G1edrius

HDD funkcijų gražinimas banintai konsolei

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, va renkuosi info apie savo HDD atstatyma ir galvoju db ar imanoma man dump'int nand'a jei pas mane kernelis naujausias pries bana? :whistling: Dekui.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jei galit numeskit kas nuoroda i tutorial, kad aiskiai butu paaiskinta, kaip per USB viska padaryt: kokiu programu reikia, kokiu daliu, ka kur lituot ir panasiai. Is anksto dekui. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu va keli klausimai. Atsidariau ta xbox ir apziurejau tuos nand'o rutuliukus. Isivaizdavau didesnius <_<. Kaip manot ar daug sansu sugadinti x360 ir kas gali blogiausia atsitikti lituojant? Nesu specas litavimo srity, bet elementarius dalykus zinau. Kitas klausimas butu kaip suzinoti kokio dydzio nand ant mano jasperio? Ir kaip pries mano posta rase man irgi reiktu gido kaip daryti per usb. Dekui labai ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jei taskai eina per takelius, tai isgaravus lydmetaliui, gali nebefunkcionuot motinine, blogesniu atveju ne ta prasme, sudrebejus ranka, ar perbraukimas gali sugadint motinine, perbraukimas per takus, irgi tas pats kas isgarinus lydmetali, o jeigu reiketu i IC koki mazesni lituot tai, galimybe sudegint..

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

USB adapteri reikia pirma pasidaryti ir uzprogramuoti. Kas yra tikrai nelengva paprastam zmogui. Kas blogiausia belituojant gali atsitikti tai, ka redcat sake ir tai jeigu uztiks lydmetalio ant nand data pin'u ir sutrumpins juos, bus padarytas hard erase ir gali sakyt bye bye konsolei. Siulau pagalba <_<

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu dekui, galvosiu ka daryti. O apie nand dydzio suzinojima niekas nieko? Nes sake kad labai letai dumpina tai jei man 256 ar 512 mb dumpint tris kartus tai as geriau parduosiu HDD ir turesiu arcade :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gali pasitikrint isemes HDD ir nuejes kur rodo kiek laisvos atminties yra, jei nieka nerodys bus 16mb. 256mb ir 512mb buna tik ant arcade.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia ziuriu kad labai sunkiai atrodo neismananciam :) Gal kas zino kiek kainuotu nunesus pas meistra harda sutvarkyt ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Cia ziuriu kad labai sunkiai atrodo neismananciam :) Gal kas zino kiek kainuotu nunesus pas meistra harda sutvarkyt ?

100-150 lt

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne harda reik tvarkyt, o konsole.

Ne į temą

Nenoriu reklamuotis, bet as pigiai tvarkau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kame, gal tu zinosi - padariau 2 konsolems HDD unban - viskas ok, irasineti galima.... dabar po 4 dienu jau vel nebegalima - ir abiems :) (tiesa zmones draugai tarpusavyje)

zmones sako, kad i LIVE tikrai nesijunge, uzdetas parental control live'ui, naudojo tik xlink, jokiu update nebuvo.... gal turi idejo kodel vel parejo HDD ban ? man tai tik 1 mintis (xbox scene pritaria) tik jungimasis i LIVE....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man irgi yra tik viena mintis, kad i live junges. Arba mistiniu budu NAND savaime perisirase... Tu dabar apziurejai juos? Ka naudojai fsroot, findsecdata? Ar rankiniu budu per hex editoriu? Nes jei rankiniu budu gal ne ta radai...

Redagavo kame

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.