Powka

PS2 į TV: jungimas per anteną

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki,

noriu pasiteirauti, ar kas vis dar žaidžiate PS2 pasijungę į TV per anteną? T.y. per tą senesnio modelio kabelį, kurio dėka pablogėja vaizdas, tačiau pajungti galima į daugiau TV nei su tulpine jungtimi. Jeigu neklystu, tai čia lyg senesnis variantas jungiant PS2 prie TV. Turbūt daugiau (ar netgi TIK) sutinkamas ant senesnio modelio storų PS2. Ant savo ankstesnio storo PS2 turėjau tokį.

Tai jeigu kas turite tokį - kur jį gavote, jeigu specialiai pirkote? Ar buvo komplekte iš karto? Išvykstu savaitei, noriu pasiimti konsolę, tačiau nežinau ar tame TV bus galima pasijungti per tulpinį (per anteną juk turėtų būti galima tikrai?). Šiandien perėjau per gausybę technikos parduotuvių Kaune (ElektroMarkt, BMS, TopoCentras, Avitela), bet ne viename iš jų neturi tokio dalyko. Kai kurie netgi nežino, kad toks dalykas egzistuoja (kai kurie netgi nežino kas yra PS2, kas labiausiai piktina - ko jie ten dirba tuomet?); bandžiau apsilankyti Bazėj ir turguj, tačiau pavėlavau, jau viskas užsidarinėjo ten. Kaip manot, ar ten tikrai būtų to, ko aš ieškau?

Na, žodžiu, jeigu kas naudojate šitą kabėlį (ar bent turite), tai gal patarsite kur jį gauti... Arba gal savo parduodate? Paimčiau šiandien pat, Kaune, privažiuočiau bet kur. Tiesa, jau nebepamenu ant kiek - ar smarkiai gadinasi vaizdas jungiant per anteną? Kodėl ir ar to neįmanoma ištaisyti? O gal čia tik pas mane taip buvo...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ne į temą

Powka, jeigu nori pirkti - kurk atskira temą Skelbimuose -> Perku.

Aš ant PSX naudojau tokį dalyką, kol Šilelį tebeturėjau. Dabar seniai parduotas. :blink: Principas toks kad vietoje Raudono/Geltono/Balto padaro tokį išėjimą, taip TV antena kad kai kišasi, vienas laidas palieka. PSX/PS2 signalą aptikti reikia ieškant kaip kanalo, turi reguliuoti atisisėdęs kol rasi. Arba būna, kad ir nerandama visai signalo, arba signalas prastas būna.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne į temą

Powka, jeigu nori pirkti - kurk atskira temą Skelbimuose -> Perku.

Aš ant PSX naudojau tokį dalyką, kol Šilelį tebeturėjau. Dabar seniai parduotas. :blink: Principas toks kad vietoje Raudono/Geltono/Balto padaro tokį išėjimą, taip TV antena kad kai kišasi, vienas laidas palieka. PSX/PS2 signalą aptikti reikia ieškant kaip kanalo, turi reguliuoti atisisėdęs kol rasi. Arba būna, kad ir nerandama visai signalo, arba signalas prastas būna.

Ne į temą

Apie pirkimą aš tik tarp kitko užsiminiau, nes man tik iki šiandien vakaro reikia jį įsigyti. Jeigu neisigysiu iki tada, jau bus per vėlu. Na, bet tebūnie, užsuksiu ir į skelbimus.

Dėl principo aišku. Suprantama, jog mažiau patogu nei tulpinis (raudonas/geltonas/baltas), bet iš dalies turi savų privalumų - tas pats prisijungimas į Šilelį. Štai būtent šito man dabar verkiant ir reikia. Televizorius tai naujas, tačiau jame (kažkodėl), nėra išėjimo, kad galėčiau gražiai žmoniškai PS2 pasijungti. Tenka imtis drąstišku priemonių...

Impaler, pardavėi tą laidą atskirai ar kartu su PSX savuoju? Jeigu atskirai, kokią kainą jam nustatei? Visuose Lietuvos skelbimuose internete nėra panašaus dalyko, net kainos neįsivaizduoju. Ech, prisireikė man senienos, deficitas kurios dabar. Žinau, jog tu lyg ir iš Šiaulių, tai nelabai gal ką pasakysi, tad kreipiuosi į kauniečius - kas nutuokia, kur toks antikvaras gali būti? Rimtai chebra, nu tiesiog prispyrė - labai reikia.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Keista, kad televizorius naujas, o jungti PS2 nerandi kaip...

Tai nera nei SCART'o:

Nuotrauka

Nera nei kompozitines jungties:

Nuotrauka

Nei S-Video:

Nuotrauka

Nei komponentines:

Nuotrauka

Keistas naujas telikas... :blink:

Nes visi kabeliai sitoms jungtims yra ir PS2.

Ir bet kuris is ju rodys geriau nei per antena pajungus. Ir bet koks net ir senas telikas tures arba kompozita, arba SCART'a.

Nebent koks Silelis ar senas tauras... :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apie kitus du išėjimus visai pamiršau, dėkui, kad priminėi, auron. Ryt ryte užbėgsiu į BMS, tegu tik pabando scart'o perėjimo neturėti. Ačiū.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriau aisku pirkti ne perejima, o SCART'ini RGB kabeli, bet biski skausmas siknoj, atsiprasant, ji rast...

Musu technikos "expertai" (visi is eiles) nemano, kad zmonem reikia...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane ant seno LG nera nei vienos.Siknoj yra Video ir Audio in/out.Bet nera garsui R ir L. Negaleciau as sito dalyko kaip nors per 2.1 koloneles pasidaryt? ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas mane ant seno LG nera nei vienos.Siknoj yra Video ir Audio in/out.Bet nera garsui R ir L. Negaleciau as sito dalyko kaip nors per 2.1 koloneles pasidaryt? :P

as kaskada ps2 jungiau per tiuneri tai zinau kad yra toks perejimas kur garso L ir R kabelius is tulpes sujungia i standartini kistuka kur jungias i kompa. jei pas tave kolonkese toks kisas tai gerai, jei ne tai rekes dar to paties tipo female - female perejimo (kainuoja kelis litus manau)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.