Powka

PS ir PSOne

Rekomenduojami pranešimai

Laba diena,

kažkaip mažai temų šiame forume apie žymujį senuką PlayStation. Papildysiu, tuomet labiau, kad iškilo keletas man svarių klausimų.

Galvoju dabar apie PlayStation konsolę ir įdomu, kuom skiriasi senasis PS variantas nuo dabar, taip vadinamojo, PSOne? Jeigu aišku aš nieko nemaišau - čia juk du skirtingi variantai, taip?

Nesu žaidęs aš niekuomet senojo PS, nebandęs jo žaidimų, tačiau įdomi jūsų nuomonė - ar vertą tokį įsigyti? Esu toks žmogus, kad man kniedi dabar viską turėti ir išbandyti. Į kokio žaidimo (ant PC) grafikos varikliuką dauguma PlayStation žaidimų grafika panaši? Į Quake II, o gal net Quake I, ar kažką panašaus?

Mačiau, jog tikrai daugelis žmonių dabar turi PSOne konsolę, nors nesunkiai gali įsigyti PS2. Matyt kažko vertas PSOne, tai aš ir norėčiau sužinoti KO - nusipirkti, išbandyti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Psone yra tas pats kaip playstation 2 slim grafika detalumu nepasizymi kvadraciuku labai daug :blink: siaip manau jos neapsimoka pirkt nes tau paprasciausiai atsibos ji greit.. seniau atsimenu dar losdavom su psone ir budavo labai fainai bet technologijos tobuleja ir tiesiog darosi nebeydomu zaisti senienas nebent koki final fantasy VII ar metal gear gal :blink: Tavo vietoj geriau pataupyciau ir ps2 nusipirkciau o ten tai ir zaidimu pasirinkimas milziniskas ir gera grafika ir tikras idomumas ;) kitas lygis visai ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turi jis man atrodo ps2.. :blink:

gali gi su ps2 ps1 geimus lost

Žinau, tačiau PSOne žaidimus norisi išbandyti ant pačio PSOne.

Todėl ir klausiu, ar apsimoka? Ar yra ką iš tiesų gero ant jo palošti? Na va, gavau keletą patarimų - Final Fantasy ir Metal Gear, gerai. Dar tris žaidimai, kurie skaitosi kaip hitai, ir tikrai galutinai užsimanysiu PSOne, heh.

Kainų skirtumas tarp PlayStation ir PSOne tik kokia 50-100Lt, kiek mačiau skelbimuose. Neklystu?

Tiesa, kas dėl to monitoriaus PS, prisijungiančio prie pačios konsolės. Tai papildomas pribambasas, kurį reikia pirkti atskirai, ar tai būna kartu su PSOne konsole? Jei pirkti atskirai, įdomu, kiek toks kainuoja... Sakyčiau gan patogu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai jeigu tu turi ps2 tai kam tau to grabo psone ;) isimesk i ps2 kompakta psone ir losk gi :blink:) tas pats kad db koki gba zaidima noreciau palost tai ne ant pc parsisiusciau emulatoriu o pirkciau gba ir disketes :blink: nelogiska ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tas pats kad db koki gba zaidima noreciau palost tai ne ant pc parsisiusciau emulatoriu o pirkciau gba ir disketes :blink:

Ir tai yra būtent tai, ką padaryčiau aš.

PC niekada neatstos konsolės, o aš negaliu sakyti, jog žaidžiau PSOne, jeigu žaidžiau jį ant PS2.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesuprantat jus zmogaus as ji pilnai suprantu,norisi ismegint pati ta garsuji ps ,kuris atvede mus visus i nauja zaidimu lygi,aisku jei nesi zaides tokiu ps zaidimu kaip Silent Hill 1 ,MGS, RE 1,2,3 Final Fantasy 7,8,9 tai tada tikrai verta juos ismeginti,o koks ps,ar senasis ar naujas tai nera skirtumo,savrabu kokiam stovi lazeris,man paciam kai as turejau senaji ps,tikrai noreciau seno o ne naujo,naujas kazkoks jau ne toks,ne tas kas buvo tikrasis ps,man kazkaip ir ps2 senasis toks atrodo solidesnis,o siaip aisku gali visa tai perzaist ir ant ps2,ar psp jei jau taip norisi,as va pvz prisimenu visus ps zaidimus ant psp,ant ps2 ju zaist kazkaip neidomu,o ant psp zaidziu ir dabar,siaip su ps2 tas pats lost ps zaidimus,toks pat ir joistikas ir taip pat prie teliko pajungta,siaip ta nostalgija tokia gali greit praeit,ir neturesi ka veikt su tuo ps,as kai jau visus hitus perzaides ant pacio ps tai man dabar idomu ps2 dar zaidimai nezaisti,bet aisku niekad nepamirsiu GT serijos,MGS,silent hill,RE viskas juk prasidejo nuo PS

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

PS buvo nerealus dalykas. Sakyciau brekthrough video zaidimu istorijoj. Is tiesu galima zaist ant PS2, ta ir dariau, kol neturejau PSP, o zaidimu esama daug geru ant PSOne, o del pirkimo tai gali gan greit pasirodyt, kad jau ir grafikos noretusi malonesnes... Ir gali jis netycia pradet dulket spintoj. Tai kad taip neatsitiktu, gal geriau PSP sakyciau. Na cia tokia mano nuomone:D

As cia kazkada uzsimaniau N64 konsoles vien del mario64, bet kazkaip taip ir neisigijau. Nors esu perejes ta graju per emuliatoriu, norejau butent del autentiskumo, per TV, su originaliu gamepad'u.

