Rekomenduojami pranešimai

As irgi isirasiau ta versija, todel ir klausiu ;]

P.S Review'ieriai gauna originalius zaidimus anksciau laiko, o ne piratauja :) Nebent kokie megejai.

turiu galvoj,jei musu iso tvarkingas,tai mes su review'eriais vienodi ms'ui atrodom,tai negausim ban. nemanau,kad visi revieweriai yra kazkaip specialiai susisieke su ms,ar kokie vip. dar manau, kad yra visiems galiojantis spec laikotarpis pries isleidimo data,kurio metu neatrodai itartinas. :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Koks smagus zaidimas :) Is pradziu nepatiko , per pirma filmuka , bet kuo toliau tuo smagesnis jis man . Ypac patiko kaip pokeriuka losiau su bachurais :) :)

Redagavo blufas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ha :D visai neprašoviau anksčiau įsirašydamas ir abgx verify nelaukęs.

http://www.linkomanija.net/details?125878....d_Redemption_RF

Na tai džiaukis :D

O šiaip tai jau pasirodė.. smagu: http://www.abgx360.net/verified.php?f=pres...&q=1BA10340

Scene release'o (Red_Dead_Redemption_USA_RF_XBOX360-PROTOCOL) abgx'o output'as.

O kaip lietuviškai to žaidimo pavadinimas skambėtų?

Paskaitome čia: http://forums.xbox.com/32622820/ShowPost.aspx

Panašu, kad "Red Dead Redemption" lietuviškai skambėtų kažkaip panašiai į "Red Dead. Atsivertimas" (gal ne kiek į religiją, kiek iš blogo elgesio į gerą elgesį).

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Panašu, kad "Red Dead Redemption" lietuviškai skambėtų kažkaip panašiai į "Red Dead. Atsivertimas" (gal ne kiek į religiją, kiek iš blogo elgesio į gerą elgesį).

cia yra zaidimo "Red Dead Revolver" kaipo pratesimas

Ne į temą

man jau vakar (19d.) issiunte is zavvi sandelio jo kopija, tikiuosi kad vertas 150lt
Redagavo aibo77

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, nezinau ar cia tik man vienam tokia beda iskilo bet gal kas zino kodel zaidimas pastringa? Man buvo sitaip ir su midnight club bet galvojau del Livestar dvd cia gal kaltas, bet Red Dead redemption yrasiau y verbatim DVD ir zaidziant zaidima uzstringa visas xbox ir reikia jy perkraut gal galit kas nors padet? :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki, nezinau ar cia tik man vienam tokia beda iskilo bet gal kas zino kodel zaidimas pastringa? Man buvo sitaip ir su midnight club bet galvojau del Livestar dvd cia gal kaltas, bet Red Dead redemption yrasiau y verbatim DVD ir zaidziant zaidima uzstringa visas xbox ir reikia jy perkraut gal galit kas nors padet? :D

su savo livestar uzkalei lazeri, man pakimba ijungus su disku iskart boxas reik re-ejectint, o siaip tai i hdd bandyk suinstaliuot.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir tik perėjęs 30% aš radau funkcija slow motion (dead eye ar kaip ten)... ne nu lol :D

iškarto atidariau savo avatarui sambrero :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir tik perėjęs 30% aš radau funkcija slow motion (dead eye ar kaip ten)... ne nu lol :)

iškarto atidariau savo avatarui sambrero :)

Ne į temą

o kaip tą laimėtą vatarą užsidėt? :D

Sveiki, nezinau ar cia tik man vienam tokia beda iskilo bet gal kas zino kodel zaidimas pastringa? Man buvo sitaip ir su midnight club bet galvojau del Livestar dvd cia gal kaltas, bet Red Dead redemption yrasiau y verbatim DVD ir zaidziant zaidima uzstringa visas xbox ir reikia jy perkraut gal galit kas nors padet? :)

jo, man lipant ant arklio kartą buvo. išėmiau dvd ir atstrigo. čia gal bus game engine bug, tuo labiau, kad mc irgi rockstar darė.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandziau instaliuot y hdd vistiek tas pats, nu as manau kad cia geimo kalte nes eina visi kiti puikiai be jokiu problemu tik MC ir Red dead redemtion sitaip darosi(beje re-eject nepadeta viskas lieka uzstrige). Jei butu lazerio kalte tai ir kiti geimai tai pat strigtu.

Redagavo chiopas

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bandziau instaliuot y hdd vistiek tas pats, nu as manau kad cia geimo kalte nes eina visi kiti puikiai be jokiu problemu tik MC ir Red dead redemtion sitaip darosi. Jei butu lazerio kalte tai ir kiti geimai tai pat strigtu.

klysti tokia nuomone... bet tau sprest.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bet tai kad nepadeda re-eject ir instaliavimas y hdd nepadeda ir yrasiau y kita dvd ir vistiek tas pats :D net nzn ko griebtis nes pazaist noriu o uzstringa ant puses misijos ir fsio game over :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jokio ten bugo nera, blogai nuripintas ar nucrackintas. ieskok kito releaso. patikekit testuotojai tokius bugus suranda

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei norit atidengt sombrero avatarui, tai nusaukit bet kam skrybele nuo galvos. Jei nuzudysit nesiskaitys. Dar galim marskinelius red dead redemption atrakint reikia nueit i sia vieta mape:

Nuotrauka

Nuotrauka

Nuotrauka

Ir sudegusioj trobelej atidarykit skrynele ir gausit marskinelius:

Nuotrauka

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prisijunkite prie pokalbio

Jūs galite rašyti dabar, o registruotis vėliau. Jeigu turite paskyrą, prisijunkite dabar, kad rašytumėte iš savo paskyros.

Svečias
Parašykite atsakymą...

×   Įdėta kaip raiškusis tekstas.   Įdėti kaip grynąjį tekstą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuorodos turinys įdėtas automatiškai.   Rodyti kaip įprastą nuorodą

×   Jūsų anksčiau įrašytas turinys buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.