Invasion

Xbox 360 Elite lagas

Rekomenduojami pranešimai

Bandžiau ieškoti forume, bet paieška nlb ką rado.

Taigi, turiu X360 Elite Jasper, laužtas.

Kodėl kai žaidžiu tarkim NBA2K10 ar WWE2010 man yra žaidime lagas? Tai labai nervuoja;/ Nesvarbu ar žaidimas įrašytas į HDD ar paleistas is DVD, vistiek stabdo.

Ačiū.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bandžiau ieškoti forume, bet paieška nlb ką rado.

Taigi, turiu X360 Elite Jasper, laužtas.

Kodėl kai žaidžiu tarkim NBA2K10 ar WWE2010 man yra žaidime lagas? Tai labai nervuoja;/ Nesvarbu ar žaidimas įrašytas į HDD ar paleistas is DVD, vistiek stabdo.

Ačiū.

o gal stabdo tavo tv?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kdl gali stabdyti?

Pajungta per Componentinį.

Tu nepasakei koks tas lagas yra, ar pakimba trumpam zaidimas, ar vaizdas atsilieka ar dar koks velnias.

Redagavo dankratas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas kartu stringa, nežinau kaip nupasakot ta lagą, tarsi nespėtu krauti žaidimo veiksmo. Vaizdas ir garsas kartu atsilieka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Viskas kartu stringa, nežinau kaip nupasakot ta lagą, tarsi nespėtu krauti žaidimo veiksmo. Vaizdas ir garsas kartu atsilieka.

Su bully tas pats pagooglink turetu but framedropas ir tiek, patchas turetu but xbl'e bet ash jau geriau su framedropu dabar paloshiu nes baisu bano ;D kol ishupdatins man ta geima... siaip raso zmones buna jiem tai viska patchai pataiso... arba baisei kaista boxas... bet nemanau..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai kai ateis ixtreme LT tada jau galima bus jungtis nematys jie kad mes su flashintais dvd ir bus saugu ;] siaip skaityt reikia cia http://twitter.com/TeamJungle ir suzinosi daugiau ;] kada jau bus softas, o updeitai tai pasijungi i live ir startuok game turetu ismest leisk isupdatint, ir bus ore, nes kai daug atsiranda tokiu kompanija daro fixa ir ideda i live... vakar kaip tik domejaus del sito...

Uzteko sign to xbl ir banned ;D fak

Redagavo redcat

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:)

Mane išgelbėjo remontas namuose ;D

Nes dabar Xas per toli nuo routerio tdl negaliu prisijungti nes laidas trumpas, Aciu uz info nesijungsiu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:)

Mane išgelbėjo remontas namuose ;D

Nes dabar Xas per toli nuo routerio tdl negaliu prisijungti nes laidas trumpas, Aciu uz info nesijungsiu :)

jei nesi black liste gal ir pasiseke jei esi nepades nks ;D uzteks laida ikist i sign in paspaust

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na šeip iki banų bangos zaidžiau NBA 2k10 labai dažnai per LIVE, tuopačiu žinoma turėjau naujausius patch'us, tačiau vietomis fps vistiek būdavo mažai, manau tiesiog priprask ir žaisk, nėra jau taip žiauru ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi kartais buna lagas ant WWE SvR 2010, bet jis trunka tik ~3 sekundes kai kova prasideda ir viskas. Elite jasper pas mane, geimas idiegtas i HDD.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.