blindside

PS2DVD iš interneto.

Rekomenduojami pranešimai

Taigi, nežinau ar čia buvo toks klausimas, bet man jis iškilo:

"Jeigu parsisiunčiu kokį nors ps2 žaidimą iš interneto (jeigu jis būna .mdf) įrašau į diską (DVDR), ir pabandau paleisti ant ps2 - jis neveikia ("cannot play this file") ar tai reiškia, kad ten yra emulatoriaus versija ar čia man kažkas su ps2 blogai, bet neatrodo, nes parsisiunčiai iš ftp vieno draugelio geimą kurį jis perkopijavo kadangi turėjo nusipirkęs .. aš įrašiau su alcohol ir man veikia tik neveikia tie kuriuos iš interneto siunčiu .. wtf? ar tai reiškia, kad jie skirti emulatoriams?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tu irasei pati faila ta mdf o cia yra kompakto imidzas (jei teisingai pasakiau :( ) tai tau reike naudotis alcohol ir irasineti pagal gida kuris yra puslapyja

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi, nežinau ar čia buvo toks klausimas, bet man jis iškilo:

"Jeigu parsisiunčiu kokį nors ps2 žaidimą iš interneto (jeigu jis būna .mdf) įrašau į diską (DVDR), ir pabandau paleisti ant ps2 - jis neveikia ("cannot play this file") ar tai reiškia, kad ten yra emulatoriaus versija ar čia man kažkas su ps2 blogai, bet neatrodo, nes parsisiunčiai iš ftp vieno draugelio geimą kurį jis perkopijavo kadangi turėjo nusipirkęs .. aš įrašiau su alcohol ir man veikia tik neveikia tie kuriuos iš interneto siunčiu .. wtf? ar tai reiškia, kad jie skirti emulatoriams?

siaip visi imidzai daryti teisingai turi ir gerai isirasyt,koks ju tipas neturi reiksmes,jei tik teisingai padaryta bus,tai arba neteisingai irasinejai arba negerai padarytas imidzas,daugiau niekas negali buti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.