apribojimu, nes atseit panaudojau per daug šypsenėlių.

Redagavo igns

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

PS2, my beloved PS2. Sunku išsirinkti netgi

5. Shin Megami Tensei: Persona 3

4. God of War 2

3. Kingdom Hearts 2

2. Final Fantasy X

1. Shin Megami Tensei: Persona 4

(Taip, aš JRPG fanas, bet nepaneigsi, kad tiek FF, tiek SMT yra tikrai geros serijos)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na mano geriausias top 5 buvo:

1- Resident Evil: 4. :)

2- Max Payne 2

3- GTA: Vice City Stories

4- NFS: Underground 2

5- GTA: Liberty City Stories

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.