kame

Atrisame PSP firmware 3.51 - 5.03 be pandoros

Rekomenduojami pranešimai

Atrisame PSP firmware 3.51 - 5.03 be pandoros

Mums reikes:
1. PSP oficialios firmware 5.03 versijos (jeigu jau turi isirases praleisk si punkta) http://www.psp-hacks.com/file/1645
2. PSP oficialios firmware 5.00 versijos http://www.psp-hacks.com/file/1568
3. ChickHEN R2 http://www.psp-hacks.com/file/1720
4. Hellcat's recovery flasher http://pspslimhacks.com/hellcats-recovery-...n-for-hen-mode/

Pats procesas:

PSP phatui ir slimui kurio plokste nera TA-088v3. Tai galima patikrinti parsisiuntus pspident 0.4 (google).

1. Updatinam PSP iki 5.03 (jeigu pas jus jos dar nera).
2. Isirasom ChickHEN R2. Reikia h.bin nukopijuoti i jusu korteles root'a ir pagal jusu psp modeli is atitinkamo folderio nukopijuoti jo turini i PSP\PHOTO folderi jusu korteleje.
3. Isirasome Hellcat's recovery flasher. Nukopijuojame RECOVERY folderi i PSP\GAME folderi jusu korteleje. Nukopijuojame oficialios firmware 5.00 versijos EBOOT.PBP faila i jusu korteles root'a ir pervadinam ji i 500.PBP
4. Paleidziame ChickHEN R2. Paprastai reikia nueiti i meniu Photo > Memory stick turetu kaip ir pastrigti vaizdas ir restartuotis psp. Jei taip nebuvo reikia visiskai isjungti psp ir vel eiti i meniu Photo > Memory stick. Jei pastrigo vaizdas ir restartavosi psp galima patikrinti nuejus i System information, turetu rasyti "5.03 ChickHEN R2".
5. Paleidziame Hellcat's recovery flasher. Nueiname i Game > Memory stick jis turetu buti ten. Jei nepasileidzia isitikinkite, kad yra ijungtas ChickHEN R2.
6. Flashiname psp. Ijungus turetu viskas atrodyti taip jei ne tai nusistatykite, ir spauskite pazymeta mygtuka.
Nuotrauka
Jusu paklaus ar norite palikti nustatymus ar ne geriau ju nepalikti. Kai pradedamas flashinimas neisjunkit psp, nes kitaip uzsibrickins.
Pasibaigus flashinimui jusu psp bus atristas ir tures 5.00 m33-6 firmware versija.

Nei programu autoriai, nei as neatsako kas nutiks jusu psp. Redagavo kame

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

O dekui katik atsirisau PSP :whistling:

Galiu pasakyt,sitas gidas tikrai labai geras ir issamus viskas paaiskinta patariu naujokams naudotis siuo gidu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, turiu viena problema, pas mane psp buvo atrištas bet įsirasinėdamas 5.03 GEN-B versija kažką padariau ir pap atsirišo ir versija persirašė į 5.50 ir dabar neleidžia įsirašyti tos 5.03 versijos nes rašo kad jums atnaujinti nereikia tai gal kas žino kaip įsirašyti ta 5.03 versiją?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Speju tavo psp yra 3000 arba naujesnis 2000. Pakolkas nera budu downgradint siems modeliams.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano psp senas 2000 modelis bet sakau kad netyčia versija 5.50 įrašiau ir dabar negaliu į 5.03 įrašyti nes rašo kad atnaujinimas nereikalingas.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man pastringa psp ir issijungia, bet nebeisijungia.. Kame problemos galetu but?

Redagavo emin3mas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man pastringa psp ir issijungia, bet nebeisijungia.. Kame problemos galetu but?

Ta pati problema ;(

EDIT:

Supratau, kai ieiname i ChickHEN R2 folderi reikia labai greitai nuspausti mygtuka zemyn, tada viskas veiks.

Redagavo Shkic

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kartais turi ytakos kokia tema yra uzdeta , bent jau man tik nusilauzia ant original theme...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano versija 3.11, bet aš įkėlęs update iki 5,03 failą ir vistiek rašo, kad 3,11. Be to, jau kaip ir viską susikėliau kur reikia, bet nuėjus į photo>memory stick>chickHEN> man tik išsijungia ir nebe įsijungia. gal kažką ne ten nukopinau? :)

EDIT: dabar pastebėjau, kad pamiršau nueit ir paleist update. pasirodo reikia pilnai įkrautos batarkės. žiūrėsim kaip toliau bus

EDIT2: Updatinau iki 5.03 vistiek išsijungia ir nebeįsijungia

o gal reikia formatuot memory?

BTW, mano psp 1001

be to, nepaleidžia to pspident 0,4, rašo data is corrupted

Redagavo awd3

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu tik ikeli ta update faila ? nes ir irasyt ta update per pati psp reik ar suinstalinus ta 5.03 versija vistiek rodo 3.11?

Redagavo butas007

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tu tik ikeli ta update faila ? nes ir irasyt ta update per pati psp reik ar suinstalinus ta 5.03 versija vistiek rodo 3.11?

NE, dabar jau 5.03, bet kai nueinu į photo>chickhen išsijungia psp ir viskas, niekas toliau nevyksta bandžiau keliskart vistiek niekas neina

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Formatuok memory sticka ir vel bandyk. Geriausia yra dar visus settingus i defaulta perstatyt.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

NE, dabar jau 5.03, bet kai nueinu į photo>chickhen išsijungia psp ir viskas, niekas toliau nevyksta bandžiau keliskart vistiek niekas neina

o tu i ms roota idejai h.bin ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o tu i ms roota idejai h.bin ?

įdėjau, viską taip pat padarau, bet kai reikia nueit į photo folderį, jis pastringa kokiom 5 seknudėm ir turėtų persikraut o man tiesiog išsijungia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.