G1edrius

HDD funkcijų gražinimas banintai konsolei

Rekomenduojami pranešimai

isvis kame esme fliuso ? sukibima didina su metalu ?

Neleidzia oksiduot metalui, kitais zodziais sukibima didina. Geriau su fliusu lituot, nes be fliuso taip ir gausis... Redagavo kame

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Neleidzia oksiduot metalui, kitais zodziais sukibima didina. Geriau su fliusu lituot, nes be fliuso taip ir gausis...

aisq deku kame ir xmouserx

reiks atsirast kokia plokste pasitreniruot ;] tada pinigo uzsikalt iseis ;DD yra kam cia dar atbanint reik be manes... muhahaha ;D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar ir man yra keli klausimai. Kas yra kanifolija? Nes nusipirkau as seniau to lydmetalio su kanifolija viename, bet man taip ir nedaeina kas ten. Ir dar man idomu ar tie lydymo garai nekenkia ir galima be respiratoriaus lituoti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar ir man yra keli klausimai. Kas yra kanifolija? Nes nusipirkau as seniau to lydmetalio su kanifolija viename, bet man taip ir nedaeina kas ten. Ir dar man idomu ar tie lydymo garai nekenkia ir galima be respiratoriaus lituoti?

Kanifolija yra fliusas, tie garai yra degantis fliusas. Siaip kenkt tai nekenkia jeigu yra nevalomas fliusas, bet geriau nuvalyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kanifolija yra fliusas, tie garai yra degantis fliusas. Siaip kenkt tai nekenkia jeigu yra nevalomas fliusas, bet geriau nuvalyt.

Ta prasme nuo lituoklio nuvaltyti?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, nuo plokstes.

O kaip man ji nuvalyti, nes ten pas mane nera jis atskiras. Tipo jis paciam lydmetaly yra.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

man tai tie garai nieko, siaip fliuso raso garai gali but kenksmingi bet jei jo rugstis yra nuodinga ir neskiesta, bet siaip praskiestos buna

o tie garai tai man netrukdo tik mamai su sese :DDD atvaro sako ka cia smardini, sakau lituoju, padabok. Veliau sako koks saunuolis sutvarkei monitoriu :DDDDD :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kaip man ji nuvalyti, nes ten pas mane nera jis atskiras. Tipo jis paciam lydmetaly yra.

Kai baigsi darba matysis, kad plokste kaip aprasavus nuo tu garu, nuvalai ta rasa ir viskas. Redagavo kame

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip, garu visada lieka

darau cia viena JTAG'a ir vis klaidas nuskaitant nand meta 2 identikas Nando gale - perlitavau kelis kartus vis tiek tas pats...? hmmm gal turit idejju ? scene raso kad reikia pameginti be 100 ohm varzu, tai dar reikes ismeginti...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip, garu visada lieka

darau cia viena JTAG'a ir vis klaidas nuskaitant nand meta 2 identikas Nando gale - perlitavau kelis kartus vis tiek tas pats...? hmmm gal turit idejju ? scene raso kad reikia pameginti be 100 ohm varzu, tai dar reikes ismeginti...

Kokias klaidas meta ir ka degraded rodo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.