narnar

psp video neveikia

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki visi turiu problemele turiu psp-3004 nulauzta jau . ir pajungiu psp per pc ismeta langa nu ten yra iso video music photo ir t.t as avi. filma keliu i video foldzeri tada atjungiu psp nuo pc ir einu i video ten kazkas yra bet raso corupted data kaip suprast ? aciu uz pagalba :thumbsup4:

Ne į temą

ir beje man kaikurie game kai paleidziu veikia o poto psp uztringa ir kai ijungiu is nauo psp nebera m33-6 kas tai ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

reik parsisiust psp video converter nes psp supranta tik 320x240 raiska mpeg4 formatu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki visi turiu problemele turiu psp-3004 nulauzta jau . ir pajungiu psp per pc ismeta langa nu ten yra iso video music photo ir t.t as avi. filma keliu i video foldzeri tada atjungiu psp nuo pc ir einu i video ten kazkas yra bet raso corupted data kaip suprast ? aciu uz pagalba :)

Ne į temą

ir beje man kaikurie game kai paleidziu veikia o poto psp uztringa ir kai ijungiu is nauo psp nebera m33-6 kas tai ?

del video geriausias,paprasciausias converteris,kuris konvertina viska i PSP formata

del zaidimu,tai tu turi Chickena gal o ne pilnai nulauzta siaip...ir ant tavo m33-6 tikrai neveikas visi zaidimai jei ka.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del video geriausias,paprasciausias converteris,kuris konvertina viska i PSP formata

del zaidimu,tai tu turi Chickena gal o ne pilnai nulauzta siaip...ir ant tavo m33-6 tikrai neveikas visi zaidimai jei ka.

asmeniskai man PSPVC man suckina.. .teko karta ar du juo naudotis. tikiuosi daugiau neprireiks. as gyvenu neblogai su Ultra PSP Movie Converter (downloadas yra LM'e) jeigu gauciau nauja jo versija tai isvis laime butu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.