Redagavo inpeace

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del originalumo nepatirsi jokio skirtumo ar zaisi originaliu PS ar zaisi PS2. Skirtumas tik tas, kad rankose laikytum pilka pulta, o dabar laikysi juoda. Tikrai nepirkciau tavo vietoj pirmo PS. Tik nusipirk pirmo PS Memory Card'a, nes PS zaidimai PS2 Memory Card'e nesiseivina.

Kad nori zaidimus, nuo ko viskas prasidejo, ismegint, tai sveikintina, bet pirkti pacios konsoles tau tikrai nereikia... Nebent nori muziejine kolekcija konsoliu daryt. :blink:

Del GBA palyginimas nevykes, jis nesiojamas, PC nelabai... Tai jau skirtingas zaidimo pajutimas, o ar per PS, ar per PS2 zaisi pirmo zaidimus, tikrai jokio skirtumo nebus...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Del originalumo nepatirsi jokio skirtumo ar zaisi originaliu PS ar zaisi PS2. Skirtumas tik tas, kad rankose laikytum pilka pulta, o dabar laikysi juoda. Tikrai nepirkciau tavo vietoj pirmo PS. Tik nusipirk pirmo PS Memory Card'a, nes PS zaidimai PS2 Memory Card'e nesiseivina.

Kad nori zaidimus, nuo ko viskas prasidejo, ismegint, tai sveikintina, bet pirkti pacios konsoles tau tikrai nereikia... Nebent nori muziejine kolekcija konsoliu daryt. :)

Del GBA palyginimas nevykes, jis nesiojamas, PC nelabai... Tai jau skirtingas zaidimo pajutimas, o ar per PS, ar per PS2 zaisi pirmo zaidimus, tikrai jokio skirtumo nebus...

kazkada kai meginau paleist ff9 per ps2 tai pasirode kad grafika prastesne nei buvo ant ps,ir manau kad gali buti visai tas dalykas,cia kaip ir ps3 rodo blogiau ps2 zaidimus negu rode pats ps2,man paciam per psp daug maloniau zaisti ps zaidimus nei ant ps2,siandien losiau silent hill 1,tai net ir dabar baugina ta muzika ir ta aplinka visa,reiskia zaidimas nesumenkejo per laika,tikras sedevras,nes dauguma megintu ps zaidimu jau nebe tokie idomus,o silent hill vel itrauke ilgam ir baisiam nuotykiui,tai tas zaidimas kuriam butinai reikia geru ausiniu arba geros audio sistemos,tada girdi tai ka turi girdeti is tiesu

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kazkada kai meginau paleist ff9 per ps2 tai pasirode kad grafika prastesne nei buvo ant ps,ir manau kad gali buti visai tas dalykas,cia kaip ir ps3 rodo blogiau ps2 zaidimus negu rode pats ps2,man paciam per psp daug maloniau zaisti ps zaidimus nei ant ps2,siandien losiau silent hill 1,tai net ir dabar baugina ta muzika ir ta aplinka visa,reiskia zaidimas nesumenkejo per laika,tikras sedevras,nes dauguma megintu ps zaidimu jau nebe tokie idomus,o silent hill vel itrauke ilgam ir baisiam nuotykiui,tai tas zaidimas kuriam butinai reikia geru ausiniu arba geros audio sistemos,tada girdi tai ka turi girdeti is tiesu

Žmogau, aš nežinau nebent tu turi PSOne ir PS2 ir palyginai grafikas ir tikrai pasirodė ant PSOne geresnė - tada suprasčiau, bet jeigu tu tą ff9 žaidei anais laikais tai tikrai galiu tau pasakyti kad tau čia tik taip atrodo, nes aš pats dabar prie klasikinių geimų esu, perku tuos senus gerus RE ir t.t ir seniau tikrai galvojau, kad geresnė grafika... bet kai uždėjau iš pradžių truputį mane nustebino, bet vėliau kai žaidi aišku pripranti .. senais laikais tos PSOne grafikos unreal atrodė, bet dabar kai pereinu kokį RE kažkaip net nesinori antrą kartą eiti ir bonusų rinkti, jau nebe tas lygis kai yra tokie gigantai kaip PS3...

