soulblighter

Problema su Xbox 360

Rekomenduojami pranešimai

hmmm o man kartais pastringa bet tik 1 zaidimas (forza 3) buna ijungi ir po1 min pakimbda buna po pusvalandzio o buna ,kad teksturu neuzkrauna ir varai be kelio nezinia kur ir tada pakimba... ir pastebejau tik LIVE kimba :\ (falconas su papildomu kuleriu)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

hmmm o man kartais pastringa bet tik 1 zaidimas (forza 3) buna ijungi ir po1 min pakimbda buna po pusvalandzio o buna ,kad teksturu neuzkrauna ir varai be kelio nezinia kur ir tada pakimba... ir pastebejau tik LIVE kimba :\ (falconas su papildomu kuleriu)

man ir veluoja teksturos sekundem kai i hdd nebegaliu rasyt taciau jokiu strigimu nera

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu x'a 206metu buvo darytas xclamp,veikia jau ilgai jis man,jokiu strigimu nieko. O del to rod tai pas mane nemanau kad bus,nes padaryta idieliai ten :grt:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kas kokiu ziniu?kad supirktu xbox'us su red ring? nes tvarkyti nesinori nafik..nupirktu kas nors...dar kazkiek prisideciau ,gal rasciau kas atskirai tik konsole parduotu jasper modelio ,arcade kokia

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.