G1edrius

HDD funkcijų gražinimas banintai konsolei

Rekomenduojami pranešimai

sweiki matau jau daug kas atsirakino savo konsoles ,ir noreciau paklausti ar atrakintumet mano draugo xboxa nes gaves bana :D uzbrikino hdd sumoketu :D aisku netek kek pas meistra :) :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kai readinai nanda buvo erroru?

Taip.

5 kartus emiau nand'a - visada buvo 2 errorai per viduri kazkur ir vis tuose paciuose sektoriuose.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip.

5 kartus emiau nand'a - visada buvo 2 errorai per viduri kazkur ir vis tuose paciuose sektoriuose.

Kokie errorai buvo gal prisimeni? Ir jei gali i pm atsiusk orginalu nand dumpa apziuresiu. Redagavo kame

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man kame pamodifikavo nand.bin atsiuntė, persirašiau, pirmą kartą visai niekas neveikė,jau galvojau kaip ant pc motininių bios'ai suejo ir mirė xbox motininė... Antrą kartą ta patį failą įkėliau ir viskas Veikia

didelis ačiu kame

Taip pat z3r0 už konsultacijas

Redagavo Majjoras

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki gal kas is jusu galit unbanint xbox 360 hdd Vilniuje? Arba gal zinot kas unbanina Vilniuje? Aciu uz pagalba!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man kilo klausimas, kai hdd unban padarote, kai kurie nauji žaidimai reikalauja naujo update, na tarkim įrašote jį per usb ar cd, hdd nieko nebūną dėl to update?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ne, zdz klausyk veikimo principa

yra nande eilute kuri nurodo pakitima failo, po ban ta eilute kinta ir isjungia sertifikatai, konsole pazymima savyje kaip banned,

visas processas yra atstatyt i nebaned faila, nande nurodyma. kai tai padarai, konsole lieka tokia kokia buvo pries ban, nepamena ji.

taigi update is usb darai, ir jis negali tau padaryt nk daugiau. ;] jei i live nesijungsi, istrauki kabeli, arba programuoji chipa ir lituoji prie mocios, tada write protection isijungs, bet tada man atrodo ir updatint neis, bet manau eina nes tada tik jungilki darytume, kaip pirmi buvo sprendimai.. cia reiketu apie ta chipseta pasiskaityt daugiau.

taigi tiesiai sviesiai, nk nebus. ;] gali updatint

dabar turiu klausima

jaspery mazi pontai litavimui ten ? sunkiai lituojas ? diodai ir laidai i motinine ?

Redagavo redcat

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki gal kas is jusu galit unbanint xbox 360 hdd Vilniuje? Arba gal zinot kas unbanina Vilniuje? Aciu uz pagalba!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dabar turiu klausima

jaspery mazi pontai litavimui ten ? sunkiai lituojas ? diodai ir laidai i motinine ?

Jasperi taskai yra tokie pat jeigu tu cia apie nand dumpinima... Tik nand chipas skirias jeigu arcade. Redagavo kame

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as apie dydi klausiu labai dideliai ir ar sunku juos sulituot ? ;] pas mane elite.. 16mb nandas turetu but,

nes tingiu dabar ardyt ir ziuret kokie taskai, kai yra zinanciu...

Redagavo redcat

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mazi. Jeigu esi litaves anksciau ir nauduosi fliusa nebus sunku.

Redagavo kame

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mazi. Jeigu esi litaves anksciau ir nauduosi fliusa nebus sunku.

aisq deku ;]

fliusas - cia tas rudas skystis ?

Redagavo redcat

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as apie dydi klausiu labai dideliai ir ar sunku juos sulituot ? ;] pas mane elite.. 16mb nandas turetu but,

nes tingiu dabar ardyt ir ziuret kokie taskai, kai yra zinanciu...

Pagal foto man irgi atrode, kad jie bus bent 1 cm, o kai atsidariau pagalvojau, kad surinksiu pinigus ir pas meistra nunesiu :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

;DD zn zn pagal foto jie visada atrodo ten max 0.5 cm jie buna siaip apie 0.3 turetu but, tai niekis nepirmas kartas.. pasitreniruosiu ant senu ploksciu jau per savaite pasiekiau gera lygi, susitvarkiau savo monitoriu ;]

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.