Nu, o ką temos kurėjui galėčiau patarti, na, tikrai nemanau, kad tau derėtų pirkti PSOne nes jis greitai sudulkės.. tikrai taip sakau.. nes tie PSOne žaidimai (bent jau man) dabar kažkaip turuputį praradę savo vertę, seniau kai juos žaisdavai tai buvo tikra laimė o dabar paprasčiausiai pereini ir viskas.. aišku nebent tu turi daug pinigų ir gali sau leisti juos taip švaisytit, žodžiu jei turi PS2 tai verčiau derėtų ant jo pabandyti, tik tada pagalvoti ar būtų koks skirtumas jei loštum ant PSX.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žmogau, aš nežinau nebent tu turi PSOne ir PS2 ir palyginai grafikas ir tikrai pasirodė ant PSOne geresnė - tada suprasčiau, bet jeigu tu tą ff9 žaidei anais laikais tai tikrai galiu tau pasakyti kad tau čia tik taip atrodo, nes aš pats dabar prie klasikinių geimų esu, perku tuos senus gerus RE ir t.t ir seniau tikrai galvojau, kad geresnė grafika... bet kai uždėjau iš pradžių truputį mane nustebino, bet vėliau kai žaidi aišku pripranti .. senais laikais tos PSOne grafikos unreal atrodė, bet dabar kai pereinu kokį RE kažkaip net nesinori antrą kartą eiti ir bonusų rinkti, jau nebe tas lygis kai yra tokie gigantai kaip PS3...

Nu, o ką temos kurėjui galėčiau patarti, na, tikrai nemanau, kad tau derėtų pirkti PSOne nes jis greitai sudulkės.. tikrai taip sakau.. nes tie PSOne žaidimai (bent jau man) dabar kažkaip turuputį praradę savo vertę, seniau kai juos žaisdavai tai buvo tikra laimė o dabar paprasčiausiai pereini ir viskas.. aišku nebent tu turi daug pinigų ir gali sau leisti juos taip švaisytit, žodžiu jei turi PS2 tai verčiau derėtų ant jo pabandyti, tik tada pagalvoti ar būtų koks skirtumas jei loštum ant PSX.

na tikrai savo vertes ps zaidimai neprarade,jei tau grafika svarbu tai cia skirtingi dalykai,aisku psone as vel nepirkciau bet va zaidimus tai zaidziu,nes idomu paziuret kaip jie zaisis dabar,ir zaidziasi gerai,jei buvo tikrai geri zaidimai,tai vertes savo neprarado

Redagavo scalman

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Btw, kai ilgai žaidi pripranti bet pirmasis įspūdis vistiek būne ne toks koks būdavo pirmą kart uždėjus, na čia savaime aišku .. tačiau tie siaubo žaidimai PSOne tikrai gana trumpi ..kuo nusivyliau, seniau atrodė tokie ilgi ..

Pvž Dino Crisis perėjau per 2:30 .. žaidsamas antrą kartą, o pirmą kartą per 5:00 kažkur ..betkokiu atveju tokiam žaidimo laikui tikrai nešvaistyčiau pinigų ant to PSOne, kai turi PS2..

P.S nepraradę savo vertės yra tie žaidimai kurie anksčiau buvo tikri šedevrai, o šiomios dienomis nuspirkus kokį Syphon Filter ar Worms tikrai ilgai neužsižaisi ir numesi.

Redagavo blindside

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Btw, kai ilgai žaidi pripranti bet pirmasis įspūdis vistiek būne ne toks koks būdavo pirmą kart uždėjus, na čia savaime aišku .. tačiau tie siaubo žaidimai PSOne tikrai gana trumpi ..kuo nusivyliau, seniau atrodė tokie ilgi ..

Pvž Dino Crisis perėjau per 2:30 .. žaidsamas antrą kartą, o pirmą kartą per 5:00 kažkur ..betkokiu atveju tokiam žaidimo laikui tikrai nešvaistyčiau pinigų ant to PSOne, kai turi PS2..

P.S nepraradę savo vertės yra tie žaidimai kurie anksčiau buvo tikri šedevrai, o šiomios dienomis nuspirkus kokį Syphon Filter ar Worms tikrai ilgai neužsižaisi ir numesi.

kalbek uz save,o ne aplamai nes aplama tai kiekvienam kitaip atrodo

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip, norint teisingai ivertint skirtuma psone zaidimo zaidziant ji ant psone ir ps2, reikia greta sustatyt abi konsoles ir tada galima sprest. O siaip man irgi atrodo, kad psone laikais buvo siek tiek grazesne grafika, bet taip gali buti r del to, kad esam islepinti siuolaikiniu pc ir ps2 zaidimu grafikos. Bet siaip visumoj galima pilnai lost, perejau dar sykeli castlevania SOTN, re2, re3... Visgi faina, aisku be ps memcard'o nepalosi, ta jau reik isigyt, bet 10 lt tai nera baisus pinigai:D Is esmes psone vis dar gyvuoja ps2 ir psp ekranuose:D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.