SullenSky

Reikia patarimo perkant PS2

Rekomenduojami pranešimai

Norėčiau įsigyti PS2.

Ko iš jo norėčiau:

Retkarčiais pažaist žaidimą;

Žiūrėti DVD filmus.

Iš tiesų jis man veiktų kaip dvd grotuvas, tačiau ir muzikos pasiklausyt neatsisakyčiau. Kur galėčiau nusipirkti šią konsolę už mažiausią kainą? Ar ją vis dar galiu nusipirkti parduotuvėje (naują)? Ar nulaužimas kenkia pačiai konsolei?

Ačiū už atsakymus.

Redagavo SullenSky

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nulauzimas nekenkia, galesi zet filmus, Muzika klausyt ir zaist zaidimus :whistling: Dabar kainos eina apie 300lt naudoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai filmus is paprastų diskų (cd, dvd) galima žiūrėti tik nulaužus konsolę? Nulaužimas, jis ką duoda. Žaidimai iš paprastų diskų, girdėjau apie kažkokią programą SMS, FreeMC ar kažkas panašaus. Man svarbiausia yra filmai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O tai filmus is paprastų diskų (cd, dvd) galima žiūrėti tik nulaužus konsolę? Nulaužimas, jis ką duoda. Žaidimai iš paprastų diskų, girdėjau apie kažkokią programą SMS, FreeMC ar kažkas panašaus. Man svarbiausia yra filmai.

jeigu tau svarbiausia filmai tai pirk dvd/avi grotuva, iki 200lt manau tikrai yra is ko rinktis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apmąsčiau ir šį variantą, didelė galimybė, jog jį ir pasirinksiu, tačiau PS2 taip pat naudočiau kaip ir žaidimų įrenginį. Kiek kainuotų konsolės įsigijimas ir nulaužimas kartu sudėjus?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai pirk naudota uz 350. Vienas gal uz 400 dus tau dance pada ir gitara ir kruva zaidimu. Pasizek skelbimuose dabar daug kas parduoda tuos ps2, nes paseno.

P.S. Tavo vietoj pirkciau baninta xbox 360, nes eis ir filmai ir zaidimai bus next-gen. O ne 9metu senumo grafika.

Redagavo Shock

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne, Xbox360 man nereikia. Ačiū už patarimus. Manau, jog man geriausias variantas būtų tiesiog įsigyti DVD grotuvą. Nes ir taip turiu GC su 40+ originalių žaidimų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.