kiborgas

Atrisimas

Rekomenduojami pranešimai

Bet dabar jūs man pasakykit, kam reikia atrišinėti jei žaidimų sunku iš kur parsipūsti? Nes kažn kai turėjau xboxą tai aš gerų žaidimų nerasdavau kur gauti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet dabar jūs man pasakykit, kam reikia atrišinėti jei žaidimų sunku iš kur parsipūsti? Nes kažn kai turėjau xboxą tai aš gerų žaidimų nerasdavau kur gauti.

Nuotrauka

Matyt tikrai nemokėjai ieškoti,ir postas tavo kvailas yra,va svetainės iš kurių aš siunčiuosi,jose galima rasti visus žaidimus kurie buvo išleisti ant original xbox.Taip pat xboxisozone.com galima rasti daug homebrew žaidimų,programų ir t.t.

Xboxisozone

Tfile.ru Xbox skiltis

Rutracker.org xbox skiltis (kartais torrentų niekas neseedina ir tenka palaukti kol atsiras seedai)

Redagavo Mykola

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kodel man taip yras darau pagal sita gida:http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/548462 kai paspaudziu pirma vieneta parasau ta xboxhd spadziu enter raso looking for cd room... ir ismeta hte disck not be found on /dev/hda, poto raso done ir xboxe niekas nepasikeicia o so soundtrack kur copy bandai daryt raso kad neuztenka atminties nors game savint leidzia ir visus seivus istryniau, kodel taip?

o tai kaip tu darai? galbut pas tave tam cd failu nera? nes man taip buvo is pradziu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

SVEIKI JAI SI METODA PADARAU XBOXE TADA JAU GALIMA BUS ZAISTI PIRATINIUS ZAIDIMUS?

Kas tie piratiniai zaidimai ?

:D

Redagavo mangas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zaidimai kuriuos atsisiunti is intiko..

Redagavo mekeksas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.