Simas07

Kur kreiptis sugedus xboxui kad padarytu ekspertize pinigams grazinti?

Rekomenduojami pranešimai

MS duoda baną be priežasties? Nu čia tai žiauriai nusišnekėjai...Tu bent įsivaizduoji kas jiem būtų buvę jeigu būtu užbaninę nors kelis vartotojus kurie nėra gyvenime atidarę savo konsolės ir perka originalius žaidimus, aišku jeigu jie nebijotų ir kreiptūsi ten kur reikia.

O dėl garantinio - gali pamiršt jei konsolė baninta.

ne karta esu skaites postu paciam ms forum ir kitur ishvis su konsolem nesusijusiame forume, kad ms duoda banu be priezasties. tai cia tiketi arba ne

jai man ant org vindausu mete genuine turejau skabint i ms kas cia per nesamones aciu dievui sutvarke. tai manau, kad ir su boxu gali but juk cia ms nieko nuostabaus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

MS duoda baną be priežasties? Nu čia tai žiauriai nusišnekėjai...Tu bent įsivaizduoji kas jiem būtų buvę jeigu būtu užbaninę nors kelis vartotojus kurie nėra gyvenime atidarę savo konsolės ir perka originalius žaidimus, aišku jeigu jie nebijotų ir kreiptūsi ten kur reikia.

O dėl garantinio - gali pamiršt jei konsolė baninta.

nieko jiem nebutu.manau jau gan kelis yra dave. bent jau ziurint pagal xbox.com forumus nors aisku ten ne visi visa tiesa sako

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ten forumuose po ban wave tai nė vieno tokio kuris tiesą sako nėra, tik galvoja, kad apgaus ir juos atbanins. Aš nežinau, kas jiem būtų, bet mano nuomone lengvai nepraslystu. Dar ne už tokias nesamones žmonės tūkstančius prisiteisia. Čia tik mano nuomonė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.